سلام کسی میدونه که تو Dreamweaver چطور واسه نوشتن متن فارسی Direction را به صورت Right to left کرد؟
Ocarina Member Nov 5, 2005 #1 سلام کسی میدونه که تو Dreamweaver چطور واسه نوشتن متن فارسی Direction را به صورت Right to left کرد؟
P PersianArt Member Nov 5, 2005 #2 ببین این به دردت میخوره ؟؟ http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=41250&page=2 یاحق ف.ن
mynobar New Member Dec 29, 2005 #3 به نظر من بهتره راست چین کرده نوشته ها رو در فرانت انجام بدی ، در دریم برای این کار باید پنج شش تا کلیک کنی و در اکثر موارد هم باید خودن کدش رو وارد کنی.
به نظر من بهتره راست چین کرده نوشته ها رو در فرانت انجام بدی ، در دریم برای این کار باید پنج شش تا کلیک کنی و در اکثر موارد هم باید خودن کدش رو وارد کنی.
E Edris Dehqanzada Member Jan 6, 2006 #4 به نظر منم باید از فرانت پچ استفاده کنی ... اصلا وقتیکه میخای سایت بیدون کمبود داشته باشی باید از بر نامه های مختلف استفاده کنی ..
به نظر منم باید از فرانت پچ استفاده کنی ... اصلا وقتیکه میخای سایت بیدون کمبود داشته باشی باید از بر نامه های مختلف استفاده کنی ..
bahy Banned Jan 14, 2006 #5 ali_moradi گفت: سلام کسی میدونه که تو Dreamweaver چطور واسه نوشتن متن فارسی Direction را به صورت Right to left کرد؟ کلیک کنید تا باز شود... کافیه که تو کدت که میخای راست به چپش می کنی یا تو تگ HTML این ویژگی رو بذاری: dir="rtl" :razz:
ali_moradi گفت: سلام کسی میدونه که تو Dreamweaver چطور واسه نوشتن متن فارسی Direction را به صورت Right to left کرد؟ کلیک کنید تا باز شود... کافیه که تو کدت که میخای راست به چپش می کنی یا تو تگ HTML این ویژگی رو بذاری: dir="rtl" :razz:
overcrash Active Member Jan 27, 2006 #6 شرمنده اینجارو زنده کردم ولی چون سوال خودم هم بود! بله با نوشتن کد: dir="rtl" میشه ولی بازم چپ به راست نشون میده! گرچه برای dreamweaver اشتباه عجیبیه
شرمنده اینجارو زنده کردم ولی چون سوال خودم هم بود! بله با نوشتن کد: dir="rtl" میشه ولی بازم چپ به راست نشون میده! گرچه برای dreamweaver اشتباه عجیبیه