راحت ترین راه load External html

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام . من فکر میکنم بهترین راه واسه پروژه هایی که html های لینک دار بخوایم توش قرار بدیم اونم به راحتی

استفاده از multimediabuilder + flash .کار من و راه انداخت .البته دایرکتور و mdm zinc هم هستن اما مشکل

دایرکتور اینه که اکشن 3 کار نمیکنه وقتی بخوایم کار fullflash ببریم داخلش.mdm هم دردسر های خودش رو داره

حالا کافیه ما همه صفحاتمون رو تو فلش بسازیم و صفحه هایی که میخوایم متن html بذاریم صفحات بیلدر باشه

ضمناً هم اکشن 3 کار میکنه هم اکشن2 .پس حالا به راحتی میتونیم به همه کدهای بیلدر(مثل مدیریت html)

+کدهای فلش از طریق دسترسی پیدا کنیم

برای اجرای یک Script :
fscommand ("mmb","RunScript(\"Script\")");
}

رفتن به صفحه مورد نظر :
PHP:
on (release) {
  fscommand ("mmb","Page(\"Page Name\")");
}
**************************************برای رفتن به صفحه بعد :
on (release) {
  fscommand ("mmb","NextPage()");
}
**************************************برای رفتن به صفحه قبل :
on (release) {
  fscommand ("mmb","PrevPage()");
}

(این نوشته ها رو از سایتwww.multimedia.mihanblog.com کپی کردم که متاسفانه دیگه به آموزش و ارائه پلاگین بیلدر ادامه ندادن)

اینا اکشن 2 بود واسه اکشن 3 fscommand اجراش فرق داره که تو انجمن جستجو کنید پیدا میکنید

اما چیزی که مهم و ثابت هستش دستور جلو fscommand

اینم 1 نمونه ارتباط فلش اکشن 3 با بیلدر

http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://mohammadsubseven.persiangig.com/html%20external.rar

خلاصه کار من رو راه انداخت. فقط 2 نکته

1. اول باید مثل من تو اکشن 3 ضعیف باشی تا 1 سری کد ها رو از بیلدر استفاده کنی

2.دوم اینکه هر ایرادی میبینید بگید

3.سوم اینکه این مطلبم قدیمیه اما کار راه اندازه مخصوصاً واسه پروژه های مالتی مدیا فورس

mohammad.sub7

کاربر فعال
راستی پروژه نهایی با بیلدر بدیم بیرون 1 حسن خوب داره که فلش و دایرکتور ندارن

اونم اجرا اتوران به هر شکل دلخواه مثلاً 1 کامپیوتر یا یک دایره

تو فلش بخاطر وجود فلش پلیر یا پروژکتور متاسفانه نمیتونیم پروژه رو هر شکل خواستیم بدیم بیرون

mohammad.sub7

کاربر فعال
ok ممنون هادی جان

فقط اینکه برای اکشن 3 هم کار میکنه . نمونه برای اکشن 3 بود

9up

Active Member
سلام.
چطوری میشه توی یه فایل فلش یه تکست طراحی کرد که از طریق mmb پر بشه!؟
منظورم اینه که همون متنی که میخواد توی یه Text در مولتی مدیابیلدر نشون داده بشه، همین متن توی فلش هم نشون داده بشه!
مثلا یه تایمر داریم که با mmb ساخته شده و می خوایم اونو تو فلش نمایش بدیم. (یعنی اعدادشو تو فلش نمایش بدیم)
یعنی یه swf توی mmb لود کنیم و متن و متغیرهایی رو که میخوایم توش نمایش بدیم.
یه فیال mmb پیوست کردم، بالی پروژه یه قسمت خالی هست. میخوام swf رو انجا لود کنیم تا نشون داده بشه.

لطفا راهنمایی کنید.

پیوست ها

• Flash.rar
    582 بایت · بازدیدها: 9

جدیدترین ارسال ها

بالا