اولش که یکسری مطالب در مورد بد حساب بودن پرداخت خونده بودم گفتم عیب نداره ، حالا چند وقتم که پول ما را دیر تر بده چه توفیقی می کنه . اما با دیدن وب سایت هایی مثل :
eteraz.net و خوندن مطالب اون :
نظر به اینکه تعداد بیشماری از فروشگاه های اینترنتی اعلام نا رضایتی کامل از عملکرد ضعیف و بسیار بد پرداخت نموده اند. به همین دلیل اقدام به راه اندازی یک وبلاگ جهت مشاره ی دسته جمعی و رسیدن به هدفی مشترک نموده ایم که مدیران تمام فروشگاه های اینترنتی میتوانند در قسمت نظرات راه حل های خود را جهت بهبود وضعیت اعلام نمایند.
و یا :
طی چند روز گذشته، حجم بالایی از اعتراض ها نسبت به شرکت پرداخت رسیده است. از سویی روز ۵ شنبه از طرف شرکت پرداخت با تعدادی از سایت های معترض تماس گرفته شده و تهدید شده اند.
طی مذاکراتی که با چند وکیل مجرب صورت گرفت، بنا شد اعتراضی به صورت کتبی تهیه شود و با امضای فروشگاه ها، برای شرکت پست و شرکت های طرف قرارداد شرکت رهنما ارسال شود.
با توجه به این که تجارت الکترونیک نقش مهمی در پیشرفت اقتصاد کشور دارد، قطعا نهادهای دولتی با اخلال گران در این زمینه برخورد می کنند.
جهت هماهنگی بیشتر مدیران فروشگاه ها و تهیه پیش نویس متن اعتراض، کنفرانس آنلاینی روز ۲ شنبه ساعت ۸ شب برقرار می باشد. جهت شرکت در این کنفرانس آی دی eteraz_net را اد کنید و نام فروشگاه خود را اعلام کنید. برای جلوگیری از ایجاد مشکل برای فروشگاه های معترض، هويت فروشگاه ها مخفی می ماند و لیست همه فروشگاه ها به صورت یکجا اعلام می شود.
هم اکنون فروشگاه های بزرگ تهران، مشهد و اصفهان حمایت خود را از این اعتراض اعلام کرده اند.
موارد اصلی اعتراض:
1- تسویه حساب دیرهنگام و پرداخت نکردن مبلغ بسیاری از سفارشات
2- نقص های عمده نرم افزار سایت و در دسترس نبودن سایت در ساعات پر ترافیک که موجب از دست رفتن حداقل 10% از مشتریان
3- رفع نکات مبهم در مورد مبلغ جریمه سفارشات برگشتی
4- برخورد نا مناسب مسئولان شرکت رهنما با مدیران فروشگاه ها
از آنجایی که شرکت رهنما یکی از شرکت های پیشتاز در تجارت الکترونیک می باشد، فروشگاه ها همچنان علاقه به حمایت از این سیستم دارند و رفع موارد فوق موجب تحکیم همکاری دوسویه فروشگاه ها و شرکت رهتما می شود. هم اکنون با توجه به وضعیت اسفبار تجارت الکترونیک در ایران، همکاری فعالان این عرصه برای رسیدن به اتحاد و توجیه دولت به اسفاده از پول الکترونیک لازم است.
و همین طور مشاهده وب سایت تازه تاسیس
pardakht.ws که برای اعتراض به سیستم پرداخت ایجاد شده است :
خدمت مدیران فروشگاه های اینترنتی متصل به سیستم پرداخت هنگام تحوبل سایت pardakht.com
مدیران عزیز مدتی است همه افرادی که از سرویس پرداخت هنگام تحویل برای ارسال کالاهای فروشگاه اینترنتی خود استفاده میکنند شدیدا از عملکرد سایت پرداخت و شرکت رهنما ناراضی میباشند.
مشکلات به وجود آمده اکثرا مربوط به نحوه تسویه حساب شرکت رهنما با مدیران فروشگاه های اینترنتی میباشد که با توجه به اینکه در تعهدات خود ذکر کرده اند تسویه حساب با مدیران فروشگاه ها هر ۱۵ روز انجام میشود ولی به هیچ عنوان به این مسئله رسیدگی نکرده اند و تسویه حساب اونها یا اصلا انجام نشده است و یا موکول شده به چندین ماه( میشه گفت ۱۲ ماه)
مسئله بعدی در این است که مدیران فروشگاه ها از عملکرد بخش پشتیبانی فروشگاه های اینترنتی ارائه شده توسط این شرکت بسیار ناراضی هستن .لازم به ذکر است که شرکت رهنما مجری سایت پرداخت هزینه های بسیار زیادی بایت نصب خود فروشگاه و ارائه سرویس پردات هنگام تحویل و همچنین هزینه زیادی بابت بخش پشتیبانی از مدیران دریافت میکند که به هیچ کدام از تعهدات خود آن طور که ذکر کرده اند عمل نکرده است.
بنده و دیگر دوستانم بایت به وجود آمدن چنین مشکلاتی خواهان این شدیم که سایتی را بر پا کنیم که نظرات دیگر مدیران فروشگاه را به گوش مسئولین شرکت رهنما برسانیم
و هچنین مطالبی که در تالارهای pt خوندم ، پاک از این سیستم نا امید شده بودم و دنبال یک راه دیگه برای فروش می گشتم اما بازم به خودم می گفتم نکنه این حرفها شایعه باشه تا اینکه این تاپیک را ایجاد کردم و آقا مجید که خودش سابقه کار با این سیستم را داره هم این حرفها را تایید کرد .
حالا دیگه اصلا تو فکر بستن قرار داد با این سیستم نیستم و دارم به دنبال یک راه چاره می گردم البته هنوز یه نکته ای برای من مبهمه اونم اینکه اگه این سیستم واقعا اینطوریه پس چرا هنوز فروشگاه های بزرگی مثل p30world.com ، p30download.com ، مجید آنلاین و امثال اینها دارند به کار خودشون با این سیستم ادامه می دهند ؟!
آقا اگه کسی طرح جایگزینی برای این سیستم سراغ داره به منم بگه ( البته من از سیستم پرداخت آنلاین بانکها و نیز واریز به حساب بانکی حتما استفاده خواهم کرد ). ضمنا من در تهران زندگی نمی کنم پس فروش با پیک هم گره ای از کار من باز نمی کنه .
بازم ممنون
یا علی