saeed_khafan
Member
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
امروز برنامه من که شاید آخرینش باشه ( به دو دلیل 1. درسای دانشگاه 2. دلسردی) قابلیت شمارش ذکر رو داره
چه طور؟
مشخصه . کاربر در میکروفن یه ذکری رو میگه و برنامه یکی به تعداد ذکرا اضاف میکنه.یعنی برنامه صدای کاربر رو دریافت می کنه و به ازای هر ذکر یه شماره به ذکر ها اضافه می کنه
اینم محیط برنامه
چند نکته
1.البته بازم می دونم که شما می دونید این برنامه توانای تشخیص کلمه رو نداره و هر صدایی می تونه براش به منزله یه ذکر باشه پس مواظب باشید
2.پس از شروع، تنظیمات زیر رو انجام بدید (اگه انجام ندید برنامه نمی کاره ( همون کار نمی کنه))
3.دکمه هایی هم هست که اگه برنامه اشتباها یه صدایی رو جای ذکر حساب کرد از تعداد اذکار کم کنید . کلید های جهتی هم 4.کاری مشابه می کنند
5.اگه روی تعداد (در تصویر بالا همان 15 ه ) کلیک کنید کانتر صفر میشه
6.امکان سیو کردن تعداد اذکار هم هست
7.برای رسیدن حجم فایل به زیر 1 مگ مجبور شدم دوبار زیپ کنم
8.اگه مشکلی بود بگید ( چون احتمال کمی میدم مشکل پیش بیاد)
::.موفق باشد .::
خدا حافظ شاید برای همیشه
امیدوارم حالتون خوب باشه

امروز برنامه من که شاید آخرینش باشه ( به دو دلیل 1. درسای دانشگاه 2. دلسردی) قابلیت شمارش ذکر رو داره
چه طور؟
مشخصه . کاربر در میکروفن یه ذکری رو میگه و برنامه یکی به تعداد ذکرا اضاف میکنه.یعنی برنامه صدای کاربر رو دریافت می کنه و به ازای هر ذکر یه شماره به ذکر ها اضافه می کنه
اینم محیط برنامه
1.البته بازم می دونم که شما می دونید این برنامه توانای تشخیص کلمه رو نداره و هر صدایی می تونه براش به منزله یه ذکر باشه پس مواظب باشید
2.پس از شروع، تنظیمات زیر رو انجام بدید (اگه انجام ندید برنامه نمی کاره ( همون کار نمی کنه))
3.دکمه هایی هم هست که اگه برنامه اشتباها یه صدایی رو جای ذکر حساب کرد از تعداد اذکار کم کنید . کلید های جهتی هم 4.کاری مشابه می کنند

5.اگه روی تعداد (در تصویر بالا همان 15 ه ) کلیک کنید کانتر صفر میشه
6.امکان سیو کردن تعداد اذکار هم هست
7.برای رسیدن حجم فایل به زیر 1 مگ مجبور شدم دوبار زیپ کنم
8.اگه مشکلی بود بگید ( چون احتمال کمی میدم مشکل پیش بیاد)
::.موفق باشد .::
خدا حافظ شاید برای همیشه
پیوست ها
آخرین ویرایش: