ذکر شمار صوتی(امامی)

سلام:D
امیدوارم حالتون خوب باشه:rose:

امروز برنامه من که شاید آخرینش باشه ( به دو دلیل 1. درسای دانشگاه 2. دلسردی) قابلیت شمارش ذکر رو داره
چه طور؟
مشخصه . کاربر در میکروفن یه ذکری رو میگه و برنامه یکی به تعداد ذکرا اضاف میکنه.یعنی برنامه صدای کاربر رو دریافت می کنه و به ازای هر ذکر یه شماره به ذکر ها اضافه می کنه

اینم محیط برنامه

scr.JPG

:)چند نکته:)

1.البته بازم می دونم که شما می دونید این برنامه توانای تشخیص کلمه رو نداره و هر صدایی می تونه براش به منزله یه ذکر باشه پس مواظب باشید

2.پس از شروع، تنظیمات زیر رو انجام بدید (اگه انجام ندید برنامه نمی کاره ( همون کار نمی کنه))
1.JPG

3.دکمه هایی هم هست که اگه برنامه اشتباها یه صدایی رو جای ذکر حساب کرد از تعداد اذکار کم کنید . کلید های جهتی هم 4.کاری مشابه می کنند:wink:
5.اگه روی تعداد (در تصویر بالا همان 15 ه ) کلیک کنید کانتر صفر میشه
6.امکان سیو کردن تعداد اذکار هم هست
7.برای رسیدن حجم فایل به زیر 1 مگ مجبور شدم دوبار زیپ کنم
8.اگه مشکلی بود بگید ( چون احتمال کمی میدم مشکل پیش بیاد)
::.موفق باشد .::

:sad:خدا حافظ شاید برای همیشه :cry:

پیوست ها

• Zekr.zip
    993.9 کیلوبایت · بازدیدها: 124
آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
من هنوز این برنامه رو دانلود نکردم. ولی ابتکار جالبی بود. خصوصا اینکه در مورد سیستم صوتیش توضیحاتی رو ارائه بدین خیلی مفید به فایده خواهد بود.

بیشترین تقاضای کاربرا اینجا آموزش هست. پس اگر براتون مقدور هست درباره نحوه کار کرد برنامه و شرح ساختش توضیحات تکمیلی رو ارائه بفرمایید.

میتونم بپرسم شما دانشجوی چه رشته ای هستید؟

تشکر.

بیشترین تقاضای کاربرا اینجا آموزش هست. پس اگر براتون مقدور هست درباره نحوه کار کرد برنامه و شرح ساختش توضیحات تکمیلی رو ارائه بفرمایید.

سلام
چشم در اولین فرصت

میتونم بپرسم شما دانشجوی چه رشته ای هستید؟

چرا نشه . من دانشجوی مهندسی نرم افزار دانشگاه صنعتی اصفهانم

[saman];721413 گفت:
کجا آقا سعید ؟؟

می گم که یکم سرم شلوغه ، درسا مهمترند .یکمی هم ...

آخرین ویرایش:
[saman];721413 گفت:
کجا آقا سعید ؟؟

آقا سمان انتظار داشتم از این طرح بیش از اینها استقبال بشه ولی ... خوب آدم پیش خودش می گه یقین اینا چیزای لازم و ضروری نیستند و اینجاست که دلسردی وارد شده و نتیجه ای جز خداحافظی ندارد. البته گفتم دلیل اصلی درسای دانشگاهه
حتی قصد داشتم یه برنامه دیگه که خودم فکرکنم خیلی جالبه درست کنم و بذارم .بذارید توضیح بیشتر ندم .خدا رو چه دیدید ،شاید برنامه رو گذاشتم.

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
درسته...
مخصوصا از این لحاظ که از میکروفون صدا رو میگیره خیلی جالبه...
ولی خوب...اگه بنا به دلسرد شدن باشه من باید خیلی وقت پیش دلسرد می شدم ( با اینکه هنوز چیزه زیادی بلد نیستم )...
پس با ما باش آقا سعید...ایده ی برنامه هات خیلی خوبه...

تا بعد...!

silvercover

کاربر متخصص
سلام
چشم در اولین فرصت

چرا نشه . من دانشجوی مهندسی نرم افزار دانشگاه صنعتی اصفهانم

می گم که یکم سرم شلوغه ، درسا مهمترند .یکمی هم ...

چرا درس ها مهمترند؟
می تونین برای من و سایر دوستان درباره این رشته از زبان خودتون توضیحاتی رو ارائه کنید؟

(در ادامه مشروح تر خواهم نوشت.)

تشکر.

سلام
آقا سیلور من آماده توضیحم . لطفا یکم بیشتر بگید که چی می خواهید

1.JPG

این پنجره رو از کجا باز کنم ؟:shock:

منظورم اینه این تنظیمات رو کجا انجم بدم ؟:D

silvercover

کاربر متخصص
سلام
آقا سیلور من آماده توضیحم . لطفا یکم بیشتر بگید که چی می خواهید

هرچند که این پرسش ها خارج از مبحث هست. اما لازم دیدم که انجام بشه.
اما در رابطه با اینکه چرا این سوال رو پرسیدم باید بگم که عمده دوستان فعال در تالار در همین محدوده سنی شما به سر میبرن و طرح چنین پرسش هایی و اظهار نظر ها میتونه خیلی مفید باشه.

جرقه این سوال از اونجا در ذهن من زده شد که شما فرمودین درس ها مهمترند و مشخص شد که شما دانشجوی رشته کامپیوتر هستید. بنابراین بنده سوال رو مطرح کردم که از منظر شما در رابطه با رشته کامپیوتر بیشتر بدونیم و بتونیم با بهره گیری از گفته های شما بحث رو پیش ببریم و نتیجه گیری نهایی خودم رو بر مبنای گفته های شما اعلام کنم.

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
دوستان ميشه با اين روشي كه آقا سعيد در برنامه شون به كار بردن يه چيزي توي مايه هاي اون برنامه اي ساخت كه وقتي ما صحبت مي كنيم حرف هاي مارو تايپ مي كنه؟؟(فك كنم قيمتي در حدود 200 ميليون داشت!!! و كاري از دانشگاه شريف يا تهران بود)...
اگه كسي بتونه اين كار رو كنه واقعاً غوغايي به پا خواهد شد تصورش رو بكنيد!!!!

دوستان حرفه اي من نظر خودتون رو در مورد اين موضوع بگيد و اگه عملي هست يه نمونه درست كنيد...

با تشكر عارف :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا