mohamadarab
Active Member
یعنی برای کسی که با اینترنت پرسرعت کار میکنه جواب نمیده؟
نخیر منظور بنده این نبود منظورم چک کردن اتصال کاربر به اینترنت بود که اصلا کاربر به اینترنت وصل هست که ما فایل رو دانلود کنیم یا نه که این زیاد مهم نیست چون میتونید از روشی که من گفتم استفاده کنید که دستور دانلود فایل رو بدین و بعد از دانلود فایل حجم فایل دانلود شده رو چک کنید که اگه حجم فایل ساخته شده مخالف 0 بایت بود فایل شما دانلود شده و کاربر به اینترنت وصل بوده وگرنه کاربر هر اینترنتی داشته باشه باز این پلاگین دانلود میکنه.یعنی برای کسی که با اینترنت پرسرعت کار میکنه جواب نمیده؟

ولی من تست کردم مشکلی نداشت. اگه امکان داره دیگر دوستان هم چک کنن و نتیجه رو اعلام کنن .سلام..
آقای loo30fer عزیز،
من پلاگین رو دانلود کردم ولی اصلا اتصال به اینترنتش کار نکرد و برای دانلود کردن هم error میده واز برنامه خارج میشه.![]()

خوب چه مشکلی داره ؟؟؟اتصال به اینترنت رو چک میکنه،ولی مشکل دانلود رو هنوز داره...
سلام..دوست عزيز
من پلاگيني كه جناب Loo30fer زحمتش رو كشيدن رو تست كردم و مشكلي نداشت.
پيشنهاد ميكنم براي حل مشكلتون از يك مسير ديگه مثل temp استفاده كنيد و فايلتون رو موقتا اونجا دانلود كنيد. بعد با پلاگين MicrobeFileAndFolder فايل رو به مسير اصلي منتقل كنيد.

من مشکل رو پیدا کردم از پلاگین نبود با اضافه کردن چندتا تابع اون مشکل رو رفع و پلاگین رو مجددا پیوست میکنم.سلام..
دوست عزیز من محتوای فایل هایی که دانلود میکنم با هم فرق میکنن،نه اینکه فقط یک فایل رو دانلود کنه..شما این مورد رو تست کردید؟که محتوای فایلی که دانلود میکنید متفاوت باشه؟
یعنی مسیری که فایل دانلود شده در اون ذخیره میشه رو عوض کنم؟