Fa ذخیره کردن

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
یعنی برای کسی که با اینترنت پرسرعت کار میکنه جواب نمیده؟
نخیر منظور بنده این نبود منظورم چک کردن اتصال کاربر به اینترنت بود که اصلا کاربر به اینترنت وصل هست که ما فایل رو دانلود کنیم یا نه که این زیاد مهم نیست چون میتونید از روشی که من گفتم استفاده کنید که دستور دانلود فایل رو بدین و بعد از دانلود فایل حجم فایل دانلود شده رو چک کنید که اگه حجم فایل ساخته شده مخالف 0 بایت بود فایل شما دانلود شده و کاربر به اینترنت وصل بوده وگرنه کاربر هر اینترنتی داشته باشه باز این پلاگین دانلود میکنه.

mohamadarab

Active Member
سلام ...
الان فایلی که من از سرور میگیرم یک عدد هستش مثلا 10 و من اون رو دانلود میکنم و بدون اینکه بپرسه توی آدرسی که میخوام ذخیره میکنه..ولی مشکلی که هست اینکه الان فایلی که من از سرور میگیرم عدد 20 هستش،ولی بجای اینکه فایل دانلود شده عدد 20 رو نمایش بده محتویات فایل اول (عدد 10)رو نمایش میده..
یعنی عملا فایل دانلود شده ی جدید روی فایل قبلی جایگزین نمیشه،و اطلاعات همون اطلاعات قبل هستش!!!!!!!!!!
چی کار کنم که در هر بار دانلود ،فایل جدید دانلود بشه؟
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید..
مرسی:rose:

loo30fer

شرمنده جناب mohamadarab اون پلاگین دانلود رو که گفتم پیدا نکردم به جاش یک پلاگین برای دانلود نوشتم یک تست بکن هم چک کردن وضعیت اتصال اینترنت و هم دانلود و نتیجه رو اعلام کن امیدوارم که مشکلت حل بشه

پیوست ها

• SamplePluginDownloader.rar
    18.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12

mohamadarab

Active Member
سلام..
آقای loo30fer عزیز،
من پلاگین رو دانلود کردم ولی اصلا اتصال به اینترنتش کار نکرد و برای دانلود کردن هم error میده واز برنامه خارج میشه.:-?

loo30fer

سلام..
آقای loo30fer عزیز،
من پلاگین رو دانلود کردم ولی اصلا اتصال به اینترنتش کار نکرد و برای دانلود کردن هم error میده واز برنامه خارج میشه.:-?
ولی من تست کردم مشکلی نداشت. اگه امکان داره دیگر دوستان هم چک کنن و نتیجه رو اعلام کنن .
راستی با همون آدرس پیشفرضش دانلود کردین ؟؟؟

mohamadarab

Active Member
بله با همون آدرس قبلی...
اتصال به اینترنت رو چک میکنه،ولی مشکل دانلود رو هنوز داره...
..

mohamadarab

Active Member
وقتی برای بار دوم دانلود میکنه،فایل دانلود شده جدید رو جایگزین فایل قبلی نمیکنه....
.....

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
من پلاگيني كه جناب Loo30fer زحمتش رو كشيدن رو تست كردم و مشكلي نداشت.

پيشنهاد ميكنم براي حل مشكلتون از يك مسير ديگه مثل temp استفاده كنيد و فايلتون رو موقتا اونجا دانلود كنيد. بعد با پلاگين MicrobeFileAndFolder فايل رو به مسير اصلي منتقل كنيد.

mohamadarab

Active Member
دوست عزيز
من پلاگيني كه جناب Loo30fer زحمتش رو كشيدن رو تست كردم و مشكلي نداشت.

پيشنهاد ميكنم براي حل مشكلتون از يك مسير ديگه مثل temp استفاده كنيد و فايلتون رو موقتا اونجا دانلود كنيد. بعد با پلاگين MicrobeFileAndFolder فايل رو به مسير اصلي منتقل كنيد.
سلام..
دوست عزیز من محتوای فایل هایی که دانلود میکنم با هم فرق میکنن،نه اینکه فقط یک فایل رو دانلود کنه..شما این مورد رو تست کردید؟که محتوای فایلی که دانلود میکنید متفاوت باشه؟
یعنی مسیری که فایل دانلود شده در اون ذخیره میشه رو عوض کنم؟
..

loo30fer

سلام..
دوست عزیز من محتوای فایل هایی که دانلود میکنم با هم فرق میکنن،نه اینکه فقط یک فایل رو دانلود کنه..شما این مورد رو تست کردید؟که محتوای فایلی که دانلود میکنید متفاوت باشه؟
یعنی مسیری که فایل دانلود شده در اون ذخیره میشه رو عوض کنم؟
من مشکل رو پیدا کردم از پلاگین نبود با اضافه کردن چندتا تابع اون مشکل رو رفع و پلاگین رو مجددا پیوست میکنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا