سلام دوست عزیز
بطور مثال ما یک عکس داریم که وقتی از Save as استفاده میکنیم و خروجی jpg با بالاترین کیفیت ( یعنی12) میگیریم حجمش میشه 215 کیلوبایت
ولی وقتی شما از Save for web استفاده کنید و پسوند رو روی Jpeg قرار بدید و Quality رو روی 75 بذارید و ذخیره کنید ، حجمش میشه 90 کیلوبایت
شما میتونید با توجه به عکس Quality رو کمتر کنین تا حجم کمتری داشته باشه ، مثلا من الان روی 75 گذاشتم وقتی خروجی میگیرم و با عکسی که از Save as خروجی گرفتم مقایسه میکنم زیاد متوجه پایین اومدن کیفیت نمیشم.
خودتون میتونید امتحان کنید
موفق باشید
البته دوست عزیز این راهی رو که شما میگی منم همیشه دارم امتحان میکنم ولی خب کیفیت عکس پایین میاد و خب تقریبن میشه گفت شطرنجی میشه
اون مطلبی رو هم که دوستمون گفتن اصلن در مورد وب فایده نداره فرمت gif بسیار نویز میده ویجورایی عکس رو مزخرف میکنه
ما نمیخایم که تصویرمون سایسفید باشه یا دون دون که حجمش 20 یا 25 باشه.
میخایم رنگی و با کیفیت-من عکسی رو دارم با حجم 3 مگابایت که با سیستم وب حجمشو به 256 رسوندم و دوباره همونو باز با همون سیستم وب حجمشو کم کردم و به 30-40 کیلو رسوندم
ولی چون کیفیت عکس اولیم بالا بودش زیاد خراب نشدش اما 20 20 کیلوهم نرسید چون پایین تر ازونم دیگه درب وداغون میشدش
حالا با این تفاسیر چه راه حلی رو پیشنهاد میدین
من با Acd see اونو وقتیکه میخام سیوش کنم میرم تو آپشنش همونجا کیفیترو میارم پایین و فشردگی رو میبرم بالا
تقریبن میشه گفت خوبه ولی روی 20 کیلو که تنظیمش میکنی اگ عکست شلوغ باشه و از رنگهای روشنی مسه سبز و آبی و... تشکیل شده باشه
زیاد کسی متوجه نمیشه البته با فرمت Jpeg ولی با فرمت PNG یا Gif عمرن بتونی درستش کنی