ذخیره کردن عکس. کم حجم ولی با کیفیت

professional20

New Member
سلام دوستان

من یک سری بنر طراحی کردم با اندازه های 655*150 پیکسل. میخوام این عکس ها رو با حجم حدود 20 کیلو ذخیره کنم طوری که کیفیتشون پایین نیاد(بک گراند ترنس پرنت دارند)

منتظر پاسخ هستم.

NAKOOT

Well-Known Member
درود
از منوی File بر روی Save For Web ... کلیک بفرمایید (یا میانبر Alt+Shift+Ctrl+S ) و فرمت خروجی رو روی GIF قرار بدید.
تنظیمات Web Snap و Lossy رو تا حدی تنظیم بفرمایید که هم حجم کار پایین بیاد هم کیفیت زیادی رو از دست ندید.

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان

من یک سری بنر طراحی کردم با اندازه های 655*150 پیکسل. میخوام این عکس ها رو با حجم حدود 20 کیلو ذخیره کنم طوری که کیفیتشون پایین نیاد(بک گراند ترنس پرنت دارند)

منتظر پاسخ هستم.

اگر GIF ئه تا حد امکان تعداد رنگ هایش را کاهش دهید. منوی Image گزینه Adjustments گزینه Posterize

اگر PNG ئه چند مرحله کار داره، از یک Action آماده کمک بگیرید بهتره. رجوع شود به :
بهترین تنظیمات برای کم کردن حجم فایل png برای وب

professional20

New Member
با تشکر .
فرمت مهم نیست . حالت gif خیلی عکس رو نویز دار میکنه. فقط حجم عکس روی 20 بمونه کافیه.

سوال دیگری دارم . چطور میشه دور نوشته یا کسی رو تمیز تر برش زد.
من با همه ی ابزار های انتخاب کار کردم اما باز هم تمیزی که میخوام حاصل نمیشه.

professional20

New Member
دوستان خوب و عزیز

من همه ی راههای گفته شده رو امتحان کردم.
خواهش میکنم از دوستان راههای بهتری رو اگر میدونند پیشنهاد بدن
من میبینم در سایت ها عکس های با کیفیت با فرمت هایی مثل png که حجم بسیییییییییییییییار کمی دارند در حد 10-20 کیلو بایت.
پس چه جوری این عکس ها درست میشه.
من زحمت میکشم روی کارهام اما حجم پایین باعث میشه کار بی کیفیتی داخل سایت قرار بگیره!!!
منتظر راه حل های خوب شما هستم.
فرمت اصلا مهم نیست فقط حجم کم و کیفیت بالا

ArTaBaZ

Well-Known Member
کسی راه حلی نداره؟
سلام دوست عزیز
بطور مثال ما یک عکس داریم که وقتی از Save as استفاده میکنیم و خروجی jpg با بالاترین کیفیت ( یعنی12) میگیریم حجمش میشه 215 کیلوبایت
ولی وقتی شما از Save for web استفاده کنید و پسوند رو روی Jpeg قرار بدید و Quality رو روی 75 بذارید و ذخیره کنید ، حجمش میشه 90 کیلوبایت
شما میتونید با توجه به عکس Quality رو کمتر کنین تا حجم کمتری داشته باشه ، مثلا من الان روی 75 گذاشتم وقتی خروجی میگیرم و با عکسی که از Save as خروجی گرفتم مقایسه میکنم زیاد متوجه پایین اومدن کیفیت نمیشم.
خودتون میتونید امتحان کنید
موفق باشید

michealwiper

Active Member
سلام دوست عزیز
بطور مثال ما یک عکس داریم که وقتی از Save as استفاده میکنیم و خروجی jpg با بالاترین کیفیت ( یعنی12) میگیریم حجمش میشه 215 کیلوبایت
ولی وقتی شما از Save for web استفاده کنید و پسوند رو روی Jpeg قرار بدید و Quality رو روی 75 بذارید و ذخیره کنید ، حجمش میشه 90 کیلوبایت
شما میتونید با توجه به عکس Quality رو کمتر کنین تا حجم کمتری داشته باشه ، مثلا من الان روی 75 گذاشتم وقتی خروجی میگیرم و با عکسی که از Save as خروجی گرفتم مقایسه میکنم زیاد متوجه پایین اومدن کیفیت نمیشم.
خودتون میتونید امتحان کنید
موفق باشید

البته دوست عزیز این راهی رو که شما میگی منم همیشه دارم امتحان میکنم ولی خب کیفیت عکس پایین میاد و خب تقریبن میشه گفت شطرنجی میشه

اون مطلبی رو هم که دوستمون گفتن اصلن در مورد وب فایده نداره فرمت gif بسیار نویز میده ویجورایی عکس رو مزخرف میکنه

ما نمیخایم که تصویرمون سایسفید باشه یا دون دون که حجمش 20 یا 25 باشه.

میخایم رنگی و با کیفیت-من عکسی رو دارم با حجم 3 مگابایت که با سیستم وب حجمشو به 256 رسوندم و دوباره همونو باز با همون سیستم وب حجمشو کم کردم و به 30-40 کیلو رسوندم

ولی چون کیفیت عکس اولیم بالا بودش زیاد خراب نشدش اما 20 20 کیلوهم نرسید چون پایین تر ازونم دیگه درب وداغون میشدش

حالا با این تفاسیر چه راه حلی رو پیشنهاد میدین

من با Acd see اونو وقتیکه میخام سیوش کنم میرم تو آپشنش همونجا کیفیترو میارم پایین و فشردگی رو میبرم بالا

تقریبن میشه گفت خوبه ولی روی 20 کیلو که تنظیمش میکنی اگ عکست شلوغ باشه و از رنگهای روشنی مسه سبز و آبی و... تشکیل شده باشه

زیاد کسی متوجه نمیشه البته با فرمت Jpeg ولی با فرمت PNG یا Gif عمرن بتونی درستش کنی

ArTaBaZ

Well-Known Member
ببین michealwiper عزیز والا خودم از Save for web برای پسوند Jpg استفاده نمیکنم . چون وقتی Firework رو امتحان کردم خیلی بهتر بود
برای فرمت های Png و Gif که معمولا برای وب یا تبلیغات بنری استفاده میشه شما باید از تعداد رنگ های کمتری استفاده کنید ، که این خودش به مهارت گرافیست مربوط میشه که چجوری با تعداد رنگ های کم و استاندرد یک طرح خوب رو ارائه کنه که حجمش هم کم بشه و هم با کیفیت !
در ضمن اگه میخواین پیش نمایش ارائه بدید لازم نیست با رزولوشون بالا خروجی بگیرین که حجمش بالای 1 مگابایت باشه !
ولی بصورت کلی بگم اگه Save for web رو درست تنظیم کنید میتونید خروجی بهتری بگیرین
موفق باشی

michealwiper

Active Member
یرای فرمت های Png و Gif که معمولا برای وب یا تبلیغات بنری استفاده میشه شما باید از تعداد رنگ های کمتری استفاده کنید ، که این خودش به مهارت گرافیست مربوط میشه که چجوری با تعداد رنگ های کم و استاندرد یک طرح خوب رو ارائه کنه که حجمش هم کم بشه و هم با کیفیت !
در ضمن اگه میخواین پیش نمایش ارائه بدید لازم نیست با رزولوشون بالا خروجی بگیرین که حجمش بالای 1 مگابایت باشه !
ولی بصورت کلی بگم اگه Save for web رو درست تنظیم کنید میتونید خروجی بهتری بگیرین
موفق باشی

ببین دوست خوبم اگ ما بخایم با این جمله بطرف چیزی رو بگیم که به مهارت گرافیست مربوط میشه که کسی چیزی یاد نمیگیره

اینجا سوالی مطرح شده وباید بهترین راه حلها بیاد وسط وگرنه هرکی یه چیزی بگه بعدم بگیم این دیگ به مهارت خودت بستگی داره که نشد جواب

بهرحال ما اینجا جم شدیم که بهترین تجربیات رو در اختیار هم بزاریم متوجهی که چی میگم

البته ببخشیداا شما استادی ولی خب لازم دونستم اینحرفا رو به اون دسته از دوستانی که یجورایی بضی وقتا حرف میزنن بگم وگرنه ما که تو دنیای گرافیک کاره ای نیستیم

و صرف اینکه با فتو 4 عکس رو فیلتر میزنیمو روتوش کنیم که نمیشه گفت گرافیست

بهرحال ممنون ازینکه وقتت رو در اختیار میزاری

ArTaBaZ

Well-Known Member
michealwiper عزیز
من که پیشنهاد دادم ! Firework ، Save for web و استفاده از تعداد رنگهای کمتر و... !
شاید جمله بندی من اشتباه بوده که اشتباه برداشت شده ، وگرنه خود من توی این زمینه که تو فرمت Gif بیام با چند رنگ یک طرح خوب در بیارم اصلا مهارت ندارم !
بصورت کلی دارم حرف از مهارت میزنم و نه شخص خاصی !
اگه اشتباه برداشت شده عذر خواهی میکنم :-?

michealwiper

Active Member
من که پیشنهاد دادم ! Firework ، Save for web و استفاده از تعداد رنگهای کمتر و... !

سلام

آقا من با یه نرم افزار دارم کار میکنم که خیلی توپ حجم عکس رو پایین میاره و خوراک فلش و سایته :green:

لازمم نیست دیگه از Save for web فتوشاپ استفاده کنید

اسمشم هست Photo Zoom Pro v.5 من به شخصه ازش خیلی راضیم و میتونید از سایت P30download یا Soft98.ir بگیرینش البته اگ لینکش خراب نشده باشه

بهرحال موفق باشید دوستان و از AtraBaz عزیزم تشکر میکنم :)

جدیدترین ارسال ها

بالا