ذخیره کردن اطلاعات در دیتابیس

سلام دوستان عزیز

میخوام سایت نوبت دهی پزشکی درست کنم که اینجوریه

در جدول موجود در دیتابیسم یک فیلد از نوع زمان دارم وفیلد برای روزهای هفته دارم میخوام زمانی که این

فیلد روزهای هفته وساعت را به کاربر نشون بدم

کاربران نمایش بدهم، مثلا زمان از 5:15 و بعدش 5:30 و5:45 و..... تا 8:00 میخوام کنار اینها

یک چک باکس باشه که کاریر هرکدامشون را تیک زد وsubmit زد یک صفحه یا کادر براش باز

بشه اسم و فامیلشو و شماره تلفنشو بگیره و بعدش submit که زد insert بشه به دیتابیس و بعد اونجا ذخیره

بشه ؟؟

چه جوری میشه این چک باکس هارو با اون اسم وفامیل در دیتابیسم ذخیره کنم که بفهمم چه کسی چه روز

وچه ساعتی رو نوبت گرفته؟؟
ممنون میشم کمکم کنید؟؟

خب دوست عزیز خاصیت Value چک باکست رو هر چی که می خوای توی بانک ذخیره بشه بذار
البته بیشتر توضیح بدید بهتر میشه کمک کرد

سلام من یک سری اطلاعات در دیتابیسم دارم یهنی در واقع چهار تا فیلد
یک فیلد روز دارم و یک فیلد زمان که از قبل زمان و فروز را مشخص کردم برایشان
الان میخوام این اطلاعات به کاربر نمایش بدم همراه با یک چک باکس کنارش
که کاربر هر کدام خواست تیک بزنه و در دوتا input type=text کنارش اسم و شماره تلفنشو وارد کنه و وقتی تایید زد تو دیتابیسم ذخیره بشن
که من بدونم چه کسی چه روز و چه ساعتی رو نوبت گرفته
ممنون میشم کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hassancd

Active Member
شما هر روزت رو به بازه های مورد نظرت تقسیم کن و در هر قسمت از روز تقسیم شده فیلدی قرار بده به نام Idcost قراربده که داخل اون شماره آیدی رزرو کننده قرار میگیرد و بعد برای نمایش هم میتونی این آی دی رو صدا بزنی و هم برای خود و هم برای مدیر و هرجایی خواستی نمایش بدی
اگر توضیح بیشتر خواستی بگو

ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدید
من روزها و ساعتهام و تو دیتابیسم تعریف کردم الان میخوام این هار و به کاربر نمایش بدم که کاربر هر کدام رو خواست تیک بزنه و بهد اسم و فامیلشو وارد کند
وتو دیتابیس ذخیره بشه که من بدونم کی چه روز و چه ساعتی رو نو بت گرفته؟؟

بانکم باید چند تا جدول داشته باشه؟؟

hassancd

Active Member
بانکش بر اساس امکاناتی که میخوای انجام بده میتونه دارای جداول مختلف باشه خواستی بگو برات جداولشرو طراحی کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا