ذخیره نوشته و باز کردن آن

Alt1033

New Member
چطوری می شه تو پروژه تو یه قسمتی چیزی نوشت و بعد از اینکه save کردیش از درون خود پروژه اون رو باز کرد و نگاه کرد.البته می خوام این پروژه یه پروژه حرفه ای و فانتزی و زیبا باشه در ضمن من سورسشو می خوام نه فایل exe رو. همچنین با سیرچ باز بشه،یعنی قبلأ که چیزی نوشتی و سیو کردی همون عنوان رو تایپ کنی و پروژه خودش بازش کنه.

Little-Demon

Well-Known Member
تا این حد که نمیشه ...از مثال های خود ام ام بی شما بهره بگیر .....چون خیلی کار میبره ...و در ضمن بیشتر توضیح بده یکم...

Little-Demon

Well-Known Member
ببینم شما میخوای چه اطلاعاتی تو فایل ذخیره بشه ؟

یه مطلب دیگه ایرن سرچ که میگی به این راحتی امکان پذیر نیست و ناگزیر باید با رجیستری کار کرد ..به نظر من البته ..

مطلب دیگر....گفتم توضیح بده عزیز من ...نه چیز دیگه ...دقیقا بگو چی میخوای تا بتونیم راهنمائیت کنیم ...برادر من...دقیقا نحوه کار برنامه رو بگو تا بتونم راه جلوت بگزارم من یا دوستان دیگه ....در ضمن مثال رو که خود ام ام بی داره که ...مگه نگشتی شما....

Alt1033

New Member
می خوام نام و شماره تلفن طرف ذخیره بشه و نام فرد جستجو بشه.

Little-Demon

Well-Known Member
خیلی دردسر داره کار با فایل ....فکر همه جاش رو کردی ؟

رکورد ها و فاصله هاشون تنظیمه ؟ آیا به این ها فکر کردی؟

شما کار رو شروع کن هر جا مشکلی داشتی بگو ...چون باید خودت اراده کنی تا ما کمکت کنیم .... فعلا همون ذخیره و بازیابی رو با توابع رشته ای انجام بده به جاهای ظریف که رسید بیا ما در خدمتیم ....توابعش رو هم که بلدی؟
Strtofile و Strfromfile هستند ...البته برای فانتزی در اومدن کار باید بیشتر از توابع دیگه ی رشته ای استفاده کرد ...

silvercover

کاربر متخصص
درسته، اما آموزش بسیار عالی ای هست که میتونستین با کمی صرف وقت از پسش بر بیاین.

Little-Demon

Well-Known Member
ای بابا ....تمام دستوراتی که باید بکار برده شه داخلش هست.....چرا این قدر بی حال بازی در میارین شما ها ....با دستور ها کار کن تا یکم خودت قوی بشی.....اگه بخوای دائما با سورس کار کنی که فایده نداره ...روش یکم فکر کن ...مطمئن باش که راهشو می فهمی .....برو عزیز من برو بشین سفت و سخت بچسب بهش ...آروم آروم خودتو مستقل کن....پس من چی بگم که اون روزی که اینو فارسی کردم همه کلمات رو از داخل دیکشنری معنی کردم ؟ بعد از روی همون تمرین کردم و یاد گرفتم ....حالا دیگه از روی این آموزش دست و پا شکسته بری بد نیست ...قبول دارم ...خیلی افتضاحه ....خیلی بد ترجمه شده ولی خوب ...اون روز من بچه بودم ..چیزی سرم نمی شد دیگه ...

silvercover

کاربر متخصص
هیچ یک از دوستان حق کمک کردن به جناب Alt255 در باب این موضوع (تاکید میکنم تنها این موضوع) رو نداره تا اینکه ایشون از خودشون یه حرکتی مبنی بر اینکه دارن از خودشون تلاش به خرج میدن رو نشون بدن. در غیر این صورت کاربر خاطی موقتا با جریمه سنگینی مواجه خواهد شد.:wink:

تشکر.

Alt255

Member
شما خودت آقا سیلور ببین با این آموزش می تونی بسازی.بابا چجوری بگم ناقصه.یعنی تو یه جاهایی تو آموزش اسکریپتش بعضی کلمات رو انداختند و وقتی دکمه Ok رو می زنی تو اسکریپت ایراد میده.می گی نه نگاه کن.

Little-Demon

Well-Known Member
256.gif
چی بگم ؟ مدیر گفته کمک نکنید ...
257.gif
259.gif

بهتره یکم بجنبی عزیز ...به خدا من از روی همین ساختم یکی ..قصم خوردم......آقا من کمک نکردم ها .
108.gif

مجازات ؟
291.gif
من که دوست ندارم ..
101.gif

Alt255

Member
مشكل اين جاست

مشكل اسكريپت تو اين عكس نشون داده شده.:twisted:

آخرین ویرایش:

aff - SEvEN

Banned
هیچ یک از دوستان حق کمک کردن به جناب Alt255 در باب این موضوع (تاکید میکنم تنها این موضوع) رو نداره تا اینکه ایشون از خودشون یه حرکتی مبنی بر اینکه دارن از خودشون تلاش به خرج میدن رو نشون بدن. در غیر این صورت کاربر خاطی موقتا با جریمه سنگینی مواجه خواهد شد.

:neutral: ...

ca1b90303b.jpg

شما خودت آقا سیلور ببین با این آموزش می تونی بسازی.بابا چجوری بگم ناقصه.یعنی تو یه جاهایی تو آموزش اسکریپتش بعضی کلمات رو انداختند و وقتی دکمه Ok رو می زنی تو اسکریپت ایراد میده.می گی نه نگاه کن.

يه وقت منو جريمه نکنيدا آقا سيلور ... فقط خاستم ... :shock:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوست گلم Alt255 اين پست رو زدم تا آقا سيلور سريعتر و راحت تر به مشکل شما رسيدگي کنن ...
اين مشکل جوري هستش که فقط يه حرفه اي تو MMB مي تونن قاطعانه در موردش نظر بدن و يا کدهاشو اصلاح کنن ...
يعني فردي در اندازه هاي آقا سيلور عزيز ...
با شناختي که از ايشون دارم مطمئنا کمکتون ميکنن ولي کمي صبور و خوددار باشين ... يعني متوقع نباشين همين ساعت و همين لحظه به جوابتون برسين ... متشکرم .

آخرین ویرایش:
بالا