Fa ذخیره مسیر دیراکتوری در متغییر بدون گذاشتن دو \\ در انتها

1230456

Member
سلام

همونطور که می دونید اگه جایی در ام ام بی بخواید از بک اسلش استفاده کنید ، باید دو تا بزارید ! (اینجوری : \\ )

آیا روشی هست که دیگه نیازی به گذاشتن دو تا بک اسلش نباشه (مثل #c که قبل از مقدار دهی علامت @ رو می زاریم !)

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کاراکتر بک اسلش در MMB یک Escape Character هست، فرض کنید شما نیاز دارید در یک String از کاراکتر ' استفاده کنید، همونطور که میدونید این کاراکتر به معنای انتهای رشته هست، اینجا ما از کاراکتر بک اسلش برای اسکیپ کردن این کاراکتر استفاده می کنیم، یعنی قبل از این کاراکتر یک بک اسلش قرار میدیم

حالا برای اینکه از خود کاراکتر \ استفاده کنیم، باید خود این کاراکتر رو هم اسکیپ کنیم تا برنامه متوجه بشه که اینجا نیازه خود کاراکتر نمایش داده بشه و نه اینکه کاراکتر بعدی اسکیپ بشه.
البته در MMB کاراکتر \ تنها زمانی نیازی هست اسکیپ بشه که در انتهای رشته واقع شده باشه (تا برنامه متوجه بشه که باید خود کاراکتر \ در انتهای رشته باشه و کاراکتر بعدی که ' رو اسکیپ نکنه)

بنده از امکانی که این موردی که فرمودید رو فراهم کنید اطلاعی ندارم، البته با توضیحاتی که دادم نیازی هم به وجودش نمیبینم.

1230456

Member
مرسی از پاسختون البته شما درست می فرمایید در اکثر موارد می شه با همین امکان نیاز ها رو برطرف کرد، اما هم برای راحتی کار و هم برای این که در بعضی از پلاگین ها (مثل پلاگین نتورک آقای سیلورکاور) که متغییر مقدار دهی میکنند مشکل ساز میشه! یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که وقتی توی یه تکس باکس متن زیر رو لود می کنم تو دو خط نشون داده می شه:
کد:
 text$ = 'salam\nbacheha' 

LoadText("Text","text$")
یعنی این salam توی یه خط و bacheha توی خط بعدی، یعنی این n\ اینتر میکنه که برای من مشکل ساز میشه می خوام کل رشته توی یک خط نمایش داده بشه آیا راهکاری هست ؟!

m javad

کاربر متخصص
یه EditBox باکس بزارید تو فرمتون
مقدار defult Text رو برابر \ تایپ کنید
حالا مقدار EditBox$ برابر \ خواهد بود
پس به جای خط اول کد زیر میتونید خط دوم رو به کار ببرید
کد:
Addres$='C:\salam\nbacheha\\'

Addres$='C:\salam\nbacheha'+EditBox$

هرچند که من نفهمیدم مشکل چی میتونه باشه با همون دوتاش!!

1230456

Member
سلام
آقای m javad من که نفهمیدم به کدوم سوال جواب دادید ! (پاسخ به آدرس دهی یا به n\ )

اما در مورد n\ که گفتم اگه توی یه متغییر رشته ای باشه و توی یه تکست لودش کنیم، خط شکسته می شه و میره به خط بعدی؛ ضمیمه کردم نمونه رو.

پیوست ها

• n-new.rar
    501 بایت · بازدیدها: 9

جدیدترین ارسال ها

بالا