ذخیره اطلاعات

hexmehdi

Member
درود

اقا من با بیلدر یه فاکنور ساختم حالا می خوام اطلاعاتی که درونش وارد کردم رو ذخیره کنه از اساتید خواهشمندم راهنماییم کنید

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
خب دوست عزیز بهتر بود یه توضیح کامل میدادی تا ببینیم چی به چی هست

این داده ها از چه طریقی میخوایید داخل دیتابیس ذخیره بشن و ....

در کل من پلاگین SQLite رو پیشنهاد میکنم که نمونه مثال و کلی مطلب هم توی انجمن هست

پس بهتره سرچ کنید

hexmehdi

Member
درود
اگر میشه یه راه حل ساده تر.مثلا توی یه فایل تکست ذخیره بشه و توی این برنامه که پیوست کردم دوباره لود بشه.

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    92.7 کیلوبایت · بازدیدها: 17

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب ساده ترین حالتش رو درنظر میگیریم، اطلاعات هرکدوم از بخش ها در یک خط ذخیره میشه. مثلاً خط اول مربوط به فیلد اول و...
برای ذخیره کردن اطلاعات در فایل متنی از تابع StrToFile استفاده میشه. برای خوندن اطلاعات هم از StrFromFile

برای اینکه در جای خودشون ذخیره بشن باید به ترتیب ذخیره شون کنید تا مطمئن بشید مثلاً در خط سوم همیشه اطلاعات مربوط به فیلد سوم ذخیره شده.
برای خوندنش هم که مشخصه، اطلاعات رو از هر خط خوندید در محل مناسبش نمایش بدید

hexmehdi

Member
درود اقا من این تابع StrToFile رو نمی بینم.اگر یه مثال کوچیک رو اپلود کنین ممنون می شم.
یه سوال دیگه از تابع SaveVariable نمی شه استفاده کرد؟

آخرین ویرایش:

hexmehdi

Member
نمونه فایل رو دیدم تشکراگر بشه که موقع ذخیره کردن محل ذخیره فایل و نام فایل رو بپرسه عالی میشه

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
با اجازه محمد جان...
یه دستی تو مثال محمد عزیز بردم و قابلیتی که مد نظرتون بود رو اضافه کردم...برای ذخیره کردن آدرس دیتابیس هم می تونید از SaveVariable استفاده کنید.

پیوست ها

• new.rar
    1,016 بایت · بازدیدها: 34

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
از تابع SaveFile استفاده کنید.
متغیر $OpenFile حاوی مسیر انتخابی فایل هست. (اگر اشتباه نکنم CBK_OpenDie + CBK_OpenFile همین مسیر رو نشون میده)

hexmehdi

Member
از همه دوستان تشکر می کنم .واسه لود کردن هم می شه ادرس فایل بهش بدیم؟

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
بله میشه این کارو کرد
شما عبارت OpenFile رو در help برنامه سرچ کن و مستندات مربوط به این فرمان رو مطالعه کن اطلاعات جامعی رو به دست خواهی آورد... .

hexmehdi

Member
درود
اقای Aref_Alikhani
من هچی از این برنامه رو نمی دونم اگر یه لطفی بکنین و این کار انجام بدین ممنون می شم

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
مطمئنی چیزی از این برنامه نمی دونی؟:wink:

دوست من به طور قطع یه چیزایی بلدی...منم اولش مثل خودت بودم یعنی چیزی از کدنویسی نمی دونستم تا اینکه دوستان کم کم راه رو بهم نشون دادن...
راه یادگیری اینه که خودت دست به کار بشی و کدهای مختلف رو آزمایش کنی...help برنامه رو بخونی و برنامه های نوشته شده دوستان رو مورد بررسی قرار بدی و سعی کنی کدهای نوشته شده رو درک کنی...

مثلا من خودم اون اوایل با یکی از برنامه های آقا سامان شروع کرده بودم یه برنامه ای بود که راس زمان مشخص یه فایل رو اجرا می کرد که من درش تغییراتی ایجاد کرده بودم و امکان اجرا در تاریخ مشخص رو بهش اضافه کرده بودم میشه گفت اون برنامه شد آغازی برای یادگیری کد نویسی من...

به هر حال من برنامه رو دوباره براتون ویرایش کردم امیدوارم شما هم کمی با کدهای این برنامه ور برید تا شروعی بشه برای یادگیری کدنویسی شما ...

فعلاً...

پیوست ها

• new2.rar
    1,017 بایت · بازدیدها: 24

جدیدترین ارسال ها

بالا