دیفالت انجمن غیر فعال شده ؟

hosienmax100

3D Artist
سلام

دیفالت انجمن برا من فعال نیست دلیلش چیه؟

مدیرا یکی فردین بشه جواب مار ور بده :دی

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

قالب دیفالت بدلیل مشکلاتی که در قالب جدید داشت موقتا فعال شده بود که با توجه به اینکه اکثر مشکلات قالب جدید رفع شده قالب دیفالت هم غیر فعال شده

مجید

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام آقا مجید .
خسته نباشید .
میگم میشه دوباره فعالش کنید .
برای ما ها که دیال آپ داریم استفاده از این قالب جدید خیلی سخته .
کلی طول میکشه تا سایت بالا بیاد .
ممنون .

MJ Rayaneh

Well-Known Member
سلام آقا مجید .
خسته نباشید .
میگم میشه دوباره فعالش کنید .
برای ما ها که دیال آپ داریم استفاده از این قالب جدید خیلی سخته .
کلی طول میکشه تا سایت بالا بیاد .
ممنون .
سلام.
از Firefox استفاده كنيد. من هم مشكل شما رو با اين اينترنت و IE داشتم كه در Firefox مشكلي نيست و خيلي خيلي سريع باز ميشه.
موفق باشيد.

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام.
از Firefox استفاده كنيد. من هم مشكل شما رو با اين اينترنت و IE داشتم كه در Firefox مشكلي نيست و خيلي خيلي سريع باز ميشه.
موفق باشيد.

سلام دوست عزیز .
من الآن حدودا دو ساله که از FF استفاده می کنم .
همین پست رو هم دارم با FF میدم .
البته یه چیز دیگه هم بگم که سرعت Opera حدودا 3 برابر FF هست .
و سرعت کروم هم حدودا 1.5 برابر Opera می باشد .
فقط کروم یه مشکل داره و اونم کرش شدن زیادش هست که البته کم کم این مشکل هم داره درست میشه .
میگن سافاری هم بهتر از اپرا و فایر فاکس هست ولی جلوی کروم کم آورده .
موفق باشید .

آخرین ویرایش:

Mr.Steres

Active Member
ورژن جدید 3.0.183.1 گوگل کروم بهترینه ! هم استاندارد سازی تر شده و هم سرعت و پایداری بهتر ! کروم بهترینه ! سادگی در عین قدرت ! سافاری زیاد با فارسی ست نیست

hosienmax100

3D Artist
سلام

قالب دیفالت بدلیل مشکلاتی که در قالب جدید داشت موقتا فعال شده بود که با توجه به اینکه اکثر مشکلات قالب جدید رفع شده قالب دیفالت هم غیر فعال شده

مجید

سلام

درست /

آقا مجید شرایط ما رو هم در نظر بگیرید الان خیلی ها از کاربرای سایت دیال آپی هستن و واقعآ امکانش نیست

از این قالب استفاده کنن حتی تعدادی از مدیران سایت هم همین مشکل رو دارن استفاده از فایرفاکس و...

هم مشکل رو حل نمیکنه (بچه ها بی خیال این موضوع بشید موقتآ که کدوم بهتره ...ممنون)

راحت بخوام بگم من قبلا اگه یکی دوساعت هر دفعه تو سایت بودم با این قالب بیشتر از چند دقیقه نمیتونم صبر کنم حالا من مهم نیستم ولی کاربرانی هستن که وجودشون برا انجمن لازمه اینو نمیشه انکار کرد با این قالب ....

در هر صورت شما رهبر و صاحب سایت هستین ...........

جدیدترین ارسال ها

بالا