سلام امروز حدود 3 ساعت و نیم وقت گذاشتم اینو زدم... لطفا نظراتتونو بگید ممنون میشم:rose:
flaov Well-Known Member Aug 5, 2010 #1 سلام امروز حدود 3 ساعت و نیم وقت گذاشتم اینو زدم... لطفا نظراتتونو بگید ممنون میشم پیوست ها 121.jpg 210.3 کیلوبایت · بازدیدها: 32
Alireza Saeedi Active Member Aug 5, 2010 #2 خوب عسیس من همین که شروع کردی تا دیجیتال پینتینگ رو یاد بگیری خیلی خوبه !! ولی بهتر بود خیلیی بیشتر روش وقت میزاشتی ...
خوب عسیس من همین که شروع کردی تا دیجیتال پینتینگ رو یاد بگیری خیلی خوبه !! ولی بهتر بود خیلیی بیشتر روش وقت میزاشتی ...
winsent Banned Aug 5, 2010 #3 سلام. به نظر من هم برای شروع کار خیلی خوب شده. همین جور ادامه بدید و تمرین کنید، موفق باشید...
mbolandnazar Member Aug 5, 2010 #4 winsent گفت: سلام. به نظر من هم برای شروع کار خیلی خوب شده. همین جور ادامه بدید و تمرین کنید، موفق باشید... کلیک کنید تا باز شود... منم موافقم
winsent گفت: سلام. به نظر من هم برای شروع کار خیلی خوب شده. همین جور ادامه بدید و تمرین کنید، موفق باشید... کلیک کنید تا باز شود... منم موافقم
MOSTAFA کاربر فعال Aug 6, 2010 #5 شروع خوبیه بیشتر شبیه به طرح اولیه ی پیتینگ هست... جای کار زیادی داره کار روی طرحت رو ادامه بده موفق باشی
شروع خوبیه بیشتر شبیه به طرح اولیه ی پیتینگ هست... جای کار زیادی داره کار روی طرحت رو ادامه بده موفق باشی
flaov Well-Known Member Aug 6, 2010 #6 یکم تغییرات... لطفا اشکالات و نواقص کار رو بگید تا بتونم بهترش کنم ممنون از همه استادان مجید آنلاینــــ پیوست ها ز.jpg 267.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5
یکم تغییرات... لطفا اشکالات و نواقص کار رو بگید تا بتونم بهترش کنم ممنون از همه استادان مجید آنلاینــــ
PrinceofCs Well-Known Member Aug 6, 2010 #7 دوستان همه چیز رو گفتن . طرح هنوز حالت base داره و هنوز هیچ جزیئیاتی به کار اضافه نشده ... کار حالت بلور داره برای اینکه از این حالت در بیاد و کیفیت طرح بالا بره hardness براشتون رو بالا ببرید و خطوط استورک کار رو از بین ببرید . this just was idea
دوستان همه چیز رو گفتن . طرح هنوز حالت base داره و هنوز هیچ جزیئیاتی به کار اضافه نشده ... کار حالت بلور داره برای اینکه از این حالت در بیاد و کیفیت طرح بالا بره hardness براشتون رو بالا ببرید و خطوط استورک کار رو از بین ببرید . this just was idea