دیتا بیس در مولتی بیلدر؟

nimja

Member
سلام به همه اساتید محترم
آیا امکان استفاده از دیتا بیس در مولتی بیلدر هست؟
واگر هست میشه راهنمایی نمایید؟؟؟
با تشکر

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اين امكان هستش ولي يا بايد از پلاگين استفاده كني يا از پايگاه داده هاي متني استفاده كني قبلا هر دو روش تو انجمن گفته شده و پلاگين هاي مربوطه هم گذاشته شده يه سرچ كني پيدا ميشه

nimja

Member
اين امكان هستش ولي يا بايد از پلاگين استفاده كني يا از پايگاه داده هاي متني استفاده كني قبلا هر دو روش تو انجمن گفته شده و پلاگين هاي مربوطه هم گذاشته شده يه سرچ كني پيدا ميشه
لطف میکنید لینکشو بذارید
من پیدا نکردم

poorhajyn

New Member
با سلام خدمت دوستان
اگه ممكنه يه آموزش درست و حسابي در مورد ديتابيس در مولتي مديا بيلدر بذاريد كه خيلي به درد مي خوره.
لطفا حاشيه هم نريد و جسارته چرت و پرت هم نگيد مطالبي كه خيلي به درد مي خوره رو بگيد
با تشكر از همه اساتيد

به زبان ساده بگم ...

Mmb قابليت ارتباط با بانك اطلاعاتي رو نداره ...

يعني فعلا پلاگين معتبري براي اين كار نوشته نشده ...

يا حق ...

silvercover

کاربر متخصص
حق با مهران هست. ضمنا این مورد به قدری در تالار بحث شده که اگر یه مقدار جستجو کنید نتایج خوبی بدست خواهید آورد. مهمترین مشکل MMB در رابطه با بانک اطلاعاتی از نظر من خصوصا برای ما فارسی زبان ها عدم پشتیبانی از استاندارد Unicode هست که حتی اگر PlugIn خوبی هم براش عرضه بشه باز هم ما دچار کمی مشکل خواهیم بود. بنده خیلی سعی کردم تا یک پلاگین برای کار با بانک های مبتنی بر MySQL و SQLite بنویسم ولی نتونستم این مشکل رو حلش کنم و پلاگ این ها نصفه نیمه موندن.:sad:

ali abedian

Banned
سلام!

داش سیلور.. تو کارتو انجام بده، با فارسیش غمت نباشه!!

من نمی دونم وقتی ویندوز به این خوبی فارسی رو پشتیبانی می کنه پس نگرانی واسه چیه.. اگه این کاری رو که میگم هر کاربری انجام بده و تو هم ذخیره بانک اطلاعاتی خودتو توو همین فارسی ساز ویندوز انجام بدی.. هیچکی مشکلی نداره..

من خودم چون واسه بانک اطلاعاتیهام از این روش استفاده می کنم.. 100 درصد تست شدست و تنها ایرادی که کاربرا گرفتن این بود که بلد نبودن چه طوری ویندوز رو درست فارسی کنن..

روش فارسی سازی درسته ویندوز فقط همینه.. و قول می دم هیچ مشکلی هم پیش نمی یاد.. اگه شک دارین برین از مایکروسافت بپرسین.. شاید واسه اینکه مطمئن شین،‌بهتون امضاء هم بدن تا دیگه نگرانی نداشته باشین..

اما روش اینه و خیلی هم سادست.. ببینین! همینه فقط!!!

مرحله 1

1.gif

مرحله 2

2.gif

همین فقط.. هیچ مشکلی پیش نمی یاد.. تازه از هر فونتی که میخواین می تونید استفاده کنید.. اصلاً یه سری فونتی که خودم باهاشون کار می کنمو واستون می ذارم تا از اونا استفاده کنید و مطمئن باشید هیچ مشکلی پیش نمی یاد..
فقط اینو تست نکردم که اگه فارسی سازای مختلفی نصب باشه سره سیستم چه اتفاقی می افته.. من که فکر نمی کنم چیزی بشه.. چون کدهای حروف شما ماله خوده ویندوزه و اگه قرار باشه پشتیبانی نشن که نمیشه.. من که احتمال 1 درصد مشکل رو می دم که خیلی هم مهم نیست..

آخرین ویرایش:

ali abedian

Banned
تازه ... به خاطر این مبحث، مجبور شدم یه بانک اطلاعاتی ساده و جمو جور واستون بذارم که حال کنید.. خداییش خیلی سادست و من که کلی باهاش حال کردم.. واسه خیلی وقت پیشاست.. فقط یه کمی باید سرو وضعشو درست کنم و یه مقداری هم کداشو به روز کنم (با نسخه جدید ام ام بی) و مشکلی که با سرچش داشتم و این بود که حتماً‌ بایستی عین عبارتو می نوشتی تا پیداش می کردو حل کنم .. ایشا الله می دم خدمتتون..
تنها بدیش حجم کم فایل بانک اطلاعاتیه که فکر کنم واسه بانکهای کوچیک مناسب باشه.. البته می گم بانکهای کوچیک به خاطر اینکه این بانک اطلاعاتی مثلاً به درده بانکهای پول نمی خوره.. وگرنه به درده همه جور پروژه های های خودمونیه خودمون می خوره..

شکل قدیمش اینه که باید الان تغییرش بدم و کداش هم دست بزنم.. فکر کنم یه 3 هفته ای طول بکشه..

3.gif

یا علی!

جدیدترین ارسال ها

بالا