دکمه

silvercover

کاربر متخصص
بسیار عالی بود. دکمه هایی که به درد دوستان خواهد خورد. پیشنهاد میکنم همه دانلودش کنن.

البته جناب Alt255 امکانش هست که یه توضیح مختصر برای دوستامون جهت استفاده از این نوع خاص از دکمه ها بدین؟

mahdi7610

Member
سلام
جناب Alt255 جان یه توضیحی بده که چه طوری از این دکمه ها استفاده کنیم
ممنون

silvercover

کاربر متخصص
خب من با اجازه Alt255 عرض کنم خدمتتون که برای استفاده از دکمه ها اول همون طور که در پست قبلی می بینین فایل رو از حالت فشرده درش بیارین و بعدش برین توی MMB از منوی Object گزینه Create و بعدش Alpha Button رو بزنین و در نهایت برین توی همون پوشه قبلی و فایل های توش رو یکی یکی وارد کنین تا ببینید که دکمه ها چطوری هستن.

Alt255

Member
توضیح

خب من با اجازه Alt255 عرض کنم خدمتتون که برای استفاده از دکمه ها اول همون طور که در پست قبلی می بینین فایل رو از حالت فشرده درش بیارین و بعدش برین توی MMB از منوی Object گزینه Create و بعدش Alpha Button رو بزنین و در نهایت برین توی همون پوشه قبلی و فایل های توش رو یکی یکی وارد کنین تا ببینید که دکمه ها چطوری هستن.

بله سیلور کاور کاملأ درست راهنمایی کردند.
همچنین همون طور که مطرح شد برای استفاده از این ها باید با برنامه Winrar این فایل را از حالت فشرده خارج کنید.:D

[SOBHAN]

Active Member
سلام عليكم
جناب سيلور كاور
دكمه هايي كه گذاشتيد خيلي خوب بود .فقط مي شه بگيد اينها رو از كجا گير آوردي ؟
خيلي ممنون!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Alt255

Member
اولأ این ها را من گذاشتم.
دومأ از وبلاگ
naser32.persiangig.com
سومأ در نوشتن پست قبل از اینکه شکلک ها را وارد کنید یک فاصله بزنید و بعد شکلک ها را وارد.

بالا