دکتر انوشه!

mehdi0098

Member
سلام به همگی

این طرح رو برا دوستم هدیه زدم ببینید چطور شده.

چون مبتدی هستم مردم و زنده شدم تا ساختم!

لطفاً اینجانب را از نظرهای سازنده تان محروووووووووم نفرمایییییییید!:green:

پیوست ها

• Dr. Anoosheh.jpg
    Dr. Anoosheh.jpg
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 57

nima_dsnr

کاربر VIP
اگه مبتدی هستی خیلی خوب کار کردی.
با فونتش زیاد موافق نیستم.
سعی کن فونت bold تری انتخاب کنی تا راحت خونده بشه.
با کوچکتر کردن سایز عکس برای نمایش هم موافقم.

MOSTAFA

کاربر فعال
کار زیبایی شده
فقط انتخاب فونت یکم مینونست بهتر باشه این فونت هایی که استفاده کردید یکم خطوطشون نازک هست و به قول نیما جان از یه فونت bold تر استفاده میکرده بهتر بود
با اون دوتا پروانه که در بکگراند در زیر متون استفاده کردی موافق نیستم...اگه opacity اون پروانه ی نارنجی هم بیشتر کنی زیبا تر میشه
در کل خوبه
موفقیتـ

mehdi0098

Member
سپاس از نظرات همگی:rose:

راستش فونتشو میخواستم یه فونت شیک و مدرن باشه که کامران رو انتخاب کردم که متأسفانه bold نمیشه، در ضمن مقدار متن واقعاً زیاد بود! :-?

درمورد پروانه ها هم میخواستم به فضای کار بیاد و خیلی تو چشم نزنه.

بنظرم سه تا فونتی که انتخاب کردم به هم میان:

phalls khodkar
kamran
dast nevis

سایز عکس هم گفتم بزرگ بذارم حالشو ببرید چون خودم خیلی به کیفیت اهمیت میدم:green:

sh1 graphic

Well-Known Member
کار جالبی شده
با نظرات مصطفی هم کاملا موافقم

راستی امضا من تو امضا تو چیکار میکنه؟ :green:

mehdi0098

Member
کار جالبی شده
با نظرات مصطفی هم کاملا موافقم

راستی امضا من تو امضا تو چیکار میکنه؟ :green:

آره جدیداً اینطوری شده اول امضا رو میدزدن بعد اجازه میگیرن! :green:

دیدم این امضا رو خیلی از بچه ها استفاده کردند ما هم خوشمان آمد گفتیم بذاریم! :)

اگه بتونی اثبات کنی واقعاً امضای خودته حاضرم بردارم البته اگه راضی نباشی! :wink:

راستی نمیدونم چرا نتونستم عکس رو با سایز اصلیش آپ کنم! :shock:

Flashium

Member
اگه من جای دوستت بودم از گرفتن این هدیه خیلی خوشحال می شدم چون میدونم روش زحمت کشیدی و هنر خودته...
خیلی زیبا شده من با انتخاب فونتت موافقم، فقط اگر رنگ فونت مشکی بود و کلمه عشق قرمر حس بهتری داشت.
موفق باشید...

main

Well-Known Member
خوب شدهــ ولی انتخاب فونتت رو دوست نداشتم ولی در کل برای یه فرد مبتدی خیلی خوبهـــ

mehdi0098

Member
@ main & Flashium
سپاس از دو عزیز:rose:

راستش هنوز هم دلم نمیخواد رنگ و نوع فونت رو عوض کنم!:wink:
چون فکر میکنم با امکاناتی که داشتم تقریباً بهتر از این نمیشه، البته فقط تغییر جزئی در رنگ.

کار رو میخوام امشب تمومش کنم فردا نسخه نهایی یا فاینال رو همینجا البته با سایز کوچیکتر میذارم که دیگه نظر ندید چون قابل تغییر نیست و میخواد چاپ شه!!!:wink:

سپاس دوباره از همه!

sh1 graphic

Well-Known Member
آره جدیداً اینطوری شده اول امضا رو میدزدن بعد اجازه میگیرن! :green:

دیدم این امضا رو خیلی از بچه ها استفاده کردند ما هم خوشمان آمد گفتیم بذاریم! :)

اگه بتونی اثبات کنی واقعاً امضای خودته حاضرم بردارم البته اگه راضی نباشی! :wink:

راستی نمیدونم چرا نتونستم عکس رو با سایز اصلیش آپ کنم! :shock:
مالــــــــه خودمه :cry:
بيا اين ادرس اصليشه
از اين استفاده كن
HTML:
http://sh1graphic.com/dl/pic/steve-jobs%5BSh1Graphic.com%5D.jpg

boom.design

Member
سپاس از نظرات همگی:rose:

راستش فونتشو میخواستم یه فونت شیک و مدرن باشه که کامران رو انتخاب کردم که متأسفانه bold نمیشه، در ضمن مقدار متن واقعاً زیاد بود! :-?

درمورد پروانه ها هم میخواستم به فضای کار بیاد و خیلی تو چشم نزنه.

بنظرم سه تا فونتی که انتخاب کردم به هم میان:

Phalls khodkar
kamran
dast nevis

سایز عکس هم گفتم بزرگ بذارم حالشو ببرید چون خودم خیلی به کیفیت اهمیت میدم:green:

آقا خسته نباشی، تا خط آخر اوکی، ولی این خط آخرو یه اصلاحی بکن جونِ من! اولاً کیفیت اصلاً به سایز نیست، تازه گل هایی که گوشه ها کار کردی خیلی کیفیت ندارن، شاید اگه کوچیکتر می ذاشتی کار با کیفیت تر نشون می داد... ببخشید اینجوری گفتم

mehdi0098

Member
آقا خسته نباشی، تا خط آخر اوکی، ولی این خط آخرو یه اصلاحی بکن جونِ من! اولاً کیفیت اصلاً به سایز نیست، تازه گل هایی که گوشه ها کار کردی خیلی کیفیت ندارن، شاید اگه کوچیکتر می ذاشتی کار با کیفیت تر نشون می داد... ببخشید اینجوری گفتم

خواهش میکنم آقا مهدی!
آقا من همیشه میگم که مبتدی هستم، این کار هم خیلی وقت گذاشتم و فکر نمیکردم به این خوبی درآد!
ضمناً 2جور کیفیت داریم، یکی کیفیت باطنی یا همون واقعی کار هست که مهمش هم همینه و مهارت فرد رو نشون میده! یکی هم کیفیت ظاهری که به سایز کار و اینجور چیزا مربوط میشه که این مورد هم بجای خودش تا حدی در بالابردن ارزش کار مؤثره!
منظور من دومی بود! :wink:
در ضمن اون پترنهایی که گوشه کار استفاده کردم حداقل اونقدر کیفیت دارند که توی چاپ خیلی خوب دیده بشن[FONT=&quot]![/FONT] :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا