mohammadhossein_p گفت:اينجا (كل forum)طوري شده كه هر كس مياد فكر مي كنه حتما بايد حرف كسي را تاييد كنه
اين 2 پاسخ منه با اينكه 1 ساله عضو هستم
هميشه خواننده
نه تاييد كننده :x
Pooriya_Online گفت:روزبه جون ميشه بگي چه اطلاعاتي در اختيار گذاشتي الان چنوقتيه كه زياد آنلاين نميشي بعدشم من مساپل آموزشي و اطلاعاتي تا به حال از شما نديدم
سامان هم درمورد مطالب شما درست ميگه چون من خودم 2موردشو ديدم.
راستي يكي از اين تازه واردا يه لوگوداره كه طولش قشنگ نصف صفرو گرفته (الان رو نميدونم ولي چن وقت پيش ديدم)
يه خورده رسيدگي كنيد...
مجيد هم كه اصلا جواب پيغام هارو نميده من به خاطر اينكه باكسم پر نشه پيغامهاي در حال ارسال رو وقتي ميبينم بعد از 1هفته جواب داده نشده پاك ميكنم. بعدش مجيد ميگه اين جور مشكلات رو پيغام خصوصي بزنيد.
assan گفت:چون ما در قرن 14 زيست مي كنيم گويم عريضه و فوق الذكر هست كه كلمات استمعاري بكار نبريد
Pooriya_Online گفت:پيمان جان من منظورم از لوگو بزرگ كاربرا ايشون بود: ******
ولي شما گفتي حل شده ولي ايشون يه لوگو دارن اندازه والپيپر![]()
Mohi Design گفت:آقا ايول غير از موضوع تبليغاتي يه چسز ديگه هم هست : اين امضاي آقاي **********. خيلي بدجوره ... چون براي ما كه با رزوليشن 800 در 600 مي بينيم پايين صفحه اسكرول بار ميافته كلي دهن سرويسي داره ... اميدواريم درست شه ...
منم يه پيشنهاد دارم ...
بگم ؟
باشه ميگم ...
يه انجمن ازدوج و طلاق بزنيد و من رو به اون حنا خانوم برسونيد بعد قفلش كنيد كل انجمن رو تا ديگه ما طلاق نگيريم :دي
emad-m گفت:منم يه پيشنهاد دارم ...
بگم ؟
باشه ميگم ...
يه انجمن ازدوج و طلاق بزنيد و من رو به اون حنا خانوم برسونيد بعد قفلش كنيد كل انجمن رو تا ديگه ما طلاق نگيريم :دي
با اين پستهاتون اينجا را به مسخره گرفتيد !!![]()
دوكلومم از مادر عروس...emad-m گفت:منم يه پيشنهاد دارم ...
بگم ؟
باشه ميگم ...
با اين پستهاتون اينجا را به مسخره گرفتيد !!![]()
Pooriya_Online گفت:پيمان جان من منظورم از لوگو بزرگ كاربرا ايشون بود: **********
ولي شما گفتي حل شده ولي ايشون يه لوگو دارن اندازه والپيپر![]()