Salar
Active Member
saman_sweden گفت:salar گفت:مهرداد امضات خيلي کوچیکه....
شيطونه ميگه ...![]()
سالار جان خوبيد بابا
ميگما امضا مهرداد چشت تون را در آورده(شوخي)
اینا 8O .....

مهرداد میگما........نه ولش کن

saman_sweden گفت:salar گفت:مهرداد امضات خيلي کوچیکه....
شيطونه ميگه ...![]()
سالار جان خوبيد بابا
ميگما امضا مهرداد چشت تون را در آورده(شوخي)
iRWEBDES گفت:آره ديگه مردم چشم ندارن ببينن كه ما هم پيشرفت كنيم ...
يكي نيست بگه بابا آخه چه ربطي داشت ... منم كه دارم ميگم ربطي نداره ... چي ميگي بابا ... ول كن ديگه .. اه .. هان ؟ ... تو حالت خوبه ... ببخشيد ...
NextWorld IT گفت:اقايون به نظر من همه لوگو ها و امضا هارو برداريد جاش گل و درخت بکاريد که هم به محيط زيست کمک بشه هم اکسيژن زياد شه هم اینکه شايد توش دختری در مزرعه گير بياد.......:دي
من براي منافع خودتون گفتما. حالا خود دانيد
saman_sweden گفت:NextWorld IT گفت:اقايون به نظر من همه لوگو ها و امضا هارو برداريد جاش گل و درخت بکاريد که هم به محيط زيست کمک بشه هم اکسيژن زياد شه هم اینکه شايد توش دختری در مزرعه گير بياد.......:دي
من براي منافع خودتون گفتما. حالا خود دانيد
يه كلمه هم پدر عروس گفت
خوب ديگه فهميديم اين دختر توي مزرعه دختر شماست ترشيده تو خونه مونده است حالا ميخواهي هرطوري باشه به آقا مهرداد بدهي
اين آقا مهرداد هم بدجوري چشش اين دختر را گرفته
هي بهش ميگم بجان خان دايي هنوز وفت داري صبر بكن حان دايي برات يكي خوبشو از دانمارك يل سويد پيدا مي كنه ولي گوش به حرفم نميده
راستي اينو يواشكي مينويسم تا مهرداد خان نبينه
ميگما من توي سويدهستم با هواپيما دو ساعت راهه به لندن
خودم ميام اين دختر توي مزرعه شما را برا خودم خواستگاري مي كنم ولي به آقا مهرداد نگي ها
saman_sweden گفت:roozbeh007 گفت:آقا سوده این کار چیه؟
امضا میخواد تبلیغاتی باشه یا نباشه. اگه کسی دلش بخواد کلیک میکنه کسی هم نخواد نمی کنه. آقا سامان شما هم هر روز یه برنامهای اجرا میکنی. در مورد سایز اگه لازم باشه که یکسری قوانینی وضع بشه که از یه حدی بزرگتر نشه، می تونه برای دوستانی که با سرعت پائین هستن مفید باشه. ولی من شخصاً اگر تو این فاریوم دارم به دوستانم کمک میکنم و اطلاعاتم رو در اختیارشون میزارم باید اجازه داشته باشم تبلیغ سایتمم هم بکنم اگه که خواستم. چه اشکالی داره مگه؟
دوست عزيز خيلي از كمكهاي شماخيلي سود برده ايم ببخشيد كه نتونستيم لقب استادي بشما بدهيم لطفا به تايپكهاي خودتان رحوع كنيد بعد مطلب بنويسيد
يادم نميره اكثر لينكهاي شما در مورد مسايل سكس بود كه اونموقع ها كار من شده بود پاك كردن نوشته هاي شما
ببخشيد خودتان وادارم كرديد اين مطالب را بنويسم والا قصد ناراحت كردن كسي را ندارم
roozbeh007 گفت:saman_sweden گفت:roozbeh007 گفت:آقا سوده این کار چیه؟
امضا میخواد تبلیغاتی باشه یا نباشه. اگه کسی دلش بخواد کلیک میکنه کسی هم نخواد نمی کنه. آقا سامان شما هم هر روز یه برنامهای اجرا میکنی. در مورد سایز اگه لازم باشه که یکسری قوانینی وضع بشه که از یه حدی بزرگتر نشه، می تونه برای دوستانی که با سرعت پائین هستن مفید باشه. ولی من شخصاً اگر تو این فاریوم دارم به دوستانم کمک میکنم و اطلاعاتم رو در اختیارشون میزارم باید اجازه داشته باشم تبلیغ سایتمم هم بکنم اگه که خواستم. چه اشکالی داره مگه؟
دوست عزيز خيلي از كمكهاي شماخيلي سود برده ايم ببخشيد كه نتونستيم لقب استادي بشما بدهيم لطفا به تايپكهاي خودتان رحوع كنيد بعد مطلب بنويسيد
يادم نميره اكثر لينكهاي شما در مورد مسايل سكس بود كه اونموقع ها كار من شده بود پاك كردن نوشته هاي شما
ببخشيد خودتان وادارم كرديد اين مطالب را بنويسم والا قصد ناراحت كردن كسي را ندارم
سامان جان شما هرجا تشریف میبرید باید مثله اینکه یه دعوائی هم راه بندازی. چرا جنبه انتقاد نداری؟
کدوم تاپیک من راجب به سکس بوده که خودم خبر ندارم؟ 8O
مثل اینکه حرفام بدجوری روی شما اثر گذاشته!
من منظور بدی نداشتم، البته متوجه شده بودم که شما به شدت حساس هستید و با کوچکترین حرفی به شخص خودت هم رحم نمیکنی!
شما بهتره برید از لحاظ اجتماعی رفتارتون رو درست کنید وگر نه جز حمله کردن و تحمیل کردن نظراتتون به دیگران کار دیگهای بلد نیستید.
من هر تاپیکی که جواب دادم در راستای کمک به دیگران بوده. اگر نبوده یکیش رو بعنوان مثال اینجا بزار.
دوری از اجتماع و تنهایی به شما ضربه زده. کاملاً مشخصه!. طوری که هر روز که از خواب پا میشی باید یه چندتا فن تو فاریوم بزنی تا آروم بشی. احتمالاً هم از طرف عربها مورد تحقیر قرار داده شدید، چونکه مطالب نژادپرستانتون رو در موردشون به وفور در فاریوم دیدم. و این خودش میتنونه اوضاع درونیه شما رو به خوبی نشان دهد.
عزیز من اینطوری کسی به شما به عنوان یک دوست نگاه نمیکنه.سوال مطرح کردی ما هم نظر دادیم چرا اینقدر آشفته شدی؟
assan گفت:1. تشكر و ارسال بي خودي و...
2. اين طرز ارسال بچه ها با اسم هاي جالب
3.مي شه بهم گير نداد
iRWEBDES گفت:درسته
امشاي تمامي مديران اينجا حتي آقا مجيد تبليغاتيه ...
پس اين چه قانونيه ؟
iRWEBDES گفت:آره ديگه مردم چشم ندارن ببينن كه ما هم پيشرفت كنيم ...
يكي نيست بگه بابا آخه چه ربطي داشت ... منم كه دارم ميگم ربطي نداره ... چي ميگي بابا ... ول كن ديگه .. اه .. هان ؟ ... تو حالت خوبه ... ببخشيد ...
آره منم پست اضافه كردم تا يه نمونشو به كاربرا نشون بدم ...Masih-Evanescence گفت:iRWEBDES گفت:آره ديگه مردم چشم ندارن ببينن كه ما هم پيشرفت كنيم ...
حرف از پست اضافه بود! مگه نه؟
مسيح.