ديدن اين مطلب در ضمن براي كاربران ضروري است

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Salar

Active Member
iRWEBDES گفت:
آره ديگه مردم چشم ندارن ببينن كه ما هم پيشرفت كنيم ...

يكي نيست بگه بابا آخه چه ربطي داشت ... منم كه دارم ميگم ربطي نداره ... چي ميگي بابا ... ول كن ديگه .. اه .. هان ؟ ... تو حالت خوبه ... ببخشيد ...

:cry: :lol: ....ای بابا....من چش ندارم تو پیشرفت کنی مهرداد!؟....اگه دوست داری امضات رو 2برابر بزرگ کن...برای من مسئله ای نیست...برای کسایی که اینترنتشون ××××× هست میگم...

یادت میاد من یه امضا پنگوئن داشتم!! چندتا از دوستا تو برام پی ام فرستادن که اونو وردار که سرعت بالا اومدن صفحه رو کم می کنه...

امیدوارم موفق باشی :wink:

سالار

NextWorld IT

Active Member
اقايون به نظر من همه لوگو ها و امضا هارو برداريد جاش گل و درخت بکاريد که هم به محيط زيست کمک بشه هم اکسيژن زياد شه هم اینکه شايد توش دختری در مزرعه گير بياد.......:دي
من براي منافع خودتون گفتما. حالا خود دانيد

saman_sweden

Active Member
NextWorld IT گفت:
اقايون به نظر من همه لوگو ها و امضا هارو برداريد جاش گل و درخت بکاريد که هم به محيط زيست کمک بشه هم اکسيژن زياد شه هم اینکه شايد توش دختری در مزرعه گير بياد.......:دي

يه كلمه هم پدر عروس گفت
خوب ديگه فهميديم اين دختر توي مزرعه دختر شماست ترشيده تو خونه مونده است حالا ميخواهي هرطوري باشه به آقا مهرداد بدهي
اين آقا مهرداد هم بدجوري چشش اين دختر را گرفته
هي بهش ميگم بجان خان دايي هنوز وفت داري صبر بكن حان دايي برات يكي خوبشو از دانمارك يل سويد پيدا مي كنه ولي گوش به حرفم نميده
راستي اينو يواشكي مينويسم تا مهرداد خان نبينه

ميگما من توي سويدهستم با هواپيما دو ساعت راهه به لندن
خودم ميام اين دختر توي مزرعه شما را برا خودم خواستگاري مي كنم ولي به آقا مهرداد نگي ها

NextWorld IT

Active Member
saman_sweden گفت:
NextWorld IT گفت:

يه كلمه هم پدر عروس گفت
خوب ديگه فهميديم اين دختر توي مزرعه دختر شماست ترشيده تو خونه مونده است حالا ميخواهي هرطوري باشه به آقا مهرداد بدهي
اين آقا مهرداد هم بدجوري چشش اين دختر را گرفته
هي بهش ميگم بجان خان دايي هنوز وفت داري صبر بكن حان دايي برات يكي خوبشو از دانمارك يل سويد پيدا مي كنه ولي گوش به حرفم نميده
راستي اينو يواشكي مينويسم تا مهرداد خان نبينه

ميگما من توي سويدهستم با هواپيما دو ساعت راهه به لندن
خودم ميام اين دختر توي مزرعه شما را برا خودم خواستگاري مي كنم ولي به آقا مهرداد نگي ها

ما اگه دختر داشتيم که اینجا نبوديم
درخت نداريم که ميوه داشته باشه :lol:
حالا شما بيا يه فكری ميکنم
چيزی که زياده مزرعه و دختر توش ...رنگارنگ

roozbeh007

Member
saman_sweden گفت:
roozbeh007 گفت:
آقا سوده این کار چیه؟
امضا میخواد تبلیغاتی باشه یا نباشه. اگه کسی دلش بخواد کلیک میکنه کسی هم نخواد نمی کنه. آقا سامان شما هم هر روز یه برنامه‌ای اجرا میکنی. در مورد سایز اگه لازم باشه که یکسری قوانینی وضع بشه که از یه حدی بزرگتر نشه، می تونه برای دوستانی که با سرعت پائین هستن مفید باشه. ولی من شخصاً اگر تو این فاریوم دارم به دوستانم کمک میکنم و اطلاعاتم رو در اختیارشون میزارم باید اجازه داشته باشم تبلیغ سایتمم هم بکنم اگه که خواستم. چه اشکالی داره مگه؟

دوست عزيز خيلي از كمكهاي شماخيلي سود برده ايم ببخشيد كه نتونستيم لقب استادي بشما بدهيم لطفا به تايپكهاي خودتان رحوع كنيد بعد مطلب بنويسيد
يادم نميره اكثر لينكهاي شما در مورد مسايل سكس بود كه اونموقع ها كار من شده بود پاك كردن نوشته هاي شما
ببخشيد خودتان وادارم كرديد اين مطالب را بنويسم والا قصد ناراحت كردن كسي را ندارم

سامان جان شما هرجا تشریف میبرید باید مثله اینکه یه دعوائی هم راه بندازی. چرا جنبه انتقاد نداری؟
کدوم تاپیک من راجب به سکس بوده که خودم خبر ندارم؟ 8O
مثل اینکه حرفام بدجوری روی شما اثر گذاشته!
من منظور بدی نداشتم، البته متوجه شده بودم که شما به شدت حساس هستید و با کوچکترین حرفی به شخص خودت هم رحم نمیکنی!
شما بهتره برید از لحاظ اجتماعی رفتارتون رو درست کنید وگر نه جز حمله کردن و تحمیل کردن نظراتتون به دیگران کار دیگه‌ای بلد نیستید.
من هر تاپیکی که جواب دادم در راستای کمک به دیگران بوده. اگر نبوده یکیش رو بعنوان مثال اینجا بزار.
دوری از اجتماع و تنهایی به شما ضربه زده. کاملاً مشخصه!. طوری که هر روز که از خواب پا میشی باید یه چندتا فن تو فاریوم بزنی تا آروم بشی. احتمالاً هم از طرف عربها مورد تحقیر قرار داده شدید، چونکه مطالب نژادپرستانتون رو در موردشون به وفور در فاریوم دیدم. و این خودش میتنونه اوضاع درونیه شما رو به خوبی نشان دهد.
عزیز من اینطوری کسی به شما به عنوان یک دوست نگاه نمیکنه.سوال مطرح کردی ما هم نظر دادیم چرا اینقدر آشفته شدی؟

saman_sweden

Active Member
roozbeh007 گفت:
saman_sweden گفت:
roozbeh007 گفت:
آقا سوده این کار چیه؟
امضا میخواد تبلیغاتی باشه یا نباشه. اگه کسی دلش بخواد کلیک میکنه کسی هم نخواد نمی کنه. آقا سامان شما هم هر روز یه برنامه‌ای اجرا میکنی. در مورد سایز اگه لازم باشه که یکسری قوانینی وضع بشه که از یه حدی بزرگتر نشه، می تونه برای دوستانی که با سرعت پائین هستن مفید باشه. ولی من شخصاً اگر تو این فاریوم دارم به دوستانم کمک میکنم و اطلاعاتم رو در اختیارشون میزارم باید اجازه داشته باشم تبلیغ سایتمم هم بکنم اگه که خواستم. چه اشکالی داره مگه؟

دوست عزيز خيلي از كمكهاي شماخيلي سود برده ايم ببخشيد كه نتونستيم لقب استادي بشما بدهيم لطفا به تايپكهاي خودتان رحوع كنيد بعد مطلب بنويسيد
يادم نميره اكثر لينكهاي شما در مورد مسايل سكس بود كه اونموقع ها كار من شده بود پاك كردن نوشته هاي شما
ببخشيد خودتان وادارم كرديد اين مطالب را بنويسم والا قصد ناراحت كردن كسي را ندارم

سامان جان شما هرجا تشریف میبرید باید مثله اینکه یه دعوائی هم راه بندازی. چرا جنبه انتقاد نداری؟
کدوم تاپیک من راجب به سکس بوده که خودم خبر ندارم؟ 8O
مثل اینکه حرفام بدجوری روی شما اثر گذاشته!
من منظور بدی نداشتم، البته متوجه شده بودم که شما به شدت حساس هستید و با کوچکترین حرفی به شخص خودت هم رحم نمیکنی!
شما بهتره برید از لحاظ اجتماعی رفتارتون رو درست کنید وگر نه جز حمله کردن و تحمیل کردن نظراتتون به دیگران کار دیگه‌ای بلد نیستید.
من هر تاپیکی که جواب دادم در راستای کمک به دیگران بوده. اگر نبوده یکیش رو بعنوان مثال اینجا بزار.
دوری از اجتماع و تنهایی به شما ضربه زده. کاملاً مشخصه!. طوری که هر روز که از خواب پا میشی باید یه چندتا فن تو فاریوم بزنی تا آروم بشی. احتمالاً هم از طرف عربها مورد تحقیر قرار داده شدید، چونکه مطالب نژادپرستانتون رو در موردشون به وفور در فاریوم دیدم. و این خودش میتنونه اوضاع درونیه شما رو به خوبی نشان دهد.
عزیز من اینطوری کسی به شما به عنوان یک دوست نگاه نمیکنه.سوال مطرح کردی ما هم نظر دادیم چرا اینقدر آشفته شدی؟

من قصد دعوا با كسي ندارم اين شما هستيد 180 گرادر داغ كرده ايد فكر سلامتي خود باشيد كه يه دفعه سكته مي كنيد
من فقط پاسخ شما را دادم كه اينطوري جوش اوردي

Peyman-Pop

Active Member
دوستان لطفا احترام همدیگه رو حفظ کنید. اگر این تاپیک زده شده برای مشورت کاربران واسه بهبود انجمنه, نباید که با مسایل حاشیه ای و قدیمی‌ همدیگه رو ناراحت کنیم .

لطفا بحث اصلی‌ تاپیک رو ادامه بدید .

ممنون .

پیمان

Pooriya_Online

Active Member
روزبه جون ميشه بگي چه اطلاعاتي در اختيار گذاشتي الان چنوقتيه كه زياد آنلاين نميشي بعدشم من مساپل آموزشي و اطلاعاتي تا به حال از شما نديدم :wink:

سامان هم درمورد مطالب شما درست ميگه چون من خودم 2موردشو ديدم.

راستي يكي از اين تازه واردا يه لوگوداره كه طولش قشنگ نصف صفرو گرفته (الان رو نميدونم ولي چن وقت پيش ديدم)

يه خورده رسيدگي كنيد...

مجيد هم كه اصلا جواب پيغام هارو نميده من به خاطر اينكه باكسم پر نشه پيغامهاي در حال ارسال رو وقتي ميبينم بعد از 1هفته جواب داده نشده پاك ميكنم. بعدش مجيد ميگه اين جور مشكلات رو پيغام خصوصي بزنيد.

H-assan

Well-Known Member
خوب من چند تا عريضه داشتم :

1. تشكر و ارسال بي خودي و...
2. اين طرز ارسال بچه ها با اسم هاي جالب
3.مي شه بهم گير نداد

H-assan

Well-Known Member
خوب من چند تا عريضه داشتم :

1. تشكر و ارسال بي خودي و...
2. اين طرز ارسال بچه ها با اسم هاي جالب
3.مي شه بهم گير نداد

چون ما در قرن 14 زيست مي كنيم گويم عريضه و فوق الذكر هست كه كلمات استمعاري بكار نبريد

:دي

iRWEBDES

Active Member
منم يه پيشنهاد دارم ...
بگم ؟
باشه ميگم ...
يه انجمن ازدوج و طلاق بزنيد و من رو به اون حنا خانوم برسونيد بعد قفلش كنيد كل انجمن رو تا ديگه ما طلاق نگيريم :دي

H-assan

Well-Known Member
خوب اين جوري مي گم

از نظر من اين ها كل از بحث هاي شما و نظر من هست

+آقا ارسال بي خودي نكنيد /من خودم يكي از ارسال بي خودي ها هستم/ قربونت و ممنون و..........

+وقتي بچه ها تاپيك ارسال مي كنن از كلمات بدي استفاده مي كنن مثلا فقط مي گن كمك !

+زياد هم كاربر ها به هم گير ندن / خودم خيلي گيرم / منظورم اينه كه مثلا يكي غلت املاي داره طرف رو ضايع نكنيد و از اين قبيل كه توي اين تاپيك زياده

iRWEBDES

Active Member
نه ديگه ما براي فرهنگ و ادب مملكت هم شده بايد ديكته ي كلماتش رو بهش گوش زد كنيم ...
چي گفتم ... !‌ (:)
چون گفتي ارسال بيخودي نكنيد ...
اما اينجا كه همه خودين بابا
پس اين ارسال با خودي بود ...

Peyman-Pop

Active Member
پوریا جان مجید این مدت خیلی‌ گرفتاره و هفته ای یکبار اگر وقت کنه پیغام های خصوصیش رو می‌خونه .

اینجور مسایل ساده رو به من یا بابک هم میتونید بگید تا رسیدگی‌ کنیم، اینجور مسایل رو مجید زیاد وقت نداره رسیدگی‌ کنه .

این موضوع آواتار یکی‌ از کاربران هم خیلی‌ وقته درستش کردم و الان مشکلی‌ نیست .

یک نکته هم به باقی‌ دوستان باید متذکر بشم و اون اینکه لطفا موضوع تاپیک رو با مسایل حاشیه ای عوض نکنید، درسته که ما آزادی دادیم تا بتونید مسایل دوستانه هم در تاپیک ها ارسال کنید ولی‌ لطفا دیگه از این مساله سو استفاده نکنید .

ممنون .

پیمان

Masih

Well-Known Member
iRWEBDES گفت:

يكي نيست بگه بابا آخه چه ربطي داشت ... منم كه دارم ميگم ربطي نداره ... چي ميگي بابا ... ول كن ديگه .. اه .. هان ؟ ... تو حالت خوبه ... ببخشيد ...

حرف از پست اضافه بود! مگه نه؟

مسيح.

iRWEBDES

Active Member
Masih-Evanescence گفت:
iRWEBDES گفت:

حرف از پست اضافه بود! مگه نه؟

مسيح.
آره منم پست اضافه كردم تا يه نمونشو به كاربرا نشون بدم ...
:دي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا