دو قالب mybb حرفه ای

thekhosrow

Member
اه تبليغات !! ولي خودمونيما چقدر ارزون...
خيلي سادست.. ولي بازم متشكر براي زحمتي كه ميكشيد.

چقدر ملت شریف ایران به تبلیغات حساسن!
اگه تبلیغات نبود که هیچ وب سایتی مشهور و یا سودی نداشت مثلا خود شما مجید آنلاید پیدا نمی کردی؟!

ولی خوشحال شدم که با نفر سوم مسابقات فتوشاپ آشنا شدم اگه میشه یک نمونه بزار

thekhosrow

Member
عزيز دل برادر منظورم تبليغ توي فرومز بود ! قوانين رو بخون..

نمونه هم داريم..
موفق باشيد.

والا خود من 8 تومن خریدمش نمی دونم شاید حق با شما باشه ولی من 6 ماه پیش خریدمش که قالب های خوبی برای مای بی بی نبود راستی می گم نمونه تون رو اگه میشه بزارید بعد منظورتون بگید من حوصله ندارن تو نت قوانین بخونم کار مهم تری دارم.
متشکر

یا حق

thekhosrow

Member
كاراي من يكيش همين قالب Enlighten وي بي هست كه بكل سفارشيش كردم.. يه قالب smf هم هست
و جوملا هم كه الان دارم روش كار ميكنم و.. با mybb نساختم و چون اصلا نصبش نكردم از بس ابتدائي هستش..

قانون اين بود كه توي تاپيك تبليغ نكنيد ! همين :دي

thekhosrow

Member
اينجا قرار نيست راجع به بهترين فرومز بحث كنيم.
زحمتي كه هر كسي در رابطه با معرفي و گسترش يه سيستم ميكشه قابل تقدير و قابل احترام..
:wink::)

Ray9.net

Member
كاراي من يكيش همين قالب Enlighten وي بي هست كه بكل سفارشيش كردم.. يه قالب smf هم هست
و جوملا هم كه الان دارم روش كار ميكنم و.. با mybb نساختم و چون اصلا نصبش نكردم از بس ابتدائي هستش..
قانون اين بود كه توي تاپيك تبليغ نكنيد ! همين :دي

MyBB ابتدايي نيست اين شما هستيد كه ابتدايي فرضش گرفتيد متاسفانه ايراني ها فكر مي كنن هز چيزي كه راحت بشه باحاش كار كرد ابتدايي هست بلكه اين طور نيست اون در اصل بهترين است مثلا" همه ما فكر مي كنيم بهترين سيستم وبلاگ WP است در صورتي كه اين ساده ترين است نه بهترين! بهترينش را بزودي مي سازن!

Ray9.net

Member
راستي دوستاني كه مي گن قالب ها ساده هستن قالب ولي تك تك آيكون ها بالايش را بسازنند div pop up را هم بشينن درست كنند خودشون !

MJ Rayaneh

Well-Known Member
قالب های جالبی نیستند ...
بهتر بود لینک دانلود بطور رایگان رو میگذاشتین !

MJ Rayaneh

Well-Known Member
پس چرا شما مي خواهيد دريافتش كنيد؟
من به این قالب ها نیازی ندارم.
منظورم اینه که این قالب ها اونقدر ارزش ندارند که براش پول داده بشه و اگر قیمت نمیگذاشتی و رایگان میدادی، سنگین تر بودی ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا