.::. دو عدد پوستر به مناسبت ماه محرم با سایز a3 ::.

Erfan

Active Member
55.gif
55.gif
می بینم که سایز ووو رو ... اره !
همین کارو باید از اول می کردی
دوباره بس خرسند شدیم از دیدن کاراتون
45.gif

داشتم می اومدم یکی دوتا پوستر اشنا دیدم
39.gif
39.gif
شهرداری ماشالله تا تونستی پوستر چسبونده این ور اون ور

کار دومیه تو چاپ بهتر شده
فهلا رزینگ
72.gif
39.gif

سلام لیلیهه :rose:
آره دیگه بایستی همین کار رو میکردم و طرح ها رو با سایز کوچیک میذاشتم !! در ضمن 4 تا پوستر چاپ شده شما روی کاغذ a3 پیش من محفوظه !!:oops:

این شهرداری خیلی کارا میکنه !!! غیر از اجازه گرفتن یا درخواست همکاری !!:lol:

لیلیهه همه کارها توی چاپ خیلی خوب شده ... از [SOBHAN] سوال کن ببین چی میگه ... آخه هر از پوستر یه دونه بهش دادم :neutral:

ملسی که سر زدی:rose:

Erfan

Active Member
عجب رزوليشني داشت عمويي!!!
ميشه لطف كني بگي مشخصات سيستمت چيه؟! (جدي پرسيدم!)

:shock:
منظورت چیه از مشخصات سیستم .... یه سیستم مثل سیستم همه شما ها یه خورده یا بیشتر هم مدل پایین تر ... شاید براتون خنده دار باشه من الان 3 ماهی میشه که کارت گرافیکم سوخته و با گرافیک خود مادربرد دارم کار میکنم ... اذیت میکنه ولی دیگه عادت کردم ...

CPU = AMD CORE2 4.4
RAM = DDR2 - 4GB
MAIN = GIGABAYE

عرفان:rose:

[SOBHAN]

Active Member
لیلیهه همه کارها توی چاپ خیلی خوب شده ... از [sobhan] سوال کن ببین چی میگه ... آخه هر از پوستر یه دونه بهش دادم

شنيدم بعضي ها ميگن كار هاي عرفان تو چاپ خوب در نمياد و ، عرفان بلد نيست كار تو سايز بزرگ بزنه و ....

پس اينا چيه ؟ به نظرتون اينا تو چاپ بد در اومده ؟ ( منصفانه نگاه كنيد لطفا )

[miuc]21167344090[/miuc] [miuc]31167344230[/miuc] [miuc]41167344388[/miuc] [miuc]11167345580[/miuc]

عرض تسليت
محمد حسين

leili1

Active Member
شنيدم بعضي ها ميگن كار هاي عرفان تو چاپ خوب در نمياد و ، عرفان بلد نيست كار تو سايز بزرگ بزنه و ....
بعضیا گفتن کار دومی تو چاپ بیشتر دوست دارن
89.gif

کار دومیه تو چاپ بهتر شده

محمد ه ه کی بهم میدی
39.gif
156.gif

این شهرداری خیلی کارا میکنه !!! غیر از اجازه گرفتن یا درخواست همکاری !!
فقط شهرداری از این کارا نمیکنه
59.gif

مسیر تاپیک و منحرف میکنیم
44.gif
الان میان چیز میکنن
53.gif

Erfan

Active Member
محمد ه ه کی بهم میدی
39.gif
156.gif

لیلیهه هر موقع که خودت گفتی من تقدیم کنم ... آماده است ...:rose:

فقط میخواستم بگم که کارها از کیفیت نسبتاً خوبی برخوردار هستش ...

Erfan

Active Member
[SOBHAN];760152 گفت:

پس اينا چيه ؟ به نظرتون اينا تو چاپ بد در اومده ؟ ( منصفانه نگاه كنيد لطفا )

[miuc]21167344090[/miuc] [miuc]31167344230[/miuc] [miuc]41167344388[/miuc] [miuc]11167345580[/miuc]

عرض تسليت
محمد حسين

مرسی حسین جان :rose:

باید به این نکته هم توجه کنید که روی کاغذ معمولی اینجوری در اومده ... به طور مثال اگر روی کاغذ فوتوگلاسه باشه چی میشه :neutral:

EleRam

Well-Known Member
:shock:
منظورت چیه از مشخصات سیستم .... یه سیستم مثل سیستم همه شما ها یه خورده یا بیشتر هم مدل پایین تر ... شاید براتون خنده دار باشه من الان 3 ماهی میشه که کارت گرافیکم سوخته و با گرافیک خود مادربرد دارم کار میکنم ... اذیت میکنه ولی دیگه عادت کردم ...

CPU = AMD CORE2 4.4
RAM = DDR2 - 4GB
MAIN = GIGABAYE

فقط يكم بيشتر؟ با اين توصيفات من اگه مشخصات سيستم (بهتره بگم تراكتور!) خودمو بهتون بگم همتون مياين عيادتم :D :lol:

sogoli

Active Member
اقا عرفان میشه راهنمایی کنی که نام اون پترنی که داخل کلمه حسین ازش استفاده کردی اسمش چی هست؟
مرسی

Erfan

Active Member
فقط يكم بيشتر؟ با اين توصيفات من اگه مشخصات سيستم (بهتره بگم تراكتور!) خودمو بهتون بگم همتون مياين عيادتم :D :lol:

من که همون اول گفتم من کوچیک همه شما هستم ... فروم گرافیکی هست و خواهش میکنم مبحث های سخت افزاری رو بذاریم کنار ...

جدیدترین ارسال ها

بالا