نميدونستم ناراحت ميشيد وگرنه اصلا نظر نميدادم.مدیر محترم انجمن . اولا میدونم راه های دیگه ای هم هست ولی من نمیتونستم از اون راه ها استفاده کنم . چون این کار فقط برای اینجا روی وب نیست .
دوما ببخشید قصد جسارت ندارم ولی اگر شما واقعا به خاطر اون 3 تا خط سفید نمیتونید نظر بدید واقعا جای ...
امیدوارم با دید قوی تر به کار نگاه کنید !!!
دلم میخات نظر همه رو در مورد کارم بدونم . شما اگر میدونید این سه تا خط 3 پیکسلی خیلی ازیتت میکنه . چشم !! در اولین فرصت کار رو بدون این سه تا خط دوباره آپلود میکنم.
براي من بعنوان يه بيننده و مخاطب متاسفانه اين موضوع تكراري بود. حالا شايدم ايراد از ديد من باشه ولي در كل صليبها همشون يه شكل شدن و خواه ناخواه باعث تكرار ميشه.برای کار دوم هم عمق میدان رو قبول دارم ولی در مورد کج کردن سلیب ها والا هر چی فکر میکنم شاید ایده ی خوبی باشه ولی کمک ی به کار نمیکنه . زمانی این حرف توجیح پزیر هست که تکرار سلیب ها از نظر مخاطب تکراری باشه .
وحشت . ممنون از نظرهات . خوب !! نظر شما نسبت به نظری که حامد داد راحت تر توی کتم میره چون به نظر من نشان دادن دور ی نزدیکی با رنگ از مد افتاه و کالا حال و هوای کار رو میگیره ولی این چیزیکه شما گفتید یا یه نظر من همون depth of filed خیلی مد هست و یکی از رطرفدارترین امکانات نزم افزارهای سه بعدی ه!!!
راستی با نام کاربری و امضات خیلی حال کردم . ظاهرا روحیاتمون یکجورای مثل هم هست
sara_is_nice_girl
والا ديدگاه ... چي بگم . اولين قصدم طراحي يك طرح digital art , dark art بود .
در مورد اولي خاستم يك جورايي فضاي
وحشت
و ترس رو نشون بدم (براي همين از آبي تيره استفاده كردم!)
در مورد دومي هم خاستم با عكسي كه از چهره ي خودم گرفتم يك جورايي درد و وحشي گري رو نشون بدم .
اجازه اجازه......... من پیداش کردم ! ایناهاش :واي پس اين دكمه ي نقل قول كووو ؟؟؟؟؟
ما چاکرتیم داداش... حال کردی با هم تریپ برداریم...(دو نقطه دی)
اینروزها اسم من عجیب سر زبونه ها... فضای وحشت و عشقه...
اما راجب طرح دوم من با نظر سارا موافقم... البته شاید بودن اون خطها از نظر طراح معنی و مفهوم خاصی داره... اما به نظر من هم به طرح کمکی نکرده...
این م یک نقل قوا به افتخار آقا نیما !!!دارک آرت هم که خیلی خوبه؛
وای چشماشم خیلی نازه
موفق باشی
بلک من جان اگه رو طرحه دوم نظر ندادیم (در مورده خودم میگما) نه به خاطره اینکه تا حالا ندیدیم زیادم دیدیم
اما من یه جورایی روحیم لطیفه بی رو در واسی هم تا حالا کار نکردم
اما اکشال نداره حالا یه نظر می زنیم
چش و چالش خوبه ینی عالیه ولی دستش یه جورایی تابلوهه(برنخورد که)
کلن طرحاولتو بیشتر دوست دارم رنگبندیشم گفته بودم عالیه (گفته بودم نگفته بودم... حالا گفتم دیگه)
ضمنن منم فک کنم با وحشت چفتتون حسابی جور باشه
پرتره ملیحانش یه دارک آرته کامله(شوخی !)
به هر حال موید باشی عزیزجان
فلن