دو طرح جدید و آماده استفاده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cyletech

Member
اولیش اینه که قابلیت ثبت وب سایت های فلش و کارهای مالتی مدیا و سایر کارهای مرتبط با فلش و گرافیک سایر دوستان که طراحی خوشون هست رو در سایتتون بگنجونید. ( تنها قالب های HTML نباشن)
بهش فکر نکرده بودم. با اینکه معتقدم استفاده از پوسته تمام فلش خودکشیه.

ایده دوم هم در رابطه با تکنولوژی های Ajax،JQuery،CSS هستش. منظور دقیق تر و واضح ترم اینه که اشخاصی که با این زبان ها ابزارهای کاربردی و گرافیکی که خودشون به شخصه طراحی کردن رو برای فروش یا انتشار رایگان در سایتتون بگنجونید
متوجه منظورت شدم.

روی هر دو پیشنهادت باید فکر کنم. چون پیشنهاداتی که دادی در ایران خیلی محتوا ندارن. پوسته های فلش ایرانی یا فارسی سازی شده شما تونستید 10 تا پیدا کنید من پوسته های فلش رو اضافه می کنم. این نکته هم قابل ذکر هست که در خارج از ایران فلش نصلش تقریباً منقرض شده چون تکنولوژی های قدیمی بروز شدن چون CSS3 که باهاش یک فیلم کوتاه بصورت انیمیشن (مرد عنکبوتیش رو خودم دیدم) میسازن!! دیگه نیازی به فلش نیست.
در مورد زیبا ساز ها هم باز اگر تونستی نمونه های زیادی پیدا کنی من این مورد رو اضافه می کنم.
میدونی ، نه دیگه نمیدونی :D اگر میدونستی این پیشنهادات رو نمی دادی :cool: ، محصولات باید مخاطب داشته باشند. من با تکنولوژی روز جلو میرم. توی ایران کمتر وبسایتی هست که از فلش استفاده کنه. کمتر خریداری هست که دنبال زیبا ساز باشه. در خارج از ایران این زیبا ساز ها بهترین و کامل ترین مدل هاشون که به bootstrap معروفند و خود منم از twitter bootstrap اغلب استفاده می کنم ، هستند که کاملاً رایگان تشریف دارند.

با این حال خیلی خیلی خیلی ممنونم :oops:

طبق حرفی که زدم ، امروز نشستم ساختار درختی فایل ها و پوشه ها و ساختار دیتابیس رو مشخص کردم. با اینکه بیش از 6 ساعته دارم روش کار می کنم اما هنوز تموم نشده. جداً گرسنمه :D سرمم درد می کنه. ولی امشب تا ساعت 12 روش کار می کنم. ایشاالله که تموم میشه.اگرم نشد فردا صبح میشینم پاش.

راستی ، یک خواهش هم دارم ، اگر امکانش هست روی اسم وبسایت هم فکر کنید. من اسامی بی معنی که در کنار همدیگه خوب جلوه می کنند مثل همین آیدی خودم ، رو دوست دارم. نظر شما هرچی هست بهم بگین. :paint:

آخرین ویرایش:

restles20

Active Member
روی هر دو پیشنهادت باید فکر کنم. چون پیشنهاداتی که دادی در ایران خیلی محتوا ندارن. پوسته های فلش ایرانی یا فارسی سازی شده شما تونستید 10 تا پیدا کنید من پوسته های فلش رو اضافه می کنم. این نکته هم قابل ذکر هست که در خارج از ایران فلش نصلش تقریباً منقرض شده چون تکنولوژی های قدیمی بروز شدن چون CSS3 که باهاش یک فیلم کوتاه بصورت انیمیشن (مرد عنکبوتیش رو خودم دیدم) میسازن!!
دوست عزیز من با این حرف شما به شدت مخالفم
کی میگه که وب سای های فلش کارایی ندارن ؟؟؟
یکی از دوستان من برناه نویس وب هستش و بیشتر مشتریاشم وب سایت های فلش سفارش میدن
چند تا از این نمونه ها رو در زیر می تونی ببینی
وب سایت انتشارات حفظی
مرکز توانبخشی و خیریه زنده یاد حمید سروش
چشم الکترونیک صنعتی ADA سنسور
اینا برخی از کارهایی هستش که دوستم انجام داده

دیگه نیازی به فلش نیست.
به شدت با این حرفتون مخالفم ... درسته که با CSS 3 میشه خیلی کارهای گرافیکی و خوبی انجام داد اما هیچ چیزی به گرد پای فلش نمیرسه ... خیلی از سایت های خارجی هم هستند که از قالب های فلش استفاده می کنن نمونه بارزشم وب سایت شرکت آدیداس هستش
پس نمی تونیم بگیم که فلش کاربردی نداره

در مورد زیبا ساز ها هم باز اگر تونستی نمونه های زیادی پیدا کنی من این مورد رو اضافه می کنم.
متاسفانه نمونه های رایگان فارسی زیادی وجود نداره چرا اکه اکثر طراحان ایرانی دوست ندارن نمونه هاشونو بصورت رایگان در اختیار عموم قرار بدن که اینم به نظر من یک نوع ضعف محسوب میشه نمونه های موجود در سایت های خارجی هم که نیاز به فارسی سازی داره که طبیعتا هیچ کس رازی نمیشه بصورت رایگان نمونه فارسی شده اش رو در اختیار عموم بزاره
به همین دلیل این پیشنهاد رو بهتون دادم که حالا که حاضر نیستن این نوع ابزار ها بصورت رایگان در اختیار سایر طراحان ایرانی قرار بگیره گفتم اگه یه منبع جامع وجود داشته باشه دسترسی بهشون راحتر میشه و ما هم راحتر می تونیم اونارو خریداری کنیم

میدونی ، نه دیگه نمیدونی :D اگر میدونستی این پیشنهادات رو نمی دادی :cool: ، محصولات باید مخاطب داشته باشند. من با تکنولوژی روز جلو میرم. توی ایران کمتر وبسایتی هست که از فلش استفاده کنه.
میدونم دوست عزیز
نمونه هایی از قالب های فلش که برات قرار دادم گواه بر این دانش منه :green:

کمتر خریداری هست که دنبال زیبا ساز باشه. در خارج از ایران این زیبا ساز ها بهترین و کامل ترین مدل هاشون که به bootstrap معروفند و خود منم از twitter bootstrap اغلب استفاده می کنم ، هستند که کاملاً رایگان تشریف دارند.
وجود داره دوست عزیز شاید از شانس شما به پستتون نخرده اما به پست من بسیار خورده اما نتونستم اون طور که باید رازیشون می کردن بکنم
نمونه های bootstrap رو که فرمودین در خارج از کشور ما رایگان در اینجا همون طوری که قبل عرض کردم باید بابتشون هزینه کنیم

با این حال خیلی خیلی خیلی ممنونم :oops:

خواهش می کنم دوست عزیز
امیدوارم که با بیان ها و دلایلی که آوردم تونسته باشم که شما رو برای گنجوندن دو پیشنهادم رازی تون کرده باشم

آخرین ویرایش:

nima s

Member
سلام ،
با حرف دوستمون موافقم ، شما وقتی دارید یک کاری رو انجام می دین به بهترین حالت انجام بدین ،
حالا می شه همه چیز هم رو نکرد مثلآ فلش و .. رو بعد از گذشت 1 سال به عنوان نسخه جدید سایت به امکانات سایت اضافه کنید ، این جوری جالب تر هم می شه . شما که خودتون برنامه نویس این نرم افزار هستید ، دستتون رو برای گسترش دادن این نرم افزار باز بزارید که بتونید در آینده راحت نسخه رو گسترش بدید و آپدیت کنید !!
اسم دارید انتخاب می کنید خواهشآ خواهشآ یک چیز تک باشه کپی از جایی نباشه !! تکِ تکِ ، یعنی چیزی که افراد دیگه از اسم شما الگو بگیرند
ولی فک کنم این پروژه ، جالب بشه !! شدیدآ دنبال می کنم این تاپیک رو !!

---
موفق باشید

Cyletech

Member
یکی از دوستان من برناه نویس وب هستش و بیشتر مشتریاشم وب سایت های فلش سفارش میدن
کسانی که پوسته تمام فلش سفارش میدن ، کار خاصی انجام میدن یا وبسایت شخصی و هنری دارن. که این پوسته ها اصلاً رایگان نیستند و کاملاً اختصاصی هستند و قیمت هاشون بسیار بالاست. مشتریاش کم هستن و افراد عادی نیستن. شما به اون دوستت بگو کی شده پوسته تمام فلش طراحی کنه و رایگان عرضه کنه؟ کی شده پوسته تمام فلش طراحی کنه و نمونه باشه شده حالا غیر رایگانم بود مسئله ای نیست.

پس نمی تونیم بگیم که فلش کاربردی نداره
الآن نمیتونیم اینو بگیم. ولی بعداً میگیم

خیلی از سایت های خارجی هم هستند که از قالب های فلش استفاده می کنن نمونه بارزشم وب سایت شرکت آدیداس هستش
این شرکت ها همونطوری هستند که بودن. شما اولین طرحش رو تونستی پیدا کن. مطمئن باش همونه. الآن اکثر وبسایت ها از فلش دوری می کنن. فلش برای ساخت انیمیشن مناسبه نه طراحی وبسایت. بهر حال من فعالیت اصلیم بهینه سازیه. این چیزارو خوب میدونم. من سعی می کنم محصولاتی رو قرار بدم که دنیا ازش استفاده می کنه. نه مشتری های خاص داشته باشه.
فلش ها به دلیل خصوصی بودنشون و سلیقه ای بودنشون و عدم آپدیت شدنشون ، نمیتونن از پیش طراحی بشن. اگر در خارج از ایران این اتفاق یه زمانی میوفتاد ، که البته الآن دیگه نمیوفته و طراح به سلیقه خودش یه وبسایت تمام فلش طراحی می کرد که مربوط به مثلاً ماشین لامبورگینی بود. دیگه امکان ویرایش اون نبود.

متاسفانه نمونه های رایگان فارسی زیادی وجود نداره چرا اکه اکثر طراحان ایرانی دوست ندارن نمونه هاشونو بصورت رایگان در اختیار عموم قرار بدن که اینم به نظر من یک نوع ضعف محسوب میشه نمونه های موجود در سایت های خارجی هم که نیاز به فارسی سازی داره که طبیعتا هیچ کس رازی نمیشه بصورت رایگان نمونه فارسی شده اش رو در اختیار عموم بزاره
به همین دلیل این پیشنهاد رو بهتون دادم که حالا که حاضر نیستن این نوع ابزار ها بصورت رایگان در اختیار سایر طراحان ایرانی قرار بگیره گفتم اگه یه منبع جامع وجود داشته باشه دسترسی بهشون راحتر میشه و ما هم راحتر می تونیم اونارو خریداری کنیم
در مورد زیبا ساز ها ، خب راستش من الآن نرم افزارم رو برای پوسته فقط تهیه کردم. زیبا ساز ها یکم متفاوت هستند. اولین نسخه ای که بالا میاد آزمایشی هست. در بروز رسانی های بعدی این زیبا سازی رو قرار میدم. خودم هم نمونه های زیادی رو طراحی و فارسی سازی می کنم و قرار میدم که محصولات از این دست کم نباشه. ولی اگر فراموش کردم یادم بنداز.

امیدوارم که با بیان ها و دلایلی که آوردم تونسته باشم که شما رو برای گنجوندن دو پیشنهادم رازی تون کرده باشم
فعلاً رو یکیش (زیبا ساز ها) راضی شدم :green: برو سراغ بعدی :cool:

اسم دارید انتخاب می کنید خواهشآ خواهشآ یک چیز تک باشه کپی از جایی نباشه !! تکِ تکِ ، یعنی چیزی که افراد دیگه از اسم شما الگو بگیرند
دست کم گرفتی منو؟ :mad: :green: خلاقیت همه زندگی منه. خیالت راحت باشه. ولی فعلاً طوری ساختمان نرم افزار رو چیدم که نیازی به اسم نباشه. آخر سر باید سراغ اسم و پرداخت آنلاین برم.

برای توسعه بهتر نرم افزار ، من داکیومنت از پایگاه داده ام و فایل های php هم تهیه کردم. تمام تلاشم رو کردم به بهینه ترین نوع ممکن ساختار پایگاه داده رو طراحی کنم. خلاصه کلاً امروزم وقف اینا شد دیگه. امشب دیگه کاری نمی کنم روش. فردا صبح برنامه نویسی رو شروع می کنم.
فقط چون میخوام خیلی تمییز کار کنم ، امشب یکسری مستند سازی فایل های php واسه نرم افزار تهیه می کنم که در اول هر فایل قرارش میدم.

منتظر پیشنهادات بعدی و قانع کردن هاتون هستم :cool: :rose:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
من با مرورگر ie باز گردم ، همه چي خيلي ساده بود
نميدونم از فونت خاصي استفاده كرده بودين يا نه
چون همه اش tahoma لود شده بود

Cyletech

Member
زیبا بود . می شه آموزش نحوا ایجاد این اسلاید شو ها رو ارائه بدین
سلایدر ها پلاگین هستند که من از پلاگین slides استفاده کردم. در داکیومنت خود اونها نحوه استفاده ازش وجود داره.

سلام
من با مرورگر ie باز گردم ، همه چي خيلي ساده بود
نميدونم از فونت خاصي استفاده كرده بودين يا نه
چون همه اش tahoma لود شده بود
به شخصه هیچوقت برای IE طراحی نمی کنم. اصلاً ازش خوشم نمیاد. بله از فونت های فارسی استفاده کرده بودم و ممکنه بعضی gradient ها لود نشده باشه. باز بستگی به نسخه مرورگر شما داره.

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
من با کروم باز کردم ، در مورد اسلاید شو که نظر خاصی ندارم تقریبا یک کار تکراری بود (ببخشید صریح گفتم )
اما در مورد اون یکی دیگه کریتیو ، افکت های جالبی داشت ، موفق باشید

Cyletech

Member
سلام ،

هم چنان منتظریم !! :-?:wink:

من پروژه رو تا اونجا که انجام داده بودم نگه داشتم. بدین معنی که دیگه ادامه اش نمیدم فعلاً. وقتی به چیزی که میخواستم در پروژه قبلیم نرسیدم دیدم ایرانی ها ارزش کار کردن ندارن. اون پروژه رو لغو کردم و این هم همینطور. دیگه منتظر نباشید. :rose:

nima s

Member
من پروژه رو تا اونجا که انجام داده بودم نگه داشتم. بدین معنی که دیگه ادامه اش نمیدم فعلاً. وقتی به چیزی که میخواستم در پروژه قبلیم نرسیدم دیدم ایرانی ها ارزش کار کردن ندارن. اون پروژه رو لغو کردم و این هم همینطور. دیگه منتظر نباشید. :rose:

آخه چرا ؟!!!!!!!!!

:mad:

Cyletech

Member
آخه چرا ؟!!!!!!!!!
گفتم دلیلشو دوست من. مقصر خود مردم ایرانن. زور بزن. جون بکن. خرج کن. رایگان در اختیار بگذار. وقت بذار. تلاش کن. آخر واسه هیچی!!! دیگه اشتباه نمی کنم. لطفاً این بحث رو ادامه ندید. مرسی :rose:

restles20

Active Member
وقتی به چیزی که میخواستم در پروژه قبلیم نرسیدم دیدم ایرانی ها ارزش کار کردن ندارن.
دوست عزیز خیلی خودت رو دست بالا میگیری ... خجالتم خوب چیزیه ... مگه ایرانی جماعت چه طوریه که در موردشون این طوری صحبت می کنی ؟؟؟ خوبه خودتم ایرانی هستی این طوری به نژاد خودت می توپی !!!

Cyletech

Member
دوست عزیز خیلی خودت رو دست بالا میگیری ... خجالتم خوب چیزیه ... مگه ایرانی جماعت چه طوریه که در موردشون این طوری صحبت می کنی ؟؟؟ خوبه خودتم ایرانی هستی این طوری به نژاد خودت می توپی !!!

مشکل من با ایرانی جماعت که البته این مشکل از خودشون نیست. حکم رانان ایجاد کردن... اینه که با تکنولوژی سر و کار ندارن. نمیتونن تشخیص بدن چی خوبه چی بده. چی باید انجام بشه در وب و چی نباید. با ابزار ها بلد نیستن کار کنن. حتماً باید همه چیز ساده در حد ابتدایی باشه که اینا مشکلی در فهمش نداشته باشند. همین که از اکسپلورر 6 و 7 هنوز تو ایران درصد بالایی استفاده می کنند نشونه هرچیزی هست الی...
بعلاوه نه دوست من . من کاملاً ایرانی نیستم. دو رگه ام. علاوه بر این ، من هیچ سرزمینی به اسم ایران نمیشناسم. اونی که من توش زندگی می کنم سرزمینه پارسه نه ایران خاک بر سر. حکم راناش کسانی چون کوروش بودن. نه ...

خواهش می کنم ادامه ندین. من هم دیگه پاسخی در اینجا نمیدم و اشتراکم رو حذف می کنم :rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا