یکی از دوستان من برناه نویس وب هستش و بیشتر مشتریاشم وب سایت های فلش سفارش میدن
کسانی که پوسته تمام فلش سفارش میدن ، کار خاصی انجام میدن یا وبسایت شخصی و هنری دارن. که این پوسته ها اصلاً رایگان نیستند و کاملاً اختصاصی هستند و قیمت هاشون بسیار بالاست. مشتریاش کم هستن و افراد عادی نیستن. شما به اون دوستت بگو کی شده پوسته تمام فلش طراحی کنه و رایگان عرضه کنه؟ کی شده پوسته تمام فلش طراحی کنه و نمونه باشه شده حالا غیر رایگانم بود مسئله ای نیست.
پس نمی تونیم بگیم که فلش کاربردی نداره
الآن نمیتونیم اینو بگیم. ولی بعداً میگیم
خیلی از سایت های خارجی هم هستند که از قالب های فلش استفاده می کنن نمونه بارزشم وب سایت شرکت آدیداس هستش
این شرکت ها همونطوری هستند که بودن. شما اولین طرحش رو تونستی پیدا کن. مطمئن باش همونه. الآن اکثر وبسایت ها از فلش دوری می کنن. فلش برای ساخت انیمیشن مناسبه نه طراحی وبسایت. بهر حال من فعالیت اصلیم بهینه سازیه. این چیزارو خوب میدونم. من سعی می کنم محصولاتی رو قرار بدم که دنیا ازش استفاده می کنه. نه مشتری های خاص داشته باشه.
فلش ها به دلیل خصوصی بودنشون و سلیقه ای بودنشون و عدم آپدیت شدنشون ، نمیتونن از پیش طراحی بشن. اگر در خارج از ایران این اتفاق یه زمانی میوفتاد ، که البته الآن دیگه نمیوفته و طراح به سلیقه خودش یه وبسایت تمام فلش طراحی می کرد که مربوط به مثلاً ماشین لامبورگینی بود. دیگه امکان ویرایش اون نبود.
متاسفانه نمونه های رایگان فارسی زیادی وجود نداره چرا اکه اکثر طراحان ایرانی دوست ندارن نمونه هاشونو بصورت رایگان در اختیار عموم قرار بدن که اینم به نظر من یک نوع ضعف محسوب میشه نمونه های موجود در سایت های خارجی هم که نیاز به فارسی سازی داره که طبیعتا هیچ کس رازی نمیشه بصورت رایگان نمونه فارسی شده اش رو در اختیار عموم بزاره
به همین دلیل این پیشنهاد رو بهتون دادم که حالا که حاضر نیستن این نوع ابزار ها بصورت رایگان در اختیار سایر طراحان ایرانی قرار بگیره گفتم اگه یه منبع جامع وجود داشته باشه دسترسی بهشون راحتر میشه و ما هم راحتر می تونیم اونارو خریداری کنیم
در مورد زیبا ساز ها ، خب راستش من الآن نرم افزارم رو برای پوسته فقط تهیه کردم. زیبا ساز ها یکم متفاوت هستند. اولین نسخه ای که بالا میاد آزمایشی هست. در بروز رسانی های بعدی این زیبا سازی رو قرار میدم. خودم هم نمونه های زیادی رو طراحی و فارسی سازی می کنم و قرار میدم که محصولات از این دست کم نباشه. ولی اگر فراموش کردم یادم بنداز.
امیدوارم که با بیان ها و دلایلی که آوردم تونسته باشم که شما رو برای گنجوندن دو پیشنهادم رازی تون کرده باشم
فعلاً رو یکیش (زیبا ساز ها) راضی شدم

برو سراغ بعدی
اسم دارید انتخاب می کنید خواهشآ خواهشآ یک چیز تک باشه کپی از جایی نباشه !! تکِ تکِ ، یعنی چیزی که افراد دیگه از اسم شما الگو بگیرند
دست کم گرفتی منو؟

خلاقیت همه زندگی منه. خیالت راحت باشه. ولی فعلاً طوری ساختمان نرم افزار رو چیدم که نیازی به اسم نباشه. آخر سر باید سراغ اسم و پرداخت آنلاین برم.
برای توسعه بهتر نرم افزار ، من داکیومنت از پایگاه داده ام و فایل های php هم تهیه کردم. تمام تلاشم رو کردم به بهینه ترین نوع ممکن ساختار پایگاه داده رو طراحی کنم. خلاصه کلاً امروزم وقف اینا شد دیگه. امشب دیگه کاری نمی کنم روش. فردا صبح برنامه نویسی رو شروع می کنم.
فقط چون میخوام خیلی تمییز کار کنم ، امشب یکسری مستند سازی فایل های php واسه نرم افزار تهیه می کنم که در اول هر فایل قرارش میدم.
منتظر پیشنهادات بعدی و قانع کردن هاتون هستم