طرح دوم که هیچی اما طرح اول:
فضاسازی و خیلی خوب انجام داد حتا بی نقص. اما اون مرد که توی شیشه قرار داره این حس واقعی بودن و همونقدر که فضا ایجاب میکنه، به ما القا نمیکنه. فکر کنم به این دلایل باشه:
یک. خود مرد حس بی روح بودن و نداره. وقتی همچین یه آدم توی شیشه همچین پزیشنی داره اولین تصویری که باید توی ذهن بیاد تصویر جنین هستش درحالی که با اولین نگاه این تصویر شکل نمیگیره. درواقع یکدستی نور روی کاراکتر دلیل این غیرطبیعی بودنِ.
دو . قسمتی که دست از آب بیرون میاد به ناگاه نور و افکتهای دست قطع میشه و کاملا به یه دست رئال تبدیل میشه!! خب واضحه که نباید اینطور باشه. اشکال اینجاست که شما افکت "توی آب بودن" رو مث افکت "بیرون از آب بودن" زدید و وقتی خواستید افکت بیرون از آب بودن و بزنید چون جای دیگه خرجش کردید مجبور شدید از کار بزنید بیرون و این لطمه زده به کارتون.
توصیه میکنم اگه میخواید یه کار حرفه ایی بزنید این مرد و بزارید کنار، دنبال یه مرد با همین پزیشن البته بدون لباس بگردید. اینطور نورپردازی هم تا حدودی سادهتر میشه. یه یه افکت درست و سالم برای زیر آب بودن برسید و بیرون از آب بودنم که ساده س.
یه پیشنهاد هم دارم که از فیلتر cloud برای پردود کردن فضای خارج از شیشه استفاده کنید، بهتر میکنه.
یه نکته هم هست اونم اینه که شما فضاسازی و خیلی خوب انجام دادید، تبریک میگم
::: طرح اول و پیوست کن برار