دو تا سوال فوری

دو تا سوال دارم و به کمک فوری نیاز دارم
می خواهم روی چند تا از صفحاتم عکس بگذارم و لینک save کنارش بذارم که وقتی کاربر روش کلیک می کنه کادر save باز بشه و بتونه عکس را روی هاردش ذخیره کنه................. چه جوری لینک save را باید تعریف کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال دوم اینکه وقتی در بک گراند صفحم موسیقی میگذارم با فرمت mp3 یا wave روی دستگاه خودم اجرا می شه ولی روی دستگاه های دیگر فقط صدای تق تق می دهد. چه کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مباح

Member
1. برای این کار باید بدر بخش کد نویسی از SaveFile استفاده کنید که توی Wizard هم هست.
2. موقع کمپایل فرمت Sound خوتو عوض کن و با SW کمپایل کن.
احتمالا حل میشه.
ولی کاملا مطمئن نیستم.

اول مرسی
دوم اینکه در قسمت script wizard چیزی با نام save file نداریم
سوم هم اینکه چه جوری موقع کامپایل فرمت sound رو عوض کنم

مباح

Member
1. وقتی صفحه ویزاد رو باز میکنی درون Actionها گزینه SaveFile هست.
اگه واقعا نیست حتما ورژن برنامت خیلی خیلی قدیمیه. آخرین ورژن رو دانلود کن.
2. وقتی دکمه کمپایل رو میزنی یک صفحه دیگه میاره که مشخصات فایل اجراییت رو توی اون میدی
درسته؟
توی اونجا نوع ساند کمپایل علامتا خورده و معمولا Direct است. اونو بکن SW.

حق با شما بود من از ورژن 4.8 استفاده می کردم که گزینه save file رو نداشت.
حالا ورژن 4.9 رو نصب کردم و روی عکسم اسکریپت save file رو گذاشتم ولی موقع اجرا با کلیک روی عکس کادر تعین محل ذخیره شدن می آید آدرس محل رو بهش می دم ولی هیچ عکسی save نمی شود

مباح

Member
رفیق.
خروجی این دایلوگ نام فایل و مسیریه که انتخاب کردی و باید با فرمامین اون فایل رو سیو کنی.

hossein_mmb

Member
ببين دوست عزيز دستور SaveFile هيچ فايلی رو ذخيره نميکنه بلکه پنجره ذخيره فايل رو نشون ميده و مسيرو نامی رو که کاربر انتخاب ميکنه رو در استرينگ OpenFile$ ذخيره ميکنه . سپس شما ميتونيد توسط SysCommand فايل مورد نظر رو به محل انتخاب شده کپی کنيد . کد زير رو ببينيد :

[LTR]
src$= '<Embedded>\flash.fla'
SaveFile("Flash MX Document (*.fla)|*.fla|All Files|*.*||","flash.fla")
If (OpenFile$<>'') Then
dest$=OpenFile$
SysCommand("CopyFile","src$,dest$")
Else
Message("Can't save flash.fla","")
Return()
End​
[/LTR]

جدیدترین ارسال ها

بالا