دو تا سوال اساسي از اساتيد Mmb

M.N50

Member
سلام
1 - مي خواستم بدونم چجوري ميشه در MMB از ListBox استفاده كرد يعني يك گزينه ليست باكس پيدا كردم ولي چطور مي تونم داخلش بنويسم و اينكه چطور ميشه دستگيره هاي كنار اون رو عوض كرد و دوتا دستگيره خوشگل جاش كذاشت
2 - سوال دومم هم اينكه چجوري ميشه دستگره كم و زياد كردن صدا بزاريم البته اين يك دستگره خوشگل نه معمولي

ممنون

silvercover

کاربر متخصص
یادم رفت...

برای دستگیره صدا هم از این مسیر Program Files\Multimedia Builder497\Samples\495_examples\custom_sliders
فایل های مثال رو ببینید.

M.N50

Member
دوست عزيز ممنون از جوابت ولي من يك ليست باكس مي خوام كه يكسري اسم رو توش بنويسم كه با كليك روي هر كدام از اونها يك عكس روبهروش ظاهر بشه
براي دستگيره صدا هم مي خوام بدونم چجوري خودم يك دستگيره صدا طراحي كنم و اينكه چه كدي براش بنويسم
ممنون

silvercover

کاربر متخصص
دوست عزيز ممنون از جوابت ولي من يك ليست باكس مي خوام كه يكسري اسم رو توش بنويسم كه با كليك روي هر كدام از اونها يك عكس روبهروش ظاهر بشه
براي دستگيره صدا هم مي خوام بدونم چجوري خودم يك دستگيره صدا طراحي كنم و اينكه چه كدي براش بنويسم
ممنون

دوست عزیز شما اصلا به لینک هایی که دادم توجه کردین؟ وقتی آموزش ها و مثال های گذاشته شده به درد شما نخورده چه میشه کرد؟

بنده لینک آموزش استفاده از Listbox دوستان رو به همراه مثال های مورد نیاز شما گذاشتم...لطفا یکم وقت بذارین و بررسی کنین.

Little-Demon

Well-Known Member
با این لینک ها که دیگه هیچ مشکلی نیست که . . .

اگر هم کد میخوای دوست من خوب برو کد هاشون رو ببین.

M.N50

Member
دوست عزيز من فقط مي خوام بدونم داخل ليست باكس چجوري متنم رو بنويسم همين
نه اينكه به اون در حالت اتوران متن اضافه كنم

تو اگه میخوای متن بنویسی میتونی از پاراگراف تکست استفاده کنی نیازی به لیست باکس نیست.
لیست باکس برای رو برای چه کاری میخوای استفاده کنی بگو تا ماهم بفهمیم و بتونیم کمکت کنیم اگه کارت رو که نصف کاره مونده بزاری همه میفهمن میخوای چکار کنی بهتر راهنماییت میکنن.

M.N50

Member
دوستان عزيز داخل اين عكسي كه گذاشتم ليست باكس رو نشون دادم من جايي رو پيدا نكردم كه توش متن خودمو بنويسم
توي پستهاي بالايي خودم هم گفتم فقط مي خوام متن خودمو داخل اين ليست باكس بنويسم كه وقتي اتوران رو اجرا كردم هر كدام از متون داخل ليست باكس رو كه انتخاب كردم يك عكس جلوي ليست باكس ظاهر بشه
ممنون

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    61.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10

جدیدترین ارسال ها

بالا