ممنون از همه دوستان.
جالب بود !
ول دوربین خیلی ضعیفه !
همه ی سکانس ها حالت واید داره!
لرزش دست خیلیه(میتونستید از استابلایز افتر افکت استفاده کنید.)
تدوین خیلی خوب نبود یهو نما عوض میشد انگار که یه فیلم دیگه است.
ولی در کل خوب بود.
تیر اندازی ها اصلا خوب و واقعی نبود خون هم که از مغزشون نمیزد بیرون.
ولی بازیگرتون خیلی خوب نقش بازی میکرد. خیلی معرکه بود.
فیلم دیالوگ نداشت یه جور گنگ شده.
فیلم بی سر و ته شده .
نمیدونم خوب بود.
در مورد دوربین که کاملا حق با شماست. کار با دوربین عکاسی و لنز واید گرفته شده. در کل میخواستم هیچ امکانات گرون قیمت و خاصی توی کار استفاده نشده باشه. لرزش دوربین توی خیلی از برداشت های اول کم بود و من خودم میخواستم که لرزش بیشتری داشته باشه تا یکمی از خشکی کار بگیره، واسه همین به فیلم بردارمون گفتم که حرکت دستشو زیادتر کنه. حالا نمیدونم شاید ایده ی اشتباهی بوده.
در مورد عوض شدن یه دفعه ای نماها باید بگم اول اصلا قرار نبود اون کات های کوچیکی که توی کار هست رو داشته باشیم ولی چون زمان فیلم برداری بی برنامگی کردیم و بدون استوری بورد یا هر تصویر اولیه ای کار رو شروع کردیم موقع تدوین متوجه شدم خیلی از قسمت های مورد نیاز اصلا فیلم برداری نشده و برای اینکه اون قسمت ها توی چشم نباشه اون کات های کوچیک رو توی کل کار اضافه کردم. به نظر خودم خیلی بهتر از حالتی بود که یه جاهای خاص فقط پرش داشته باشه. ولی به هرحال سبک کار کلا عوض شد.
دلیل اضافه نکردن خون هم ضعف دوربین بود چون اگه خون اضافه میکردم باید خون روی دیوارها پاشیده میشد و باید کار رو ترک میکردم که وقتگیر میشد و در نتیجه تصمیم گرفتیم که روبات ها خون نداشته باشن! در کل کاملا درست میگین.
نداشتن دیالوگ هم بر میگرده به نداشتن _ بوم، کیفیت دوربین و حرفه نبودن بازیگرها که کار رو بیشتر غیر طبیعی میکرد. ضمن اینکه اصلا بنظرم دیالوگ نیازی هم نبود.
واسه اون کلیپ هم ممنون ولی به هرحال ما نه امکانات اندرو و گروهش رو داریم و نه خلاقیت و استعدادی که ایشون توی این زمینه دارند ولی به هرحال برای ایده گرفتن همیشه باید به کارهای اهالی فن توجه داشت.
دوست عزیز سری قبل این فیلم رو دیدم.
خوب شد دوباره گذاشتی تا همت کنم و چیزی بنویسم.
در مقایسه با امکاناتی که داشتی همینطور تجربه ت بنظرم کار شاخصی انجام دادی
و اگر ادامه بدی و دلسرد نشی حتما به یه جاهایی میرسی
کشور ما واقعا به وجود چنین افرادی نیاز داره
البته به شرطی که هنر در خدمت اخلاق باشه نه مثل هالیوود در خدمت بی اخلاقی
من از تم رنگی کار خوشم اومد. بازی ها به نسبت بد نبود. کار افترش هم خوب بود.
از این ایده که یک نفر چند بار تکرار شده خیلی خوشم اومد آفرین
یکم ظرافت کاری بیشتر میتونست کار رو عالی کنه مثل پاشیدن خون روی دیوار و لباس و ...
و فیلمبرداری و کادر بندی و حرکت دوربین هم خیلی جای کار داره
اما از اون نمای متصل به پشت هفت تیر وقتی که وارد خونه میشه و اینور و اونور رو نگاه میکنه خیلی خیلی خوشم اومد
راستی یکم بنظرم اغراق زیادی داشت کار
یعنی اون شخص لباس مشکی با خونسردی کامل میاد همه رو میکشه
انگار که هیچ فشاری براش نیست
این خیلی کار رو مصنوعی کرده بود
یه مقدار واکنش ها غیر طبیعی هستش
مثلا هفت تیر رو شما مثل گوشی همینجوری نمیذاری توی داشبورد یا
مثلا شما نمیتونی اسلحه تو بذاری پشت کمرت و توی خیابون راست راست راه بری
بعدم سه سوته در رو با سنجاق باز کنی
فکر میکنم اگه از در بالا میرفت خیلی بهتر بود
یا مثلا با ماشین میکوبید به در و میومد تو حیاط
یه مقدار اکشن بیشتر هیجان بیشتر
توی همچین تم کاری فکر میکنم خیلی جالب میکرد کار رو
در کل مشخصه که با اشتیاق و علاقه زحمت کشیدی برای این کار
امید وارم موفق باشی و منتظر کارهای بعدیت هستیم
ممنونم واسه اینکه به نکات قوت هم اشاره کردید.
تمامی نکاتی که در مورد اساس و نکات فیلم نامه ای گفتین کاملا درسته. میشد با ترکیب یه مقدار جلوه های میدانی کارو باورپذیرتر کرد و خب چون کار اولم توی این زمینه بود میخواستم کلا بازخوردها رو ببینم. مطمئنا اگه بدونم که کسانی هستند که به این کارها اهمیت میدن توی کارهای بعدی زمان بیشتری میذارم و تلاش فیزیکی رو هم بیشتر میکنم ( کارهای اکشن توی فیلم مثل از در بالا رفتن و.... )
تمامی نکاتی هم که در مورد شخصیت اصلی گفتین دقیقا واسه اینکه خونسرد بودنش رو برسونه گذاشته بودم. یعنی اینی که اسلحه اش توی داشبورده یا توی خیابون اسلحه رو بیرون میاره و به کسی توجه نمیکنه و ... واسه این بود که نشون بده اون شخص قاتل حرفه ای هست و با توجه به عنوان فیلم (Hidden Blade) و اشاره به مجموعه Assassin's Creed میخواستم اتصالش رو به فرقه نشون بدم.
تو پست بعدیم نظرمو نسبت به فیلمتون می گم.
ممنون میشم
دوستان به خوبی به ضعف ها و قوت های کارت اشاره کردن.
من فقط بگم از اون صحنه که داخل پارکینگ، به اون دو نفر تیر خلاص میزنی ، خیلی خیلی خیلی خوشم اومد !!!!!! تا حالا صدبار تماشاش کردم.
البته بیشتر از بازی اون شخصی که تیر میخوره خوشم اومد ولی حرکت دست و بقیه مسائل هم بخوبی مچ شده و در کل پلان فوق العاده ای رو خلق کرده.
ولی همونطور که دوستان هم اشاره کردن ، تصحیح کادر بندی و اضافه کردن جزئیات بیشتر ، میتونست کارتو خیلی بهتر از این بکنه.
موفق باشی
مرسی. خوشحالم که حداقل یه پلان خوب توی کار وجود داره.
در مورد کادربندی و زوایای دوربین میدونم که بحث تخصصی میشه و شاید کلی صحبت پشتش باشه تا بشه زوایای خوب و نسبتا صحیحی رو انتخاب کرد ولی اگه دوستان لطف کنید اشتباه های فاحش و خیلی مخرب کار رو توی این زمینه ها بگین واقعا جای تشکر داره و فکر میکنم نکات آموزشی خوبی که کمتر جاهایی بیان میشن رو بتونیم ازشون دربیاریم.
یه بار دیگه از تمامی دوستانی که زمان گذاشتن و این تجربه ی شخصی رو دیدن تشکر میکنم. منتظر نظرات بقیه دوستان هم هستم