دومین تور مجید آنلاین از نگاه دوربین مرزبان(با کمی انتقاد-بدون نقص)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
مرزبان جان اون عكس رو لطفا بردار.. بچه ها بيخيال قضيه بشيد... در عوض عكس منو بذار با دوتا شاخ خوشگل بالاش :lol:

مخلصيم

مجيد

جناب آقاي مرزبان
اگه شما واقعا با من ش.خي داشتيد خوب منم از شما معذرت مي خوام
شما خودتون رو جاي من بزاريد بعد از يه هفته يه سري به سايت زدم بعد با اين صحنه روبرو ميشم
اونم تو عكسي كه ميگم هيچ كس حواسش نبود شما انگشت گزاشتيد رو سر كچل ما كه حتي يه سند هم برا هم نداشتيم و برام خيلي شكه كننده بود
خلاصه هرچي بود بي خيال اگه شما هم از من دلگير شديد منم معذرت مي خوام
آقا مجييييييييييييييييييييييييد بابا

راستي آق مجيد
براي اينكه همه حالش ببرن زحمتش بكش اين چند تا پيغام بالا رو هم پاك كنيد
<شوخي>شما كه تو اين كار استاديد</شوخي>
قربانت

Marzban

Well-Known Member
خب ظاهرا ديگه تمام مشكلات حل شد من خيلي خوشحال شدم كه آقا مهرداد پوزش من را پذيرفتند و اين نشان دهنده شخصيت والاي ايشان است.
آقا مهرداد اگه باز هم از من دلخوري داريد مي تونم با سه دعوت نامه جي ميل جبران كنم.
من همين الان اون عكس را پاك مي كنم.
در ضمن من از شما انتظار داشتم اين همه كه از من انتقاد كرديد نظرتون را در مورد عكس هايم مي داديد يعني اگه فقط بفرمائيد كه عكس ها افتضاح است براي من كافي است.
در ضمن من هوز در شهر مشهد هستم براي همين كمي دير جواب مي دهم.
آقا مهرداد من آرزو دارم شما تمام اين مسائل را كنار بگذاريد ودر درجه اول به عنوان يك دوست و در درجه دوم به عنوان برادر بزرگ تر من را همراهي و همياري نمائيد.
راستي آقا مجيد اگر امكان داره اين دو ارسال را پاك نكنيد تا افرادي كه تازه وارد سايت شده اند بدانند كه اعضاي اسيت با هم هيچ مشكلي نمدارند.
راستي آقا مهرداد شايد دانستن اين مطلب براي شما جالب باشد(اگر نمي دانستيد)كه من 20 سال بيشتر ندارم و هوز راه هاي زيادي براي كسب تجربه از شما بزرگواران در پيش رو دارم.
به اميد دوستي هر چه بيشتر شما با من و من با شما و با آرزوي رفع تمام كدورت ها.
داشت يادم مي رفت
آقا مهرداد اگر براي شما امكان دارد با عض.يت در انجمن هواداران مجيد آنلاين در اور كات آن محفل را منور نمائيد
متشكرم

با سلام
منم از اينكه مشكامون حل شد خيلي خوشحالم و البته اميدوارم مشكل شما با آقا سامان هم هرچه سريعتر حل بشه چرا كه رفاقت خيلي لذت بخش تره
در مورد عكس ها بايد بگم كه من كم تجربه تربه تر از اين حرفهام كه بخام دراين مورد نظر بدم ولي در كل از عكسهاي شما و سبزينه جان خوشم اومد البته كار بقيه دوستان نيز حرف نداشت
در مورد جيميل نيز٫ نيكي پرسش ٬اگه دعوتمون كنيد ممنون ميشم.
درضمن من همانطور كه از ايديم مشخصه خودم در حال كسب تجربه ام و از اينكه از دوستان چيزي ياد بگيرم خيلي خوشحال ميشم البته اگه چيزي هم بلد باشم دريغ نمي كنم
به اميد موفقيت تمامي دوستان

salmanclever

Well-Known Member
سلام
حي عكس از تور بزاريد دل منو آب بندازين
در هر صورت مرزبان جان دستت درد نكنه
سلمان...

Marzban

Well-Known Member
mehrdadneedhelp گفت:
با سلام
منم از اينكه مشكامون حل شد خيلي خوشحالم و البته اميدوارم مشكل شما با آقا سامان هم هرچه سريعتر حل بشه چرا كه رفاقت خيلي لذت بخش تره
در مورد عكس ها بايد بگم كه من كم تجربه تربه تر از اين حرفهام كه بخام دراين مورد نظر بدم ولي در كل از عكسهاي شما و سبزينه جان خوشم اومد البته كار بقيه دوستان نيز حرف نداشت
در مورد جيميل نيز٫ نيكي پرسش ٬اگه دعوتمون كنيد ممنون ميشم.
درضمن من همانطور كه از ايديم مشخصه خودم در حال كسب تجربه ام و از اينكه از دوستان چيزي ياد بگيرم خيلي خوشحال ميشم البته اگه چيزي هم بلد باشم دريغ نمي كنم
به اميد موفقيت تمامي دوستان
آقا مهرداد ديگه داريپ حسابي شكته نفسي مي كنيد
راستي شما اصلا از سن و سالتون صحبتي نكرديد
من اصلا با آقا سامان مشكلي ندارم ايشون هستند كمي اذيت مي كنند البته شايد هدف ايشان يك شوخي بيشتر نباشد
در شمن منظور من از نظر شما در مورد عكس هاي من،عکس های تور نبود،بلکه عکس هائی که لینکش را براتون فرستادم با عنوان « نمومنه عکس های من»
راستی اینکخ شما از من جی میل خواستید نشان دهنهده این است که هنوز از من دلخور هستید
حالا شما ایمیتون را به من بدید من برای شما ارسال می کنم
با تشکر فروان
و آرزوی برقراری این دوستی ها

jasoosk

Member
راستي مرزبان من بابت آواتارت حسابي شرمنده شدم.
باور كن اصلا نمي رسم.

ولي خيالت راحت دير و زود داره سوخت و سوز نداره .

قربانت.
محمد.

jasoosk

Member
باور كن اصلا نمي رسم.

قربانت.
محمد.

راستی اینکخ شما از من جی میل خواستید نشان دهنهده این است که هنوز از من دلخور هستید
حالا شما ایمیتون را به من بدید من برای شما ارسال می کنم
بابا انها چه ربطي به هم داره
گفتم كه من پيشنهاد خوب هيچ وقت رد نمي كنم :wink:
<شوخي>از اينجور دعوتنامه ها هر جورشو داري رد كن تا دلگيريم كاملا رفع بشه </شوخي>

[email protected]

Marzban

Well-Known Member
jasoosk گفت:
باور كن اصلا نمي رسم.

قربانت.
محمد.
خيلس ممنون از زحمتي كه مي كشيد
انشاالله جبان كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا