دومین تور مجید آنلاین از نگاه دوربین مرزبان(با کمی انتقاد-بدون نقص)

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام
آقا مرزبان واقعا خسته نباشي .
عكسها همه اومدن هيچ مشكلي نبود، فقط اين عكس 00700002.jpg نصفش اومد ! شايد اشكال از سيستم من بوده ولي حتي وقتي از تمليت ويندوز پاكش كردم بازم نصفه ظاهر شد .. اون دوتا عكس هنريت هم آخرش بود منظورم 00700002.jpg و 00700003.jpg بود ، اين قابليت خود دوربينت بايد باشه ، آخرش بود من از اين تريپ ها تو عكاسي خيلي حال ميكنم .. هميشه عكسهاي خودم رو با فتوشاب زمينه رو blour ميكنم عكس برجسته ميشه .. باحال بيدش !!!

راستي از اونجا كه دوربينت ديجيتال نبوده و عكسها اسكن شدند ... رزوليشن ثابتي نميتونن داشته باشن عكسها و بستگي داره شما با چه كيفيتي اسكن كرده باشيد ... واسه همين منظورتون رو از كلمه (اندازه واقعي عكسها نفهميدم !) آخر در مورد عكسهايي كه ديجيتال نيستند و اسكن شده اند بي معني ميشه اين كلمه !!! شرمنده گير دادم ، گفتم شايد جنبه آموزشي هم داشته باشه :wink: خودتون ميدونستيد ؟! :cry: پس من غلط كردم !!! :oops:

مخلصيم
نبي 8)

Marzban

Well-Known Member
نبي جان خيلي ممنون از نظرت.
ولي.........
من اين عكس ها را توسط اسكنر هاي معمولي اسكن نكردم.
بلكه اين تصاوير توسط اسكنر Noritsu Qss-3101 (كه يك اسكنر حرفه اي است و قيمتش بالا 2 ميليون تومنه) از روي نگاتيو اسكن شده.
با رزوليشن 72 ولي پرينت سايز اين عكس ها بالا است.
راستي در مورد اون دوتا عكس هم بايد بگم كه اين كار يك قابليت خاص نيست.بلكه به اين عمل كا هش عمق ميدان گفته مي شه.
براي اين كار دوربين بايد داراي لنز قابل تعويض ديافراگم قابل تنظيم و درجه فوكاس باشد.
اگر هم شما بخواهيد با فوتوشاپ روش كار كني هم ديگه عكس نمي شه و هم اصلا خوب در نمي ياد

NabiKAZ

Well-Known Member
marzban گفت:
نبي جان خيلي ممنون از نظرت.
ولي.........
من اين عكس ها را توسط اسكنر هاي معمولي اسكن نكردم.
بلكه اين تصاوير توسط اسكنر Noritsu Qss-3101 (كه يك اسكنر حرفه اي است و قيمتش بالا 2 ميليون تومنه) از روي نگاتيو اسكن شده.
با رزوليشن 72 ولي پرينت سايز اين عكس ها بالا است.
راستي در مورد اون دوتا عكس هم بايد بگم كه اين كار يك قابليت خاص نيست.بلكه به اين عمل كا هش عمق ميدان گفته مي شه.
براي اين كار دوربين بايد داراي لنز قابل تعويض ديافراگم قابل تنظيم و درجه فوكاس باشد.
اگر هم شما بخواهيد با فوتوشاپ روش كار كني هم ديگه عكس نمي شه و هم اصلا خوب در نمي ياد

من يكي كم اوردم ! 8O
ديگه خفه ميشم :wink:

فدات !

آقا مرزبان واقعا خسته نباشي

دوتا انتقاد دارم يكي به خود شخص شماست و ديگري به كل اكيپ

دادش مرزيان شما كه عكاس حرفه اي هستيد حداقل از يه فيلتر ساده در عكسها بكار ميبردي كه بعضي هاشون نورزده شده اند ميتونستي با فيلتر گذاري حلو اينكار را بگيريد
دوم كادر بندي عكسها البته نه همه بعضي هاشون مناسب نيست

اما انتقادم به كل اكيپ

نميدونم شايد من اينطوري بزرگ شده ام كه وقتي آت آشعال دور و برم باشه اونا را جمع آوري كرده و محيطي كه درش هستيم تميز جلوه دهيم البته من احساسم اين است اون پلاستيك و كاغذ پاره و ... همه توسط شماها ريخته شده و اين از يه فردي كه به دانش و آگاهي بالايي برخوردار است دور از شان است البته ايرادي كه به مسولين حفاظت محيط زيست است بايد در چنيين مكانهايي ظرف زباله قرار دهند متاسفانه اونموقع هم كه من در ايران بودم از اين امكانات ساده و جزيي خبري نبود در حالي كه اينجا كشور سويد به هر جنگل دشت و تفريگاههاي عمومي كه سرميزنيد حداقل يكي دوتا ظرف زباله هست

شما ميتوانستيد اون آشغالها را در يه كيسه بزرگ جمع كرده و در نزديكترين طرف زباله قرار مي داديد

اما عكسهاي خوبي بود موفق باشيد

Marzban

Well-Known Member
saman_sweden2 گفت:
خيلي ممنون
saman_sweden2 گفت:
بفرمائيد
saman_sweden2 گفت:
دادش مرزيان شما كه عكاس حرفه اي هستيد حداقل از يه فيلتر ساده در عكسها بكار ميبردي كه بعضي هاشون نورزده شده اند ميتونستي با فيلتر گذاري حلو اينكار را بگيريد
دوست عزيز اولا اون نور زدگي با هي چ فيلتري قابل حل نبود بلكه مي بايست روي لنز يك دونه سايه گير نصب مي كردم تا مشكلش حل شود.
در ضمن من روي لنزم يه دون فيلتر UV نصب كرده بودم.
در مورد كادر بندي هم كاملا حق با شماست
در ضمن هنوز خيلي راه مونده تا عكاس حرفه اي شدن
saman_sweden2 گفت:
اما انتقادم به كل اكيپ

نميدونم شايد من اينطوري بزرگ شده ام كه وقتي آت آشعال دور و برم باشه اونا را جمع آوري كرده و محيطي كه درش هستيم تميز جلوه دهيم البته من احساسم اين است اون پلاستيك و كاغذ پاره و ... همه توسط شماها ريخته شده و اين از يه فردي كه به دانش و آگاهي بالايي برخوردار است دور از شان است البته ايرادي كه به مسولين حفاظت محيط زيست است بايد در چنيين مكانهايي ظرف زباله قرار دهند متاسفانه اونموقع هم كه من در ايران بودم از اين امكانات ساده و جزيي خبري نبود در حالي كه اينجا كشور سويد به هر جنگل دشت و تفريگاههاي عمومي كه سرميزنيد حداقل يكي دوتا ظرف زباله هست

شما ميتوانستيد اون آشغالها را در يه كيسه بزرگ جمع كرده و در نزديكترين طرف زباله قرار مي داديد

به این می گند یه انتقاد سازنده
صحبت شما كاملا متين من اين گل فشاني ها را كاملا تائيد مي كنم.
ولي ما اگر زباله ها در يك كيسه بزرگ مي ريخيتيم،چطوری از اونجا منتقل می کردیم،نا خودمون را هم به زور از روی آب ها رد کردیم.
بهتر بود شهرداری یک محلی برای قرار زباله پیشبینی می کرد که متاسفانه این عمل صورت نگرفته بود.
راستی شما توی تور بودید یا نه؟
با تشکر از نظرات سازنده شما

Marzban

Well-Known Member
saman_sweden2 گفت:
خيلي ممنون
saman_sweden2 گفت:
بفرمائيد
saman_sweden2 گفت:
دوست عزيز اولا اون نور زدگي با هي چ فيلتري قابل حل نبود بلكه مي بايست روي لنز يك دونه سايه گير نصب مي كردم تا مشكلش حل شود.
در ضمن من روي لنزم يه دون فيلتر UV نصب كرده بودم.
در مورد كادر بندي هم كاملا حق با شماست
در ضمن هنوز خيلي راه مونده تا عكاس حرفه اي شدن
saman_sweden2 گفت:
اما انتقادم به كل اكيپ

به این می گند یه انتقاد سازنده
صحبت شما كاملا متين من اين گل فشاني ها را كاملا تائيد مي كنم.
ولي ما اگر زباله ها در يك كيسه بزرگ مي ريخيتيم،چطوری از اونجا منتقل می کردیم،نا خودمون را هم به زور از روی آب ها رد کردیم.
بهتر بود شهرداری یک محلی برای قرار زباله پیشبینی می کرد که متاسفانه این عمل صورت نگرفته بود.
راستی شما توی تور بودید یا نه؟

marzban گفت:
....راستی شما توی تور بودید یا نه؟

راستي شما هم اين قسمت از تايپك را با دقت خونده بوديد كه نوشته شده

حالي كه اينجا كشور سويد به هر جنگل دشت و تفريگاههاي عمومي .........

و در مورد آشغالها حرفتان را متاسفانه قبول ندارم

ما اينجا تك تك سويدها از همون دوره مهد كودك و خانواده اينطوري بزرگ مي شويم كه برفرض آشغال در زمين ببينيم و هرچند بما مربوط نباشد اون را برميداريم و به سطل زباله مي اندازيم يادم ميايد در دو سه سال قبل پادشاه اينجا كارل گوستاو بخاطر مراسمي پياده در خيابان بودند و باد مي وزيد كه يك پلاستيك پفك در خيابان بود خود پادشاه خم شده و اون آشغال را برميدارد تا كرده و در جبيش مي گذارد براي اينكه نمي شد از لاي جمعيت عبور كرد و اون را ظرف آشغال انداخت

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

يك سري از ارسالهاي مهرداد عزيز و سامان حذف شد... كه البته دليلش واضح هستش...

مهرداد جان مطمئنا مرزبان با نوشتن اون جمله قصد شوخي داشته... و مطمئنا نميخواسته كسي رو مسخره كنه...
اگر اينطوري باشه منم بايد بگم آقا چرا از پام عكس گرفتي :wink:

لطفا اين چيزها رو در نظر بگيريد :wink:

از عكسهاي قشنگ مرزبان هم تشكر ميكنم

مجيد

siavash-tanha

Well-Known Member
Majid گفت:
سلام

مهرداد جان مطمئنا مرزبان با نوشتن اون جمله قصد شوخي داشته... و مطمئنا نميخواسته كسي رو مسخره كنه...

مجيد

مجيد جان ديگه ارسال منو چرا حذف كردي؟ :wink: :wink:

ابوذر

Majid گفت:
سلام

مجيد

آقا مجيد دستتون درد نكنه
پس معلوم ميشه شما مديران را اينطوري پرورش ميدهيد كه مجاز باشند هر نوع توهيني را به كاربران اعمال دارن و اگر كاربري بخواهد جواب متقابل بهش بدهد با حذف تايپكهاي اون كاربر بهش نشون ميدهيد كه وجود اون كاربر در انجمن بي ارزش است
فكر راه خوب اينه
قبل اينكه تايپك كاربري را پاك سازيد قبلا به مديرتان اخطار دهيد كه خودش را اطلاح كند
من قبلا با آقا ايمان هم مشكل داشتم بعد از كلي مشاجره و قطع دسترسي اون انتطاري كه داشتم رسيد و نامه اي از آقا ايمان دريافت داشتم كه تمام مشكلات را حل كرد
من نميخواهم مديري از مديريت خود سوء استفاده كرده و كاربري را ( من) را مورد آزار و اديت قرار دهيد والا من اعتراضم مي كنم

اگر ميخواهيد كه من با مديري مشكل نداشته باشم به مديران خود اطلاع دهيد برخورد درست و اصولي با من داشته باشند من تك بتك توهين ها را پاسخ ميدهم حالا هم تنها انتظاري كه دارم همين مرزبان از اشتباه خود معذرت خواهي بكند و گذشته خود را نسبت بمن تكرار نكند
من بهش جز خوبي و كمك بدي نكرده ام و انتظار ندارم در مفابل خوبيهاي من فكر كنه چون مدير است سوارم بشه پس معذرت خواهي بدون شرطو شروط مرزبان براي من مهم و الزامي است
و الا اين نميشه هر دوسه روز يكبار به مديري پرخاشگري كنيم

آقا مجيد گل اين دوتا قابل قياس نيست

آخه من موندم مگه من با اين بچه شوخي دارم

ضمنا اين آقا به گفته خوذش مديره
من فكر نمي كنم براي مدير شدن فقط چهار تا كتاب خوندن كافي باشه (كه تو ايميلهايي كه دوستان برام زدن مثل اينكه اونم نخونذن)

من توي اين مدت كه عضو بودم سعي نكردم كسي رو برنجونم.يه بارم توي يكي از جوابهايي كه دادم يه مقدار تستي جواب داده بودم كه ايشون ناراحت شدن كه من سريعا ازشون پوزش خواستم

اين سايت براي آموزشهاي كامپيوتري نه اخلاق اگه اينو بلد نيستن برن اكابر براشون بهتره

خلاصه ديگه ولش
من اونقدر بيكار نيستم كه وقتمو صرف جروبحث با اين آقا بكنم

از مجيد جان و بقيه دوستان پوزش مي خوام

saman_sweden2 گفت:
Majid گفت:
سلام

مجيد

آقا مجيد دستتون درد نكنه
پس معلوم ميشه شما مديران را اينطوري پرورش ميدهيد كه مجاز باشند هر نوع توهيني را به كاربران اعمال دارن و اگر كاربري بخواهد جواب متقابل بهش بدهد با حذف تايپكهاي اون كاربر بهش نشون ميدهيد كه وجود اون كاربر در انجمن بي ارزش است
فكر راه خوب اينه
قبل اينكه تايپك كاربري را پاك سازيد قبلا به مديرتان اخطار دهيد كه خودش را اطلاح كند
من قبلا با آقا ايمان هم مشكل داشتم بعد از كلي مشاجره و قطع دسترسي اون انتطاري كه داشتم رسيد و نامه اي از آقا ايمان دريافت داشتم كه تمام مشكلات را حل كرد
من نميخواهم مديري از مديريت خود سوء استفاده كرده و كاربري را ( من) را مورد آزار و اديت قرار دهيد والا من اعتراضم مي كنم

اگر ميخواهيد كه من با مديري مشكل نداشته باشم به مديران خود اطلاع دهيد برخورد درست و اصولي با من داشته باشند من تك بتك توهين ها را پاسخ ميدهم حالا هم تنها انتظاري كه دارم همين مرزبان از اشتباه خود معذرت خواهي بكند و گذشته خود را نسبت بمن تكرار نكند
من بهش جز خوبي و كمك بدي نكرده ام و انتظار ندارم در مفابل خوبيهاي من فكر كنه چون مدير است سوارم بشه پس معذرت خواهي بدون شرطو شروط مرزبان براي من مهم و الزامي است
و الا اين نميشه هر دوسه روز يكبار به مديري پرخاشگري كنيم
سامان جان حرفات در مورد معذرت خواهي خيلي قشنگ وزيبا بود
ولي تو ايران به ما يه چيز ديگه ميگن ميگن اگه كسي خوابوند زير گوشت اونطرف صورتتو نگهدار تا بزنه
هيچ وقت نبايد اعتراض كرد و .........
آخه من موندم يه معذرت خواهي اينقدر سخته كه ما همش از اون اكراه مي ورزيم
خداشاهده اگه تو اون عكس من قصدي داشتم يا اشتباه از من بود من خودم معدرت ميخواستم
البته آقا سامان من توي اين صحبتهايي كه داشتم مديراني كه من ديدم همه انسانهايي فرهيختي و شريف بودن اما امان از دست بند پ كه همه چيو خراب ميكنه اين آقا خلاصه يه جوري خودش رو جا كرد ديگه

Marzban

Well-Known Member
قبل از اينكه بحث را تم.مش كنم بايد بگم من هم اكنون در شهر مشهد هستم.به همين دليا نتونستم به موقع جواب بدم.
همونطور كه آقا مجيد فرمودند من اصلا قصد و منظور توهين به آقا مهرداد را نداشتم
و من در همين جا به طور رسمي از ايشون عذر خواهي مي كنم البته اميد وارم ايشون عذر خواهي من را با اين همه تا خير قبول كنند.(چون من در مسافرت بودم و هستم).
در ضمن من نمي خواستم شخص خاصي را مسنقيما هدف قرار بدم من فقط مي خواستم او ضاع كلي تور را نشون بدم.
من نمي دونم من اينجا چه توهيني به آقا سامان كردم كه خودش را كشيده جلو.اگخ ممكنه يك نفر اين را به من بگه.
آقا مهرداد عيز شما مختار هستيد هر جور كه دوست داريد در مورد بنده قضاوت كنيد.
و هر عيبي كه دارم به من گوش زد كنيد.
نه اينكه كه من را در جمع مورد حمله قرار دهيد.
در ضمن من در ارسال هاي قبلي خودم گفته بودم كه من كار عكاسي مي كنم ولي عكاس نيستم.
و 5 سال بيشتر نيست كه عكس مي گيرم
حالا براي اينكه من را بهتر بشناسد تعدادي از عكس هاي خودم را به شما نشان مي دهم
نمونه ای از عکس های من
باز هم از شما دوست عزيز صميمانه عذر خواهي مي كنم و اميد وارم كه كع اين عذر خواهي من را قبول بفرمائيد.
و اميد وارم كه بتوانبم بيش از پيش با يك ديگر همكاري كنيم
انشاالله كه بتوان اين اشتباه بزرك رت جبران كنم.
در ضمن عذر خواهي اصلا براي من كار سختي نيست من اگر بدانم كه يك كار اشتباهي انجام داده ام كه باعث رنجش شخصي شده باشد چه دليلي دارد كه معذرت خواهي نكنم.
يك بار ديگه هم تاكيد مي كنم من اصلا قصد توهين به شخص شخيص شما را نداشتم.
باز هم اميد وارم اگر خدا نت كرده چنين مسائلي در سايت پيش آمد افرادي كه اصلا در جريان نبو ده اند به اين مسائل دامن نزنند.
راستي آقا مهرداد اگر مدير بودن من براي شما مشكلي پيش آورده و يا خواهد آورد من خودم را كنار مي كشم.
با تشكر و باز هم عذر خواهي فراوان
بدروود

جدیدترین ارسال ها

بالا