دومين تور عمومي اعضاي سايت مجيدآنلاين (تهران)

sambol

Active Member
يو هوووووووووووووووووو آقا مسيح منم ميام جاي من رو اون جلو مولو ها نگه دار

Norik

Active Member
کسی دعوت نامه نميفرسته من هم بيام
يه هواپيما خصوصی رزرو ميکنيم , ميريم اروپا بقيه رو هم سوار ميکنيم ميايم تهران :دی

:استقبال

Marzban

Well-Known Member
من كه ممكنه از نصف جهان (اصفهان) پاشم بيام اونجا خيلي دلم مي خواد با مخ ها آشنا بشم.
شما كه فكري براي ما بچ شهرستاني ها نمي كنيد(مثل تيم ملي).
:( حالا يينم مهلت ثبت نام تا كي هست.
راستي براي ما ها هواپيما نمي زاريد.ما هم يه حالي بكنيم.خيلي دلم مي خواد بيام.
اگر بخوام از اصفهان بيام بايد چكار كنم؟
راستي.يه تبليغ.........
عكس رنگي فوري برقي عكس با حرم..... با برج آزادي......با مجيد آنلاين.....
به همراه قاب رايگان..... :lol:

rouhollah

Member
اگه قرار باشه از مشهد حركت كنيم منم پايه ام فقط مجيد بايد بگه چيكار بايد بكنيم

ايما كه حسش نيس بزنم همين فروم رو به زور باز ميكنه

مجيد هماهنگ كن بريم

يه وقت مثه قرار نمايشگاه سركاري نباشه؟

Masih

Well-Known Member
استقبال بسيار خوب!

امروز هم 4 نفر ديگه از تهران و يك نفر از اسلامشهر و يك نفر از كرج ثبت‌نام كردند.

مسيح.

Marzban

Well-Known Member
Masih گفت:
استقبال بسيار خوب!

امروز هم 4 نفر ديگه از تهران و يك نفر از اسلامشهر و يك نفر از كرج ثبت‌نام كردند.

مسيح.
آقا اگه من بخواهك از اصفهان بيام بايد چكار كنم. اگه ميشه بيشر در مورد جزئيات تور توضيح بديد.
متشكرم

ghodrati

Member
اقا اين تنگه واشي كجاي تهرانه؟
چه مدتي تو راهيم ؟
وسيله ميني بوسه؟
باقي برنامه ها (غير از خوردن) چيه؟
اسم ثبت نام كننده ها رو نمياريد؟
اگه قبلا هم گروه رفته عكسهاشو بذاريد.
حركت از كجاست؟

Masih

Well-Known Member
marzban گفت:
Masih گفت:
استقبال بسيار خوب!

مسيح.
آقا اگه من بخواهك از اصفهان بيام بايد چكار كنم. اگه ميشه بيشر در مورد جزئيات تور توضيح بديد.
متشكرم

من اصلا متوجه سوال شما نميشم. خوب با اتوبوس يا قطار ميايد يا نخواستيد با هواپيما! خودتون رو ميرسونيد تهران و بعد جمعه ششم شهريور در ساعتي كه اعلام خواهيم كرد ميايد به محل قرار و بعد از اونجا همه سوار ميني‌بوس ميشيم و ميريم تنگه. عصر هم برميگرديم تهران.

مسيح.

Masih

Well-Known Member
ghodrati گفت:
اقا اين تنگه واشي كجاي تهرانه؟
چه مدتي تو راهيم ؟
وسيله ميني بوسه؟
باقي برنامه ها (غير از خوردن) چيه؟
اسم ثبت نام كننده ها رو نمياريد؟
اگه قبلا هم گروه رفته عكسهاشو بذاريد.
حركت از كجاست؟

تنگه واشي توي جاده فيروزكوه هست. وسيله اياب و ذهاب هم ميني‌بوس هست چون اتوبوس نميتونه بعضي از مسيرها رو اونجا بره. بقيه برنامه‌ها هم غير از خوردن ديدن و صحبت كردن هست (عجب سوالي!) 8O . اسم ثبت‌نام كننده‌ها رو هم چشم! به زودي ميگذارم اينجا. گروه قبلا هم رفته (پارسال) عكسهاش هم يه جايي توي سايت هست. آدرسش رو من يادم نيست. از مجيد بپرس. مكان حركت هم فقط براي كساني كه ثبت‌نام كردند ارسال ميشه ولي يك جايي توي مركز شهر هست.

مسيح.

Masih

Well-Known Member
باز هم تاكيد ميكنم كه به علت محدوديت ظرفيت ميني‌بوس‌ها افرادي كه زودتر ثبت‌نام كردند در اولويت قرار دارند. لطفا هرچه سريعتر ثبت‌نام كنيد كه بعدا شرمنده كسي نشيم. :wink:

مسيح.

Marzban

Well-Known Member
Masih گفت:
marzban گفت:
Masih گفت:
استقبال بسيار خوب!

مسيح.
متشكرم

من اصلا متوجه سوال شما نميشم. خوب با اتوبوس يا قطار ميايد يا نخواستيد با هواپيما! خودتون رو ميرسونيد تهران و بعد جمعه ششم شهريور در ساعتي كه اعلام خواهيم كرد ميايد به محل قرار و بعد از اونجا همه سوار ميني‌بوس ميشيم و ميريم تنگه. عصر هم برميگرديم تهران.

مسيح.
آهان از اون لحاظ
فقط من زياد با نهران آشن نيستم يه جائي قرار يزاريد كه همه بشناستد
ممنون

a Truth Seeking

Active Member
مسيح جان نگفتي تعداد بچه ها حداكثر چندتا بشن ثبت نام تموم مي شه يعني چندتا ميني بوس مي خواين بگيرين؟
يكي - دوتا يا هرچندتايي كه لازم بود؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا واسه مشهدي ها راستش من نميتونم قول بدم كه با هم بريم آخه ممكنه من يكم زودتر اون هم يك جورايي تنها نيستم ( با خانواده ) بايد برم..

ضمنا بابا اين وقت سال مگه كوپه دربست پيدا ميشه :wink:

اما اگر جور بشه حتما خبرشو ميدم با هم بريم

مجيد

Masih

Well-Known Member
a Truth Seeking گفت:
مسيح جان نگفتي تعداد بچه ها حداكثر چندتا بشن ثبت نام تموم مي شه يعني چندتا ميني بوس مي خواين بگيرين؟
يكي - دوتا يا هرچندتايي كه لازم بود؟

هر ميني‌بوس 18 نفر ظرفيت داره. هر 18 نفر به 18 نفر ميتونيم ببريم. هرچند تا ميني‌بوس كه شد!

مسيح.

Ebi-20

New Member
ايويل مسيح. عاليه. قيمتش هم كه فوق‌العاده خوبه. يه تور درپيت تو تهران حداقل 10900 ميگيره ميبره! :roll: من كه حتما حتما ميام. پول رو هم فردا ميريزم به حسابت. باز هم خيلي ممنون كه زحمت اين تور رو كشيدي

جدیدترین ارسال ها

بالا