NabiKAZ گفت:memol37 گفت:سلام به همگي
بابا اينجورام كه مسيح مي گه مفتي نيست ها![]()
بايد از فبل پولتونو به حساب مسيح كه مدير مطب منم هست واريز كنيد بعد يه ايميل بهش بزنيد
اگه مهمان هم خواستيد بياريد![]()
قول ميدم كه هوش همتونو تخمين بزنم
ارزون حساب ميكنم مشتريم شيد![]()
ليلاeace:
من حاظرم بجاي شما پول ميدم.. البته اگر واقعا دختر باشيد![]()
![]()
![]()
آخه اين دخترا نميدونم چه سري دارن پسرا رو تلسم ميكنن .... زبونشون معجزه ميكنه ... راسته ؟ :twisted:
memol37 گفت:ببين آقا مسيح رييس انجمني درستMasih گفت:دوستان مژده!
كساني كه دلشون ميخواد از آيكيو خودشون با خبر بشن و بفهمن كه چقدر هوش و ذكاوت دارن ميتونن در طول تور به ليلا مراجعه كنن!
متخصص در زدن ايميلهايي كه احتياج به آيكيو بالاي 200 داره! غفلت موجب پشيمانياست! ارائه بليط نشانه شخصيت شماست! و دو سه تا پيغام بازرگاني ديگه!
راستي ليلا سودش 50-50!![]()
مسيح.![]()
اما اين قضيه 50-50 ديگه چيه؟ 8O
بابا انصافتو شكر
ايميل ها رو من ميزنم سودش نصف نصف
اگه 30-70باشه قبوله![]()
شعارومونم اين باشه (اين يك تبليغ نيست) :arrow:
آرممونم اينeace:
تو هم مدير تبليغات![]()
اوكي![]()
memol37 گفت:
:tavajo: :tavajo: :tavajo:
سي دي مارمولك سانسور نشده هر كي مي خواد بگه![]()
مارمولك مارمولك مارمولكه سانسور نشده مارمولك مارمولك
با هر فرمتي كه بخواين dvd-vcd-jpg-gif-psd-bmp-tif-html-png-.....................
memol37 گفت:اااNabiKAZ گفت:memol37 گفت:سلام به همگي
بابا اينجورام كه مسيح مي گه مفتي نيست ها![]()
بايد از فبل پولتونو به حساب مسيح كه مدير مطب منم هست واريز كنيد بعد يه ايميل بهش بزنيد
اگه مهمان هم خواستيد بياريد![]()
قول ميدم كه هوش همتونو تخمين بزنم
ارزون حساب ميكنم مشتريم شيد![]()
ليلاeace:
من حاظرم بجاي شما پول ميدم.. البته اگر واقعا دختر باشيد![]()
![]()
![]()
آخه اين دخترا نميدونم چه سري دارن پسرا رو تلسم ميكنن .... زبونشون معجزه ميكنه ... راسته ؟ :twisted:
بابا نبي از كجا فهميدي كه من دختر نيستم آفرين ضريب هوشيت بدون فرستادن ايميل 100000
اين يه راز بود بين من و مسيح
اي مسيح *****
رفتي لو دادي كه من پسرم
مي خواستم جمعه سوپريز بشه
من فرشادم 25ساله از تهران
بازم شرمندم
ليلا
masqxz2 گفت:سه نكته جالب در مورد تور (مسيح جون حتما بخونه)
1. اينگليش در پينگليش : Re: SignUp Toor Tange vashi
2. اند اينگليش :Majidonline.com's Tour is available now!
3. اند لوازم مورد نياز : تمام وسايل سفر شما از قبل تهيه شده است و شما ملزم به آوردن چيزي نيستيد. با اينحال توصيه ميكنم كفش اضافه و لباس گرم به همراه داشته باشيد.لباس گرم تو تابستون
اگه كسي از بقيه بچه ها cd مي خواد من روز پنجشنبه ساعت 4 تا 5 و 9 تا 10 آنلاين هستم ميتونيد pm بديد به آيدي mas24 من يك روم ميسازم منتظرتونم .
[hr:3e99441d8c]
مخلص همه بر و بچ تور
tornado گفت:اقا يكي براي معرفي اعضا بعد از ميتينگ اعلام امادگي كنه ديگه! ( خواهشنا يكي باشه كه حافظه اش خوب باشه . )
مجید که میدونم یادش میره ! اقا مسیح چطور ؟!
کامی فکر میکردم تو یادت میمونه اسم اعضا رو ! ولی ظاهرا اینقدر درس خونده و کلک های بازی حفظ کرده که اون هارد مغز اش رو پر کرده ! < شوخی >
اقا من با سر اين دعوت رو قبول ميكنم (اخ جون ميني بوس شماره 3 :roll: )somayeh noorafshan گفت:مهيار جان![]()
بابا اين حرفها چيه؟![]()
اگه دوست داشتي ميتوني بيايي اكيپ منو ليلا![]()
من مهمان مامان رو تازه گرفتم با كيفيت خوب واست ميارم عزيزmarzban گفت:دوست عزيز شما مثل اينكه خيلي از قافله عقي هستيد.memol37 گفت:
:tavajo: :tavajo: :tavajo:
سي دي مارمولك سانسور نشده هر كي مي خواد بگه![]()
مارمولك مارمولك مارمولكه سانسور نشده مارمولك مارمولك
با هر فرمتي كه بخواين dvd-vcd-jpg-gif-psd-bmp-tif-html-png-.....................
اين فيلم حدود 3 ماه پيش به دستم رسيد. با كفيتي بالاي صدا و تصوير كژي شده از روي فيلم اورجينيال.
من اصلا از فيلمش خوشم نيامد چون اصلا هيچ نكته هنري نداشت.
حالا اگر كسي فيلم "مهمان مامان" (اثر سلطان سينماي ايران داريوش مهرجوئي) را دار بياره چون خيلي دنبالش هستم.
فيلم "پستچي" را هم اگر كسي داره بياره.اين فيلم هم از هنر هاي استاد داريوش مهر جوئي است
با تشكر
..................................
هوادار هميشگي مجيد آنلاين
مرزبان
آره به خدا اين دخترا اول تور انقدر آرومن (آخه روشون هنوز باز نشده) آخر تور موقع برگشتن من:" سميه بيا بشين چقدر ميرقصي بسه " سميه: "دست ! دست ! اه ولم كن خب تو هم پاشو برقص . ميتونم ميرقصم !" 8Osomayeh noorafshan گفت:آقا مسيح دلت مياد به ما مارمولك بدي![]()
واقعا كه![]()
بعدش آقا پيمان اول سلامبعدشم اصلا اينجوريا هم
كه ميگين نيست
ما انقدر آروميم
كه ديگه نگو خودتون جمعه مي بينين
masqxz2 گفت:آره به خدا اين دخترا اول تور انقدر آرومن (آخه روشون هنوز باز نشده) آخر تور موقع برگشتن من:" سميه بيا بشين چقدر ميرقصي بسه " سميه: "دست ! دست ! اه ولم كن خب تو هم پاشو برقص . ميتونم ميرقصم !" 8Osomayeh noorafshan گفت:آقا مسيح دلت مياد به ما مارمولك بدي![]()
واقعا كه![]()
بعدش آقا پيمان اول سلامبعدشم اصلا اينجوريا هم
كه ميگين نيست
ما انقدر آروميم
كه ديگه نگو خودتون جمعه مي بينين