خسته نباشي سالار جان من اف بشم اين اخبارارو بخونم بعضي هاش جالب بود :wink: موفق باشي علي
M Mahmoodi کاربر مهمان Nov 23, 2004 #41 خسته نباشي سالار جان من اف بشم اين اخبارارو بخونم بعضي هاش جالب بود موفق باشي علي
M Mahmoodi کاربر مهمان Nov 23, 2004 #42 جوابيه:مايكروسافت تهديد لينوكس را جدي گرفت مايكروسافت لينوكس را تهديد شماره 2 خود از 5 تهديد عمده موجود محسوب كرده است. کلیک کنید تا باز شود... به نظر من تهديد شماره يكه نه دو
جوابيه:مايكروسافت تهديد لينوكس را جدي گرفت مايكروسافت لينوكس را تهديد شماره 2 خود از 5 تهديد عمده موجود محسوب كرده است. کلیک کنید تا باز شود... به نظر من تهديد شماره يكه نه دو
M Mahmoodi کاربر مهمان Nov 23, 2004 #43 جوابيه : سرویس فروش آنلاین بانک سامان غیرقانونی اعلام شد بابا معلوم نيست اينجا چه خبره يك موسسه بزرگ به نام بانك يك كاري انجام ميده با كلي تبليغات تازه بعد از مدتي ميان ميگن اين غير قانوني معلوم نيست با چه مجوزي اين كارا انجام ميشه كي مجوز ميده معلوم نيست كي رسيدگي ميكنه قربانه شما علي
جوابيه : سرویس فروش آنلاین بانک سامان غیرقانونی اعلام شد بابا معلوم نيست اينجا چه خبره يك موسسه بزرگ به نام بانك يك كاري انجام ميده با كلي تبليغات تازه بعد از مدتي ميان ميگن اين غير قانوني معلوم نيست با چه مجوزي اين كارا انجام ميشه كي مجوز ميده معلوم نيست كي رسيدگي ميكنه قربانه شما علي