دوستی، شادی، عشق :)

moslancer2

Member
سلام دوستان عزیزم و همراهان همیشه:rose:
یه طرح ساده برای دل خودم زدم برای زمینه دسکتاپ گذاشتم برای خودم...
گفتم شما هم در این کار با من باشید و اگر دوست داشتین همراهم باشید...

کار با ماوس (نگید تبلت که دارم اما حسی نسبت بهش ندارم:-?) انجام شده... خودم شاد بودم از رنگ مورد علاقه ام بهره بردم و روحم رو در واقع آزاد کردم:)

خلاصه فقط خواستم شما عزیزانم در شادی خودم سهیم کنم...:rose:
کوچیک همه:wink:

پیوست ها

• my-love-happy.jpg
    my-love-happy.jpg
    203.1 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • my-love-happy-2.jpg
    my-love-happy-2.jpg
    167.6 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • my-love-happy-3.jpg
    my-love-happy-3.jpg
    213.5 کیلوبایت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

MOSTAFA

کاربر فعال
کار فانتزی جالبی شده، فقط بعضی قسمت ها دور قلب زاویه ایجاد شده که اگه نرم بود بهتر بود...
اما در کل خوبه
موفقیتـ:rose:

سلامصطفی

من از کارهای آزاد خوشم میاد. اگر بی قاعده کار میکنی منم فقط حسی جواب میدم.
از تزئیناتش خوشم میاد اما از اون بک خشک و تیز تیزیش اصلا حال نمیکنم. یه بک آزاد شبیه همون نقاشی.
راستی به نظر من گل و پرنده و مداد و آینه و دریا و درخت و خورشید همه از قلب نمادای عاشقانه تری هستند. هم احساس شادی بیشتری دارند و هم معانی جدیدی به شادی افزایش میکنند.

راستی مصطفی طلبت باشه بدون تبلت یه سری کار ازم ببینی انشاء ا.... فقط با paint و براش دیفالت و رنگای دیفالت. میخوام منم بدون نرم افزار خودآزمایی داشته باشم.

من از کارت یه مقدار شاد شدم. دوست داشتم بیشتر. اینم نقد احساسی که سخت تر از نقد کلاسیک! میشه جواب داد!

منتظر شادباش خداییم.
منتظر صاحب جشن زمین
یا علی

moslancer2

Member
کار فانتزی جالبی شده، فقط بعضی قسمت ها دور قلب زاویه ایجاد شده که اگه نرم بود بهتر بود...
اما در کل خوبه
موفقیتـ:rose:
مرسی از نظرت... اما یه مورد اینکه نمیشه همیشه همه چی تمیز باشه گاهی طبیعی بودن خط به همون پست و بلندی هاش هست:wink: روی کاغذ هم همینطوره... همیشه میشه صاف بود اما همین خط های نا صاف روح من رو جلا داد برای همین دیگه دستی بهش نزدم:wink:

سلامصطفی

من از کارهای آزاد خوشم میاد. اگر بی قاعده کار میکنی منم فقط حسی جواب میدم.
از تزئیناتش خوشم میاد اما از اون بک خشک و تیز تیزیش اصلا حال نمیکنم. یه بک آزاد شبیه همون نقاشی.
راستی به نظر من گل و پرنده و مداد و آینه و دریا و درخت و خورشید همه از قلب نمادای عاشقانه تری هستند. هم احساس شادی بیشتری دارند و هم معانی جدیدی به شادی افزایش میکنند.

راستی مصطفی طلبت باشه بدون تبلت یه سری کار ازم ببینی انشاء ا.... فقط با paint و براش دیفالت و رنگای دیفالت. میخوام منم بدون نرم افزار خودآزمایی داشته باشم.

من از کارت یه مقدار شاد شدم. دوست داشتم بیشتر. اینم نقد احساسی که سخت تر از نقد کلاسیک! میشه جواب داد!

منتظر شادباش خداییم.
منتظر صاحب جشن زمین
یا علی

شما لطف داری سید جان شما با یه شاخه درخت هم میتونی تبدیلش کنی به قلم و نقش بزنی اینو مطمئنم... درباره بی قاعده بودن نگو که بحثش خیلی طولانیه درباره من... اما همین نظر حسیت هم برای ما مثل انشـاء میماند (شوخی کردم:)) فدای تو عزیز موافقم که این نماد نمیتونه نماد جالبی باشه اما در کل جا افتاده ترین نماد شاید همین باشه... اگر دقت کنی در تزئینات کار از آب و پروانه و ابر و شاخه و ستاره استفاده کردم و اون فلش هم همینجوری گذاشتم... درباره بک هم راستش برای خالی نبودن از اینکار کلیشه ای استفاده کردم... الان تبدیل میکنم به یه زمینه قرمز سفید میذارم اونم:paint:
مرسی ازت:rose: (منتظر کارای بی تبلتیت هستم:wink:)

بک دومی رو هم من پیشنهاد میکنم با یه کار سوم عوض کنی. جایی که رنگ تخت (سلطنت) داره گرادینت و ایبراش نزنی به نظر من خیلی بهتره. کار دو تکه میشه. یه پیشنهاد همون بک اما با اجرای آزاد هست.
شاد باش حتی با تاریخ
یا علی

آخرین ویرایش:

king75

Member
قشنگه :rose:

ولی خود قلب رو کمی بد در آوردی نوار دور قبل اون خط سیاه صاف نیست

moslancer2

Member
بک دومی رو هم من پیشنهاد میکنم با یه کار سوم عوض کنی. جایی که رنگ تخت سلنت داره گرادینت و ایبراش نزنی به نظر من خیلی بهتره. کار دو تکه میشه. یه پیشنهاد همون بک اما با اجرای آزاد هست.
شاد باش حتی با تاریخ
یا علی

سید جان انجـام شد... :rose:
فدات:rose:

قشنگه :rose:

ولی خود قلب رو کمی بد در آوردی نوار دور قبل اون خط سیاه صاف نیست

مرسی عرفان جان از نظرت... به مصطفی هم راجع به خط گفتم...:rose:

آخرین ویرایش:
آقا ما که از شما دلشاد هستیم. این هم در حیطه نظر و سلیقه بنده بود. دستت درد نکنه مصطفی. دو تا کوپن تغییر پیش من داری. کافیه لب تر کنی هر کاری رو خواستی برات عوض میکنم!:paint:
یا علی

moslancer2

Member
آقا ما که از شما دلشاد هستیم. این هم در حیطه نظر و سلیقه بنده بود. دستت درد نکنه مصطفی. دو تا کوپن تغییر پیش من داری. کافیه لب تر کنی هر کاری رو خواستی برات عوض میکنم!:paint:
یا علی

شما سروری عزیز... شما نظر بده و هر چه میخواهی بگو... راستش من اگر اون حرف رو زدم برای این نبود که بهم برخورده... نه عزیز من اینو گفتم چون آخه واقعا نمیدونم چه زمینه ای براش نتخاب کنم... یه کار سریع بود در حد تخلیه روحیه و شادی... منم گفتم که به رنگ قرمز علاقه دارم برای همین اولی رو که زدم چون قرمزش زیاد بود دیگه دست نزدم... اما قبول دارم بک مهم هست...
این حرفو نزن مرد که من بگم شما عوض کنی... شما قبلا برای ما کلی کار کردی (جهت یاد آوری در اون کار سه بعدی قوچ، یادت هست:wink:) پس دیگه از این مباحث نگو...
ما همیشه به حرف استـاد گوش میدهیم الان هم اون پست رو ادیت میکنم عزیز:rose::paint:

reza_playmat

Active Member
سلام خلاصه بگم عاشق کارت شدم!
خیلی حال کردم باهاش ولی کاش اطراف قلب رو یکم خلوت تر میکردی! به نظرم نمای دید بالها با نمای قلب هماهنگ نیست البته من همشه نظرات شخصی رو میدم!
در کل خیلی بهاش حال کردم! واقعا شادی بخشه!

Saeed

Well-Known Member

بنظرم قلب وسط صفحه خیلی بزرگه ! از لاو سمت چپ پایین خیلی خوشم اوومد ! :دی

موفق باشید ...

hdnsoft

Well-Known Member
سلام دوست جان خوبین ؟
آقا شرمنده من این روزا کمی درگیرم باسه کار و اینا ، اینه که مثل قبلن ها نمیرسم پست های جدید رو چک کنم
باز ممنون که من رو قابل دونستی و دعوت کردی ، خدایش دعوت نمیزدی اصلن پس
تتون رو نمیددیم
اما از طرح جدید : والا چی بگم خیلی رنگ بندی شادی داره .. کلی ذوق زده شدم
دستتون درد نکنه بازم ما رو بدعوتین برادر :rose:

moslancer2

Member
من از شاگردایی که با استاد کمک میکنن خوشم میاد. من خودم از اونام:green:

شمـا هنوز خیلی مونـده تا به پای ما برسی عزیزم بهتره بیشتر تمـرین کنی:lol: (فــدات سید شـوخی بود:green:)
یا حق:rose:

سلام خلاصه بگم عاشق کارت شدم!
خیلی حال کردم باهاش ولی کاش اطراف قلب رو یکم خلوت تر میکردی! به نظرم نمای دید بالها با نمای قلب هماهنگ نیست البته من همشه نظرات شخصی رو میدم!
در کل خیلی بهاش حال کردم! واقعا شادی بخشه!

نظـر لطف شماس دوست عزیزم ممنونم... راستش شلوغی برای اینه که هرچی به ذهنم اومد سری کشیدم بی معطلی... به بزرگی خودتون ببخشید دیگه:rose:

بنظرم قلب وسط صفحه خیلی بزرگه ! از لاو سمت چپ پایین خیلی خوشم اوومد ! :دی

موفق باشید ...
سعید جان عزیز خیلی لطف کردین که اومدین... ممنونم از نظر لطفت... راستش زدم در اومد... لاوه هم اکثر مواقع اینجوری مینویسم... خودم هم از این خوشم میاد آخه از دل بر اومد:) بازم مرسی:rose:

سلام دوست جان خوبین ؟
آقا شرمنده من این روزا کمی درگیرم باسه کار و اینا ، اینه که مثل قبلن ها نمیرسم پست های جدید رو چک کنم
باز ممنون که من رو قابل دونستی و دعوت کردی ، خدایش دعوت نمیزدی اصلن پس
تتون رو نمیددیم
اما از طرح جدید : والا چی بگم خیلی رنگ بندی شادی داره .. کلی ذوق زده شدم
دستتون درد نکنه بازم ما رو بدعوتین برادر :rose:

سلام عزیز جانم... یک دنیا سپاس عزیز از اینکه اومدی... قدم سر چشمه ما گذاشتی... انشاال.. که همه سر شلوغی ها خیـر باشه... من خیلی ممنونم که با اینکه سرت شلوغ بازم اومدی:rose::rose::rose::rose:
موفق باشی... اگر دیدی کاری هست که کمکی از من بر میومد بگـو عزیز:rose:

Leoric

Active Member
من کلا اومدم نقد کنم . اول اینکه درسته طرح عشقولانه است اما حالا لازم نیست فضا هم عشقی بشه !اینقدر قربون صدقه هم رفتین یاد

فیلم هندی افتادم : دی ( خیر سرمون مظاه کردیم:sad: )

راجع به طرح هم باید بگم جالب شده .اما جای ایده نو تو کارت خالیه ! اگه جبهه ی من خالی هم بشه بازم میگم ایده ، ایده ، ایده .یه پستی

رو قبلا یکی از بچه ها زده بود که من خیلی حال کردم . کاش بشه یه قسمتی رو بزاریم واسه اینکار . نوشته بود کی ایده ی نو بلده من اجرا

کنم !!! من میگم خوبه که ما بیایم ایده هامون رو دورهمی تقسیم کنیم . من یه چی بگم شما اجرا کنی شما یه چیز بگی یکی اجرا کنه :پی

در مورد پرداخت کارت هم باید بگم که جالب کار کردی ولی من با بک کار کلا مشکل دارم و به نظرم بهتره از یه رنگ دیگه استفاده کنی .

ممنون

moslancer2

Member
من کلا اومدم نقد کنم . اول اینکه درسته طرح عشقولانه است اما حالا لازم نیست فضا هم عشقی بشه !اینقدر قربون صدقه هم رفتین یاد

فیلم هندی افتادم : دی ( خیر سرمون مظاه کردیم:sad: )

راجع به طرح هم باید بگم جالب شده .اما جای ایده نو تو کارت خالیه ! اگه جبهه ی من خالی هم بشه بازم میگم ایده ، ایده ، ایده .یه پستی

رو قبلا یکی از بچه ها زده بود که من خیلی حال کردم . کاش بشه یه قسمتی رو بزاریم واسه اینکار . نوشته بود کی ایده ی نو بلده من اجرا

کنم !!! من میگم خوبه که ما بیایم ایده هامون رو دورهمی تقسیم کنیم . من یه چی بگم شما اجرا کنی شما یه چیز بگی یکی اجرا کنه :پی

در مورد پرداخت کارت هم باید بگم که جالب کار کردی ولی من با بک کار کلا مشکل دارم و به نظرم بهتره از یه رنگ دیگه استفاده کنی .

ممنون

سلام دوست عزیز ممنونم از نظرت... مـزاح جالبی داشت... درباره ایده باید بگم که من اصلا درباره این کار ایده نداشتم دوست من... من فقط اگر دقت کنی یه کار برای دل خودم زدم... اگر کاری بخوام بکنم حتی برای دلم که جدی باشه مثل کارای قبل حتما ایده پردازی میکنم... اما این کار قفط صرفا جهت خالی شدن فکر و شادی برای خلوتی سرم بود و فراموشی چندین روز کاری:wink:
برای همین ایده پردازی نکردم و هرچی اومد توی ذهنم کشیدم... اگر انیمیشن راتاتوی رو دیده باشی (همون موش آشپز) موقعی که چیزی رو میخوره مزه ها براش رنگ ایجاد میکنه من هم چشم هام رو بستم و کشیدم هرچی خط بود...:paint:
درباره بک هم من توضیح دادم و سید جان هم گفتن من عوض کردم اما چون کار دلی بود دیگه کاریش ندارم... ولی چشم در آینده بیشتر رنگ بازی میکنم:rose:
یا حق:rose:

sh1 graphic

Well-Known Member
خیلی زیباسست, فقط ای کاش رنگ هات انقدر تو چشم نبود 2 برابر زیبا می شد
از اون لوگوی LOVE گوشه ی پایین خیلی خوشم اومده:green:

moslancer2

Member
خیلی زیباسست, فقط ای کاش رنگ هات انقدر تو چشم نبود 2 برابر زیبا می شد
از اون لوگوی LOVE گوشه ی پایین خیلی خوشم اومده:green:

ممنونم دوست عزیزم... مرسی... شما لطف داری... بله قرمززز به قول گفتی و رنگهای دیگه... همهش تخلیه انرژی بود برای همین دیگه اینجوری شده... ممنونم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا