چرا حقیقت نداشته باشه کافی هستش که یکی آدرس سایت شما رو در این صفحه بفرسته در اولین فرصت اولین اخطار به هاست شما ارسال میشه بعد در صورت ادامه هاست شما رو میتونن ببندن ... اگر هم از هاست های مجانی استفاده میکنید خود به خود بسته خواهد شد ...
با سلام
دوست عزيز يعني حقيقت داره
خوب من بايد چيکار کنم مي شه راهنمايي کنيد من
الان دو تا انجمن دارم و يه سايت نيوک که اون هم يه انجمن توي خودش داره
يکي انجمن php optimize يکي هم وي بولتين
خوب بايد چيکار کنم وي بولتين رو دوست دارم حيفه خيلي زحمت کشيدم به دستش آوردم حالا پاکش کنم
لطفاً راهنمايي کنيد
با تشکر
پيمان از شيراز
راهنمای خاصی نمیتونم بکنم جز اینکه بگم پاک کنید اگر هم ریختید باید مسولیت عواقب اون هم قبول کنید ... همه چیز را که نمیشود بدون حق کپی رایت استفاده کرد در ضمن فکر کنم که انجمن PhpBB نیاز های شما رو در حد قابل قبول فراهم کنه چون چیزی کم نداره
من اين آقا رو لو نخواهم داد
اما تاحالا چند تا از سايت هاي سكسي رو كه وي بولتين داشتن رو لو دادم ، بسته شدند ، اما هيچ چيزي نصيب بنده نشد.
من هم محتاج اون 100$ نيستم
اما كار قشنگي نيست آدم unlicenced نصب كنه
چون در واقع دزدي كرده!!!
بهتر هستش به نظر من برای کسی که یه سیستم میخواد که همه امکانات رو داشته باشه و کارشو شروع کنه همین PhpBB سیستم خوب و کامل هستش مخصوصا اینکه تیم های زیادی هم فارسی کردن سیستم رو بعد اگر که در آینده نیازی داشت میتونه خریداری کنه سیستم های پولی رو قبول دارم که امکانات بیشتری دارند ، اما برای شروع باز هم PhpBB کفایت میکنه ..