دوستا وي بولتين رو نصب كردم ممكنه سايتم بسته بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
ببخشيد ميون بحثتون پس چرا ماله مجيد آنلاينو نمي بندن حتمن آقا مجيد ليسانس دارن پس منم پروفوسورم
من از خود پشتيباني سايتم درخواست كردم اونها هم براي من ريختن ولي اگه مشكلي بود مي گفتن نه
اگه اينطوره من حاضرم نصفشو از مجيد جان بگيرم تا لوش ندم

d@nial

Well-Known Member
majidOn|ine گفت:
ببخشيد ميون بحثتون پس چرا ماله مجيد آنلاينو نمي بندن حتمن آقا مجيد ليسانس دارن پس منم پروفوسورم
من از خود پشتيباني سايتم درخواست كردم اونها هم براي من ريختن ولي اگه مشكلي بود مي گفتن نه
اگه اينطوره من حاضرم نصفشو از مجيد جان بگيرم تا لوش ندم
خود سایت vB یه لیست از سایتهایی که لیسانس رو خریدن داره

مجید انلاین هم توی همونهاست!

اگر هم کسی سایت شما رو لو بده ، سرور مجبور میشه وی بی رو پاک کنه وگرنه براش مشکل ساز میشه

sanbad

Member
100 دلار هم براي كسي كه لوش بده در نظر گرفته
نميدونم 100 تا بود يا كمتر
مطمن نيستم
اگه راست باشه مشکل حله! اول دوتا دومين ثبت کنين + دو هاست ارزون بعد هم خودتون خودتون رو لو بدين 200$ گيرتون مي آيد بعد 40$ تو جيبتون ميزارين و با 160 دلارش ليسانسش را مي گيرين!

Parham

Well-Known Member
sanbad گفت:
اگه راست باشه مشکل حله! اول دوتا دومين ثبت کنين + دو هاست ارزون بعد هم خودتون خودتون رو لو بدين 200$ گيرتون مي آيد بعد 40$ تو جيبتون ميزارين و با 160 دلارش ليسانسش را مي گيرين!

اینم خوب فکری هستش میگم یوسف بیا بزنیم تو این کار خدایی‌ پولدار میشیما !البته چون فکرش برای Sanbad بود یه پورسانت هم بهش میدیم که ناراحت نشه !

ToFaN

Well-Known Member
sanbad گفت:
اي ول
به اين ميكن شارلاتاني نامبر وان
خوشم اومد
اره برهام بزنيم

payamix

Member
par_ham گفت:
نه دوست عزیز به کسی‌ که گزارش بده و درست باشه 100 $ جایزه میدن ...

ممكنه منبع خبر رو ذكر بفرماييد ؟ بنده كل سايت وي بلتن رو گشتم اما چنين جايزه اي نديدم.

Parham

Well-Known Member
payamix گفت:
ممكنه منبع خبر رو ذكر بفرماييد ؟ بنده كل سايت وي بلتن رو گشتم اما چنين جايزه اي نديدم.

2،3 ماه پیش دیدم لینک رو حتما اگر پیدا کردم در سایت میزارم برای شما

payamix

Member
آخه پسر خوب ، با یک حساب دو دو تا چهار تا میشه فهمید که 100 دلار که هیچ ، 10 دلار هم اگر جایزه بدن ، سر یک هفته ورشکسته میشن.

بابا بس کنید کشک چی وی بالتین این 100 دلا ر ها رو بزاره تو جیبش دیگه می خواد وی بالتین بفروشه باسه چی ÷ولدار می شه و در ضمن فکر نکنم مجید جان لیسنس خریده با شه ها

tarooneh

Member
اصلا همچين چيزي وجود نداره
من اگه اينطور بود تاحالا 1000$ از سايت ويبي كاسب شده بودم

آقا ملت این درآمد از اینترنتو ایگولدو کوفت و زهرمارو ول کینید بیان اینجا ببینی چه خبره باسه 16 سنت 5000 تا کلیک بکنید که آخرش چی بیان بریم همدیگرو هی فرت فرت لو بدیم هی زرتو زرت 100 دلار بگیریم
حال می ده ها 9 بار اینکارو کنیم یه نوت بوک خریدیم

kami_mz

Well-Known Member
يک- بحث بي مورد نکنيد. چه کسي و مجا حرفي از جايزه صد دلاري زده؟
دو- براي 874564657897 امين بار: اينجا لايسنس داره. باورتون نميشه خيلي راحت مي تونيد ريپورت بديد اگه بسته شد حق با شما بوده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا