دوستان پیش کسوت راهنمایی کنند !!!

alimc

New Member
سلام دوستان
من یه پروژه دارم که واسه سایتش باید فضای سبز کار کنم طرف دار و درخت زیاد میخواد .ولی طبق معمول زیادی این درختها مساوی با بیرون پریدن مکس !!!
سیستمم جدیدا تواین بازار گرونی ارتقاء دادم به core i3 و 4گیگ رم کارت گرافیک هم 1 گیگ هستش که با یه مین asuse و یه پاور شد 560ت :shock:. میخوام یه راهی روشی بهم البته به زبان ساده بهم بگین که بتونم درخت تا جایی که بکشه بزارم البته یعنی که چه جوری بزارم و حجمشونو کم کنم که کمتر فضای رم رو اشغال کنه !!! البته داستان پروکسی کردن و دادن مادی فایر اسلایس هم یه چیزایی میدونم میخوام بدونم راه هایی ازین بهتر هم هست یا نه !؟ خلاصه گیرم به داد برسید !!!

سوال دوم اینکه این Vray assistant کارش واقعا خوبه یعنی استفاده کنیم خوبه کار پیش بره ؟ واسه مکس 2009 64bit نسخه ای نداره !؟

:cool:

ALI_TAKHTI

Active Member
بهترین روش پروکسی کردن هست شک نکن.
ویری اسیستنس هم خوبه تو تنظیمات رندر کمکت میکنه. بهترینش هم solid rock هست.

alimc

New Member
solid rock واسه 2009 که نداره نه ؟واسه مکس 2012 و 2013 فقط پیداکردم !!

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
میتونی برای درخت های نزدیک از آبجکت و پروکسی استفاده کنی، برای درختای دور پلان های عمودی بذاری و روشون Dif و Alphaـی درخت بندازی. اگه نداری بگو تا برات آپلود کنم،توی total textures هست.

alimc

New Member
متوجه منظورت از آبجکت نشدم !؟منظورت همون آبجکت آماده هاست ؟زحمت Dif و Alpha هم بکش که ندارم اینارو !مرسی

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خب چه نوع درختی میخوای؟ همیشه سبز، زمستانی،بهاری، بدون برگ، تزئینی؟ چون حجماشون زیاده.

Mostafa-3D

Well-Known Member
بهترین روش ساخت درخت استفاده از نرم افزار Speed Tree هستش که لینک دانلود در امضام موجوده
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا