دوستان هركسي سايت تمام فلش داره بذاره اينجا تا سليقش رو ببينيم

YTERROR

Active Member
اين سايت قبلي شركت سايپا يدك هستش كه من فول فلش كار كرده بودم :

http://62.73.174.97/Applications/Zom...ash/index.html

جالبه زمرد جان ولی فکر کنم این و من سال پیش تویی بخش سایت طراحی شده دیده باشم و فکر نکنم جدید باشه

به نظر من البته نه تنها نظر من یک اصول در طراحی سایتهایی فول فلش و کلیه سایتهایی که بصورت متحرک سازی هستند یک قانون هستش که کار رو چندین برابر حرفه ای تر می کنه اونم این که تحرک و افکت کاری خیلی کم توش بکار بره تا بازدید کننده مدت زمان بیشتری در سایت بتونه بمونه و چشمش اذیت نشه و هر وقت روی عکس یت ـینمی رفت افکتی با موضوع سایت و طرح نمایش داده بشه و فقط یک افکت کوچک که تحرک زیادی هم نداشته باهش برای نام سایت استفاده بشه

و اگه فونتشو کوچک تر می کردی بهتر می شد و یکم کلاس کار بالاتر می رفت

البته کسی جرات نمی کنه از شما ایراد بگیره چون کاراتون به نظر من باحالن مخصوصا سایتهایی و سیستمهایی مشتریان و رزوها و .....

موفق و پیزور باشید

zomorrod

Member
نظر لطفته ، عادل جان شما كه خودتون استادين .
با اينكه در دنياي سيستمهاي بزرگ تحت وب كمتر از صفحات فول فلش استفاده ميشه ولي به نظر من سايتهاي زيباي فول فلش جلوه ي ديگه اي دارند . اين مكانيزم خيلي جذابه كه بعد از يك حركت كوتاه و زيبا قالب سايت پديدار بشه و هميشه يك يا نهايتاً دو MovieClip كوتاه در صفحه حركت داشته باشه كه چشم بيننده از سكون سايت خسته نشه . ( در نمونه فلش كه آدرس دادم در قسمت هدرش نور چراغ يك ماشين مرتباً در طول خيابانها حركت مي كنه )

YTERROR

Active Member
خواهش

فلش متاسفانه همین ایراد رو داره خیلی از سایتهایی بزرگ و شرکتهایی برنامه نویسی اصلا قولشم ندارند ولی نمیشه زیبایی فلش رو انکار کرد و الان که واقعا پیشرفت کرده و سایتای رو آدم می بینه و پرتالهایی رو می بینه که خیلی جالبه به طور مثال فرومهایی وفل فلش که با یک اسکریپ کوچک میشه یک فروم پی اچ پی بی بی و یا وی بی رو بورت فروم فول فلش تبدلیش کرد یا چت رومهاش که از ویس چت تا ویدو چتش و .... رو برحتی ساپرت می کنه و شاید از جاوا هم بهتر باشه

و یا ...... ولی تا چند سال دیگه اگه هب همین شکل پیش بره زبانهایی آژاکس و فلش خیلی پیشرفت چشم گیری خواهند داشت

YTERROR

Active Member
لطفا این رو هم برید ببینید نظرتونو بدین
http://www.lnpco.ir

اولین چیزی که آدم رو جذب میکنه نوع سلیقه و رنگ آمیزی که میشه گفت خیلی کارا با این که خیلی وقت گزاشته شده این ویژگی کار شما توشون دیده نمیشه

فقط چند تا نکته البته از نظر من رعایت کنید خیلی به زیبایش اضاقه میشه :

1. طرح پست زمینه رو از سفید خالی تغییر بدید یا با یک بکگراند بصوتر یک طرح درش بیارید یا این که یکم تیره ترش کنید تا فلشتون خودشو بکنه و نماش بیشتر بشه

2. فونت سر قصلها و لوح نقره ای پارسیان رو تغیر بدید تا همه قونتا یکی نباشه اون جوری خیلی کتابی میشه

3. یک کانتکت فلش برای تماس با ما بگزارید به نظرم جالبش بکنه

ولی در کل جالبه ولی اگه این چند تا از نظر من رو رعایت کنید جالب تر میشه الان بیشتر بصورت یک کاتالوگ یا یک مولتی مدیا یا مثل یک پروژه معرفی نه سایت فول فلش ولی یباست امیدوارم موفق باشید

ramin_soft

Member
به نظر من سایت خوبی شده.
ولی تو مورد2 با Yterror موافقم.( از فونت های مختلف استفاده کنید بهتر میشه )

جدیدترین ارسال ها

بالا