دوستان هركسي سايت تمام فلش داره بذاره اينجا تا سليقش رو ببينيم

aminflash

Member
کسی اگه توی تهران داره با ساعتی 15 تومان فلش کار میکنه به من بگه!
درضمن من حرفه ای نیستم.. هرچی هم که بلدم یا دیگران می پرسن و می تونم جواب بدم حتما جواب می دم!
اینم دو تا سایت فول فلش قشنگ و حرفه ای:
http://kontidom.ru/flashindex.htm
http://shot4u.com/

واقعا که
حیف این وقتو هزینه ها نیست که میریزین تو جوب

من یه حرفی میزنمو میرم
چیزی که یه استاد دانشگاه بهم گفت درحالی که من تو کلاس نشسته بودمو کنار دستیم از من یه سوال پرسید
منه به خیال خودم مخ خوب مطلبو خوب گرفته بودم و حتی از استادم اشکال گرفته بودم در حالی که همه ماتو مبهوت به تخته نیگا میکردن
سرتونو درد نیارم
ما که خیلی به خودمون مینازیدیم جواب این دوست کناریمونو ندادیم

چرا؟

که یه وقت نکنه چیزی یاد بگیره و فردا پسفردا بزنه رو دستمونو سرمایه های مملکتو مال خودش کنه و به ما هیچی نرسه

خلاصه
استاد گرامی که دستشو از دور میبوسم و نوکریشو میکنم برگشت و خطاب به من گفت:
ببین عزیز من

رقیب تو
اینی نیست که کنار تو تو یه کلاس نشسته
اونیم نیست که کلاس بغلی نشسته
اونیم نیست که تو اون یکی دانشگاه داره درس میخونه
اونیم نیست که تو یه شهرستان دیگه مشغول تحصیله

رقیب تو

اونیه که تو فلان کشور داره با هم ولایتیاش متحد میشه و به رشد هم کمک میکنن و اصلا چشم دیدن پیشرفت
مردم این دیارو ندارن

من حرفم تمام
اگه اشکال لغتی تو نوشته هام دیدین خرده به من نگیرین که تو وضعیت بدی
این داستانو نوشتم

در هر جال
برای همتون آرزوی سربلندی دارم
--------------------------------------
هر چیز زکاتی دارد
زکات علم آموختن است

خوش باشید دوستان

آخرین ویرایش:

feyzabadi

Member
سلام
من امروز اومدم بچه ها خیلی در جریان نبودم ولی امروز که اینا رو خوندم به نظرم اومد یه نکاتی بگم.
ولی آقای حمیدرضا یه چیزی گفت که دیگه خیلی از حرفامو نزنم.
ولی انقد بگم که باید محیط فروم انقد دوستانه باشه که یکی اگه کارشو گذاشت حس کنه که همه به خاطر اینکه کارش بهتر شه دارن نظر میدن نه اینکه کسی بخواد حال کسی رو بگیره یا ...
post اول امین این بود که من طراحی سایتمو فدای حجم کمش کردم و اینکه صادقانه هم گفته بود که سلیقه خوبی نداره. یعنی خودش ضعف های سایتش رو میدونه بنابراین عادلانه این بود که ما غیر از دیزاین سایت روی قسمت های دیگه اش هم یه نظری میدادیم.
در عین حال که من به شخصه می دونم که امین کارش خیلی حرفه ایه اینو اگهmp3 player شو می دیدید می تونستید بفهمید. (فقط توی طراحی ضعف داره که بیچاره خودش همون اول گفته)
یه سوال از آقای yterror ببخشید این سایت sepide به سفارش خودش بوده ؟

YTERROR

Active Member
من پستم و رو حذف کردم تا مبحص منحرف نشه و .....

هیچ موقع از اولین پستی هم زدم جسارت یا اشکال گیری نبوده و ضعف در اون فرد رو نگفتم گفتم ایرادهای جزیی از جمله رنگ آمیزی و ... می تونه کیفیت رو ببره بالا ولی متاسفانه تویی فرومها همه حالت دفاعی میگیرند نه تنها در مورد فلش مبحثهایی پی اچ پی و ... هم همین جوری متاسفانه ولی در کل شاید بعضیا تویی این فروم پستهایی من و دیده باشند من هیچ موقع هدف چیزی ندارم و قوانین فورم که بزرگترینش خارج نشدن از مبحث هستش رعایت می کنم ولی از آقایی امین و .... هم اگه برداشت بدی از حرفام کردن عدر خواهی می کنم و اگه وقت شد کل پستهایی این تایپیکمو پاک می کنم تا مبحث خارج نشه

یه سوال از آقای yterror ببخشید این سایت sepide به سفارش خودش بوده ؟

بله 2 سال پیش از طریق مدیر برنامه هاشون سفارش دادند که الانم 2 هفته آلبوم عکسش رو سفارش دادن که آلبوم عکسشم فول فلش پویا هستش

و در اون موقع 700 دلار آمیریکا هزینه برداشت که حدودا 100 دلار مالیات خورد و 100 دلار کمیسیون و 500 دلار موندش

م

Member
یک سایت از من

این سایت رو برای شرکت در طرح حمایت از پروژه های سمپاد درست کردم
یه سایت فلش دینامیک با قسمت مدیریت
قسمت اصلی : www.dynamicflash.co.nr
قسمت مدیریت : www.dynamicflash.co.nr/admin.htm
با یوزر و پسورد admin

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
اینم یک ساعت فلش ولی نه از نوع معمولیش بلکه از نوع با صداش و اعلام ساعت بصورت دیجیتالی و عقربه ای و با صدا :) که برای سایتهای زبانهایی مختلف YTERROR طراحی کرده بودم 2 سال پیش که حجمش 48 کیلوبایته و البته اگه وقت بکنم بعدنها کاملتر و بهترش می کنم

لینک :

هر کسم اگه خواست از اینجا می تونه دانلود کنه برای سایتش و ...... اگه هم آموزش ساختشو خواست ادامه آموزش ساخت ساعت فلش مقالات مجید آنلاین صدا گزاری و ... هم آموزششو می نویسم :wink:

اینم بخش گالری عکس سپیده بصورت فلش با بخش مدیریت

البته ببخشید یکم سزح کارا بالا نیست ولی د رموقع خودش خوب بود ولی دو سال یا یکسال و نیم گذشته و بیشتر دنبال استفاده هر چقدر بهتر فلش در طراحی وب سایت و ... بودم و یادگیری زبانهای برنامه نویسی و ...... :)

در کل چیزی که من به نتیجه رسیدم فلش به تنهایی نمی تونه هیچ موفع هر چقدرم پیشرفت کنه زبان و ...... خوبی برای استفاده در اینترنت باشه و همیشه در درجه 2 یا 3 قرار می گیره ولی تنها چیزیه که می تونه یک کار رو با کیفیت کنه و ......

به امید این که همه کامپیوترها فلش پلیر بالای 7 در هنگام نصب ویندوز داشته باشند تا هر سایت فول فلش یا هر برنامه فلش به سرعت اجرا بشه :lol:

پیوست ها

• clock.zip
    48.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7

YTERROR

Active Member
خیلی خوبه اگه بکگراندشو عوض کنی بهتره و آیتمها و .. بهتره دیده می شن و وقتی رویی ادامه کیلیک می کنی پنجره شو بزرگ کن تا قونتش بزرگتر بشه و بهتر خونده بشه

Rozi

New Member
به به چه خوب چشم ما روشن شد... با خاطرخواه پست های آقای yteror هم آشنا شدیم!
من که گفتم کارشون جدا با نمک بود... اگه من 3 سالم بود کل امروزم روی توی این سایت قشنگ میگذروندم! من موندم با وجود این سایت ها چرا بعضی ها میرن سراغ template های خارجی خانم rozi!نه؟

من نبودم و رفته بودم مسافرت واقعا جایی تاسف و خیلی چیزا دیگه داره که می دونم اگه بخوام بگم ممکنه مدیر پاکش کنه یا ادیتش کنه
من آقایی یاهوترور که فکر کنم اسمشون عادل باشه خیلی برام محترم هستند و یکی از آدمهایی جالبی هستند که تویی این سایت و سایتهایی دیگه یوزرشون و می بینیم و واقعا به همه کمک می کنند و همیشه برای قدردانی ازشون تشکر می کنم و از این سایت هم واقعا لذت می برم و خودمو در سطحی نمی بینم که بخوام چیزی بگم و فقط تشکر می تونم بکنم و جهت اطلاع 2 سال من تویی این سایت میام ولی عضو نمی شدم چون فقط میخوندم و یاد می گرفتم

آقایی یاهوترور واقعا هم خودشون هم سایتشون و یکی از طراحهای فعال سایتهایی تمپلت سازی هستند که واقعا وقتی من دیدم ایشون تویی این سایت فعالیت دارند برام افتخار بود و کاراشون و هم خیلی دوست دارم و اگه شما نپسندید ولی من خیلی خوشم اومد و به خیلی از دوستام هم نشون دادم کلی خندیدن و خوششون اومد

نمی خوام اینجا چیزی بگم ولی اون آقا میلادی که از نظر شما حرفه ای به نظر من هیچی بارش نیست و بجایی ابتکار خودش از تمپلتهایی حاضر سایت مونستر استفاده کرده که حتی برای حمایت طراحها تمپلت هم خریداری نکرده و هیچ کاریشم مال خودش نیست ورژنهایی همه سایتاشم مال مونستر

برای این که بقیه دوستان هم بدونند بهتره اول سایت میلاددیزاین رو نگاه کنند و بعد هم این لینک مونستر که شماره 9378 هستش

aminflash

Member
متاسفانه وقت جواب دادن به این سوال ها رو ندارم... هر وقت وقت کردم حتما جواب می دم فقط 2 تا چیز:
1- همیشه حرفه ای بودن رو توی طراحی خوب نبینید.
2- البته منم شما رو (همونطور که خوتون گفتید) در سطحی نمی بینم که بخواین چیزی بگین.. همون بهتر بشینی با دوستات به کار های با نمک مردم بخندین!
لطفا دیگه از این خاله زنک بازی ها دست بردارید تا فروم ها مثل قبل به پیشرفت و آموزش کمک کنند نه وقت طلفی و پست های بیهوده!

آخرین ویرایش:

ramin_soft

Member
من هم با Rozi موافقم
البته اولش فكر كرده بودم كه طرح خودشون هست
ولي با اين پست Rosi فهميدم كه ايشون راست ميگن.
ولي در هر صورت كار جالبي بود

ramin_soft

Member
ولي آقا امين فقط كسايي كه حرفه اي هستن نبايد نظر بدن چون حرفه اي ها هم يه زموني حرفه اي نيبودن و بعدا حرفه اي شدن.
بايد غير حرفه اي ها هم نظر بدن. ( چون سليقه ها متفاوت هست )
و اين سايت ، سايت آموزشي هست و براي غير حرفه اي ها ايجاد شده.

Rozi

New Member
نمی خواد چیزی بگی و بهتره یک کار با نمک رو ببنی کی طراحی کرده و چرا با نمکه ساختن یک کار با نمک واقعا از یک کار معمولی ولی حرفه ای سخت تره اون همه کار و اون اسحل قشنگ به نظرت ساختنش آسونه که این قدر سطح کاری یک نفر رو میاری پایین ؟ من نمی تونم بنا به قولی که به یک نفر دادم بعضی چیزا رو بگم ولی تا همین حد بگم آقای یاهوترور و چند نفر دیگه که می شناسم از فعالان تم سازی هستند

و بهتره ببنی آقایی یاهوترور 2 سال پیش این کار رو انجام داده نه الان که شما بخوایید چیزی بگید

تویی ایران کلیپ من زیاد می رفتم و از اون طریق با سایت آقایی یاهوترور آشنا شدم و اینم می دونم طراحهای خوب دیگه برای ایران کلیپ کلیپ نمی فرستند و جهت اطلاع بگم وقتی ایران کلیپ یک سایت ایکارد انگلیسی بود من توش بودم بعدش شد یک سایت کلیپ فلش به زبان فارسی و دامین ایران کلیپ رو روش گذاشتن

ولی من منظورم از نظر دادن این نبود که در زمینه فلش من تویی این سایت و سایتهایی دیگه در مورد مطالب دیگه هم هستم و پستهایی آقای یاهوترور و چندین عضو دیگه رو که می بینم این همه وقت برای پاسخگویی می زارند لذت می برم و نمی تونم ببینم یکی مثل شما بیاد توهین کنه واقعا متاسفم

YTERROR

Active Member
لطفا از خانوم رزی خواهش می کنم و سایر دوستان تمومش کنند و تایپیک رو محرف نکنند

همونطور که رامین جان گفت این یک سایت آموزشی و همه میان یادبگیرند نه کاراشون و به رخ هم دیگه بکشند و دلیل دوام آوردن چند ساله این فروم همین بوده نه چیز دیگه

آقا میلاد و ...... هر کاری دوست دارند بکنند ولی لطفا شما و سایر دوستان که این مطلب رو می خونید اگه خواستین از تم مونستر استفاده کنید خیلی خیلی هم خوشحال میشیم و بی اندازه افتخار می کنیم که یک ایرانی همچین کاری کرده و تم رو که یک طراح زحمت کشیده خریداری کرده و استفاده می کنه چون قرار نیستهمه طراح باشن یک سایت طراح می خواد برنامه نویس می خواد و ....... و همه در یک سطح هستند و سایت مونستر هم 11000 تا تم داره با 4000 تا طراح حدودا از سرتاسر دنیا و همه این تمها برای فروشه و استفاده نه چیز دیگه

در آخر بگم من دیگه مثل سابق فلش زیاد بصورت حرفه ای کار نمی کنم و فلش کار حرفه ای کسیه که بروز باشه در اون زینه و برنامه هایی جانبی رو کامل بشناسه و ..... و بیشتر الان در کنار کارام از فلش استفاده می کنم که اگه سفارش داشته باشم و خودم بیشتر دوتس دارم برنامه نویس پی اچ پی و طراح سایت بدونم

لطفا همونطور که مدیری هم گفتند مبحث رو خارج نکنید اگه گیر سر منه من همون اولم گفتم من بی سواد و ...... بهتره بحث نکنید

موفق و پیروز باشید

amir_s

Active Member
امیدوارم این پست من دیگه آخرین پست نا مربوط باشه .
بیاید و اینطوری به قضیه نگاه کنید که فلش کاران ایرانی می خوان با فلش کارهای خارجی رقابت کنن . ما باید به هم کمک کنیم و اشکالات و نکات مثبت و منفی کارهای هم رو به هم دیگه بگیم ، اما نه با خشونت و تمسخر .
خواهشا بحث به جایی کشیده نشده که تاپیک قفل بشه . از همکاری همه دوستان ممنونم .

PANII

Member
yterror گفت:
خیلی خوبه اگه بکگراندشو عوض کنی بهتره و آیتمها و .. بهتره دیده می شن و وقتی رویی ادامه کیلیک می کنی پنجره شو بزرگ کن تا قونتش بزرگتر بشه و بهتر خونده بشه

مرسی بابت توجه تون

جدیدترین ارسال ها

بالا