به به چه خوب چشم ما روشن شد... با خاطرخواه پست های آقای yteror هم آشنا شدیم!
من که گفتم کارشون جدا با نمک بود... اگه من 3 سالم بود کل امروزم روی توی این سایت قشنگ میگذروندم! من موندم با وجود این سایت ها چرا بعضی ها میرن سراغ template های خارجی خانم rozi!نه؟
من نبودم و رفته بودم مسافرت واقعا جایی تاسف و خیلی چیزا دیگه داره که می دونم اگه بخوام بگم ممکنه مدیر پاکش کنه یا ادیتش کنه
من آقایی یاهوترور که فکر کنم اسمشون عادل باشه خیلی برام محترم هستند و یکی از آدمهایی جالبی هستند که تویی این سایت و سایتهایی دیگه یوزرشون و می بینیم و واقعا به همه کمک می کنند و همیشه برای قدردانی ازشون تشکر می کنم و از این سایت هم واقعا لذت می برم و خودمو در سطحی نمی بینم که بخوام چیزی بگم و فقط تشکر می تونم بکنم و جهت اطلاع 2 سال من تویی این سایت میام ولی عضو نمی شدم چون فقط میخوندم و یاد می گرفتم
آقایی یاهوترور واقعا هم خودشون هم سایتشون و یکی از طراحهای فعال سایتهایی تمپلت سازی هستند که واقعا وقتی من دیدم ایشون تویی این سایت فعالیت دارند برام افتخار بود و کاراشون و هم خیلی دوست دارم و اگه شما نپسندید ولی من خیلی خوشم اومد و به خیلی از دوستام هم نشون دادم کلی خندیدن و خوششون اومد
نمی خوام اینجا چیزی بگم ولی اون آقا میلادی که از نظر شما حرفه ای به نظر من هیچی بارش نیست و بجایی ابتکار خودش از تمپلتهایی حاضر سایت مونستر استفاده کرده که حتی برای حمایت طراحها تمپلت هم خریداری نکرده و هیچ کاریشم مال خودش نیست ورژنهایی همه سایتاشم مال مونستر
برای این که بقیه دوستان هم بدونند بهتره اول سایت میلاددیزاین رو نگاه کنند و بعد هم این لینک مونستر که شماره 9378 هستش