دوستان عضو flxpert.com اینو بخونند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

++Hadi++

Active Member
سلام

اسامی مدیران سایت و افرادی که هم اکنون وارد انجمن شدند و فعالیت خود رو شروع کرده اند :

مدیران کل : Avang2005 و ++Hadi++ و BehrouzePC و Mehdadoo و MohsenSemsarPur
مدیران بخش ها:
Arjmand200 ---> مدیر بخش 3 بعدی سازی در فلش
Sizanjavad ---> بخش ترجمه
Yaa110 ---> بخش Adobe Air
AliAmel ---> بخش Adobe Air
FlashPro---> بخش انجمن 2 بعدی سازی
Mehrdad155 --->بخش انجمن 2 بعدی سازی
Mohammad.Sub.7 ---> مدیر بخش After Effect
FlashMan ---> مدیر انجمن بانک فایل های فلش
+Sata ---> مدیر بانک فایل های فلش
Mr.Lonely--->ناظم انجمن
Insomnia --->مشاور انجمن

البته رنگ و این چیزا نماد و نشانه برتری کسی نیست.رنگی هم که تغییر کرده فقط نماد بنیانگذارانشه.وگرنه بهروز حق بیشتری دارند و زحمت بیشتری روکشیده اند.و همینطور مهرداد خیلی حرفه ای هست.همینطور محسن پیش کسوت ما هست و فواد هم که گل سر سبد مجلس
افراد دیگه تیم که به ما افتخار دادند :

Mohammad_Shams
BioDread
MohammadBasri

m_zaidabadi
hamed_25Giga
Clove_Pink
DaadaaDooDoo
Triton
Web4OurWorld
amird

kodex
massoudn
JavidFlasher
e_Naderloo

Actross

موضوعات انجمن که انشاءالله قرار هست به حرفه ای ترین صورت پیش بره اینا هستند :

1 - Flash And Flex
QT - 2
Unreal Development Kit - 3 یا بهتر بگم udk
unity3D - 4
softImage - 5
Html5 -6
Haxe -7
Blender -8
After Effect -9
-10 ...

برنامه هفتگی بنده حقیر »
شنبه : QT
یکشنبه : Unity3D
دوشنبه : SoftImage XSI - کمی در مورد این مورد تاخیر خواهیم داشت.
سه شنبه : UDK Interface
چهارشنبه : Unreal Script
پنجشنبه :UDK
جمعه : Alternativa3D

UDK رو هم انشاأالله تا 1 سال دیگه راه می اندازیم.البته اگه یه فرد متبحر در این زمینه بیاد تو یا اینکه یکی از دوستان بخوان استارتشو بزنن زودتر هم شروع می شه.دنبال فردی هستیم تا اونو مدیر انجمن udk کنیم.البته پیشنهادشو به کسی داریم می دیم.

موفق باشید...

splinter cell

Well-Known Member
هادی جان تکلیف اونهایی که علاقه مند به یادگیری هستند ولی هنوز به حدی نرسیدند که بتونند چیزی رو عرضه کنند چیه؟(مثل خودم:green:) بلاخره همه که از اول خبره نبودند.درسته؟ آیا ثبت نام برای اونها هم امکان پذیره؟ ممنون

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

ببینید برای ورود به گروه خبرگان باید یک آموزش خوب و در حد متوسط به بالا در انجمن FlashPro.ir قرار دهید سپس بعداز تایید شما هم جزوی از خبرگان خواهید شد

موفق باشید

mehdadoo

Member
نرم افزار های سه بعدی سازی، همه قابلیت های هم دیگر رو کما بیش دارند، و انتخاب صرفا به پیش زمینه و علاقه شخصی برمیگرده. شاید تنها نرم افزاری که تو این زمینه کلا با بقیه متفاوت هست، blender هست که کم تر از 1 ثانیه بالا میاد و open source هست. البته modo و softimage خیلی گزینه بهتری نسبت به مکس و مایا هستند که باز باید ممنون بود.

در مورد ebook هایی که در قسمتی دیگر از سایت گذاشتید، اونجا کامنت نذاشتم که محیطش فقط برای اشتراک گذاری کتاب ها باشه. درسته به اشتراک گذاشتن آثار دیگران بهترین کار دنیا نیست، اما چون یادگیری باید رایگان باشه کار بدی رو پایه نذاشتید. به زودی من تمام کتاب هام رو کامل میدم به انجمن برای استفاده دیگران.

++Hadi++

Active Member
مهرداد عزیز -Mehdadoo - به عنوان یکی از راهبران سایت flxpert.com - البته اگر تایید نهایی رو بدند- موضوعات زیر رو انتخاب نمودند که اینا رو هم انشاءالله به زودی اضافه خواهیم نمود ...
Haxe، html5، یونیتی blender، Gimp . فلش و html5
البته من به غیر از haxe و html5 و یونیتی علاقه ای به گسترش دیگر موضوعات این لیست از طرف خودم ندارم ولی دوستانی که تمایل دارند می تونند فعالیت کنند.
در ضمن محض روحیه شاید یک سری افراد خارجی رو (البته گفته اند جزو کارمندان ادوب) وارد انجمن کنیم به خواست خدا
البته این آخریه فقط در حد حرفی از طرف یکی از دوستان دیگه مون بود تا ببینیم چی می شه...

++Hadi++

Active Member
مهدی جان شما هم بازی ؟؟؟ یعنی تشریف می یارین... یه برنامه های خوبی رو انشاأالله داریم...

mehdadoo

Member
باید گفته بشه که بلندر همیشه چیزی بوده ارزش اعتماد کردن رو داشته. همین طور برنامه نویسان شی گرا محیط بلندر رو با الگو های ثبت شده در ذهنشون آشنا پیدا خواهند کرد. گسترش بلندر برای برنامه نویسان آسان ترین هست، ما در پروژه WestRace بجای اینکه مانند تانکی آنلاین level editor رو با air runtime بسازیم، با هزینه بسیار پایین تر بلندر رو گسترش دادیم.
به هر حال موضع من open source هست

evt

Member
سلام هادی جان
حقیقت امر اینه که حقیر در ابتدای شروع به کار خبرگان ، سیستم انجمن را برای فعالیت نامناسب می دانستم . احساس من این است که حلقه ها و گروه ها در شبکه های اجتماعی یا یک سیستم پرسش و پاسخ شبیه به سایت داناترین راهکار مناسب تری است . حتی یک وبلاگ گروهی نیر خالی از لطف نیست .
اما انجمن با توجه به انجمن های موازی که برای فلش وجود دارد ، سیستم مناسبی نیست و چشم انداز و افق خوبی برای فعالیت در آن وجود ندارد .
به هر حال بنده اگر بتوانم کمکی کنم ، دریغ نخواهم کرد ولی قصد فعالیت انجمنی را ندارم .

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
در کل بنده می خوام آموزش های زیادی رو تو زمینه یونیتی و سافت ایمیج و qt و فلش و ... البته انشاأالله بزارم و بچه های زیادی هم راغب به این امر هستند...و اینکه نظرات شخصی شما هم مورد احترام هست ولی نیاز به این جور انجمن ها رو احساس کردیم تا اینکه وارد این عرصه هم شدیم.شاید pc7 هم در ابتدای راه، مشکلات زیادی رو داشت ولی فضای انجمن رو انشاأالله کلا عوض خواهیم کرد.
از مهرداد هم ممنونم .با این حرفت یه کم ذهنمو مشغول بلندر کردی....البته یه کم محیط داخل بلندر اذیتم می کنه و خیلی برام خوش دست نیست ولی شاید open source بودنش مزیتی برا این موارد باشه تا بشه داخلشو عوض کرد.از کجا می تونم سورس بلندر رو به دست بیارم ؟؟؟...موفق باشی...

mehdadoo

Member
البته با نسخه 2.5 نهایی، تمام مشکلات گذشته های دور مرتفع شده. اکنون بلندر از یوزر فرندلی ترین محیط کاربری بهره می بره. نیازی به تغییر سورس C این برنامه نیست، چون گروه هلندی هر روز این برنامه رو گسترش میده، بهر حال blenderfoundation.com آموزش کامپایل کردن سورس رو داره. باندر خیلی جای بحث داره.

++Hadi++

Active Member
والا اتصال به امواج صوتی رو نشون می ده و بعد تو اون شرایط هنگ می شه...

++Hadi++

Active Member
سلام
گروههای نرم افزاری فروم flxpert.com رو باید به این سمت پیش ببریم .پیشاپیش بگم که متظر نظرات دوستان عزیز مخصوصا مدیران عزیز هستم.این بحث شروع حرفه ای تر شدن انجمن ها هست.

Flash & Flex

Unity3D

UDK

HTML5

Haxe

Soft Image

Blender

QT

و بعد هر کدوم از گروهها به زیر گروههایی تقسیم می شند.بهتره از این بیشتر به جزئیات نپردازیم.شاید هم باید چنتا از این انجمن ا به زیر انجمن هایی تقسیم شند مخصوصا فلش و فلکس

انشاأالله آموزش های QT خودمو از هفته آتی شروع می کنم و می خوام بیس بچه ها رو تو C++ بالا ببرم.این شروع فعالیت علمی این انجمن خواهد بود.به خواست خدا و به زودی هم قراره سورس و PDF ترجمه خودم در زمینه یونیتی رو که سمپلشو تو مجید آنلاین و تو امضام الحاق کردم رو تو انجمن خبرگان قرار بدم.البته به عنوان آموزش گام به گام...من تو انجام این کارا تا جایی که خدای یکتا توفیق و توانایی بده کاملا قاطعم...
هر کی با ما همراه شد شد در غیر صورت اختیار هر انسانی به دست خودشه...و فرصت ها هم مثل ابری هستند که می یان و می رن و دیگه هیچ وقت بر نمی گردند...

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام
گروههای نرم افزاری فروم flxpert.com رو باید به این سمت پیش ببریم .پیشاپیش بگم که متظر نظرات دوستان عزیز مخصوصا مدیران عزیز هستم.این بحث شروع حرفه ای تر شدن انجمن ها هست.

Flash & flex

unity3d

udk

html5

haxe

soft image

blender

qt

و بعد هر کدوم از گروهها به زیر گروههایی تقسیم می شند.بهتره از این بیشتر به جزئیات نپردازیم.شاید هم باید چنتا از این انجمن ا به زیر انجمن هایی تقسیم شند مخصوصا فلش و فلکس

انشاأالله آموزش های qt خودمو از هفته آتی شروع می کنم و می خوام بیس بچه ها رو تو c++ بالا ببرم.این شروع فعالیت علمی این انجمن خواهد بود.به خواست خدا و به زودی هم قراره سورس و pdf ترجمه خودم در زمینه یونیتی رو که سمپلشو تو مجید آنلاین و تو امضام الحاق کردم رو تو انجمن خبرگان قرار بدم.البته به عنوان آموزش گام به گام...من تو انجام این کارا تا جایی که خدای یکتا توفیق و توانایی بده کاملا قاطعم...
هر کی با ما همراه شد شد در غیر صورت اختیار هر انسانی به دست خودشه...و فرصت ها هم مثل ابری هستند که می یان و می رن و دیگه هیچ وقت بر نمی گردند...
سلام
موارد خوبی هستند ولی اون وقت دیگه نمیشه اسم انجمن رو گزاشت خبرگان فلش...
من نظرم این هست که بیشتر روی فلش پلتفرم تمرکز باشه و در کنار اون این موارد
مثلا ما باید روی ادوبی ایر تمرکز زیادی داشته باشیم برای بحث اپلیکشن و ...

البته کلا با موارد دیگر مخالف نیستم ولی به نظرم اینطوری اصل انجمن زیاد ربطی به فلش نداره ، باید بزاریم خبرگان در هم...

++Hadi++

Active Member
اون که مسلمه...تقسیم پذیری فلش و فلکس تو عرصه های مهمش حتما انجام خواهد شد انشاأالله
من می خوام اهداف و آرمانهای دیگه مو تو این انجمن پیش ببرم و واسه همین الباقی رو مطرح کردم.ولی زوم بیشتر انجمن ها روی فلش و فلکس خواهد بود.البته بگم که udk رو فعلا شروع نمی کنم و اگه عمری باقی باشه و خدا بخواد، یه سال دیگه شروع می کنم.در زمینه های دیگه هم می خوام کم کم با هم شروع کنیم و همش از این زمینه به اون زمینه نپریم...در ضمن به اسم انگلیش فکر کنید :
flxpert ==FullExpert
:green:

mehdadoo

Member
Flash & flrx
html5
unity3d
haxe
اینها نقطه تمرکز خوبی هستند، وسایر (حتی بلندر) که البته کم اهمیت تر نیستند رو میشه به صورت جدی ولی زیر سایه اینها اداره کرد. Web Experiences زمینه ماست، این طور نیست? haxe البته مستقیم به فلش پلتفورم ربط داره، و نقطه شروه OSFlash هست وگرنه اون هم نمیباست تمرکز اصلی میبود. unity هم به محض مطرح شدن بین برنامه نویسان بزرگ فلش محبوب شد و حالا میشه خروجی قلش داشته باشه و به فلش مرتبط هست. html5 هم چیزیه که ما نمیخواهیم تو این موقعیت از دستش بدیم، مخصوصا الان که با haxe میشه هم برای فلش هم جاوااسکریپت برنامه نویسی کرد.

والبته بدون یک مدلساز مثل سافت ایمیج نمیشد برای آینده وب محتوای سه بعدی ساخت، پس لزوم داره به اونها پرداخته بشه، حتی به صورت فرعی. و اجازه بده بگم که از یازد کتاب من در مورد برنامه نویسی 3d engine یاز ده تاشون از c++ استفاده میکنند و qute کمک میکنه به استفاده از این همه پیشرفت تکنولوژی قبل از فلش.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام هادی جان
حقیقت امر اینه که حقیر در ابتدای شروع به کار خبرگان ، سیستم انجمن را برای فعالیت نامناسب می دانستم . احساس من این است که حلقه ها و گروه ها در شبکه های اجتماعی یا یک سیستم پرسش و پاسخ شبیه به سایت داناترین راهکار مناسب تری است . حتی یک وبلاگ گروهی نیر خالی از لطف نیست .
اما انجمن با توجه به انجمن های موازی که برای فلش وجود دارد ، سیستم مناسبی نیست و چشم انداز و افق خوبی برای فعالیت در آن وجود ندارد .
به هر حال بنده اگر بتوانم کمکی کنم ، دریغ نخواهم کرد ولی قصد فعالیت انجمنی را ندارم .
تا حدی با شما موافق هستم ، به نظر بنده بهتر بود که سیستمی برای خبرگان فلش به صورت اختصاصی نسبت به نیاز ها نوشته می شد که پارامترهای خاص آن را داشت و نیاز اختصاصی آن را مرتفع می نمود ، ولی فعلا به دلیل کمبود منابع مالی و زمانی دست به این کار نزدیم و از سیستم های آماده انجمن استفاده کردیم که در مورد دسترسی ها امکانات مورد نیاز ما را مرتفع می نمود
در آینده با همکاری دوستان انشاء الله محیطی مناسب تر ایجاد خواهیم نمود

در مورد عدم فعالیت شما ، بنده به شخصه دوست داشتم شما نیز در این گروه باشید .. به هر حال...
با توجه به دانش شما در زمینه گرافیک از شما می خواهد در صورتی که تمایل دارید در طراحی آرم خبرگان فلش همکاری داشته باشید
در هر حدی که علاقه دارید...
موفق و پیروز باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا