دوستان عضو flxpert.com اینو بخونند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
Flash & flrx
html5
unity3d
haxe
اینها نقطه تمرکز خوبی هستند، وسایر (حتی بلندر) که البته کم اهمیت تر نیستند رو میشه به صورت جدی ولی زیر سایه اینها اداره کرد. Web Experiences زمینه ماست، این طور نیست? haxe البته مستقیم به فلش پلتفورم ربط داره، و نقطه شروه OSFlash هست وگرنه اون هم نمیباست تمرکز اصلی میبود. unity هم به محض مطرح شدن بین برنامه نویسان بزرگ فلش محبوب شد و حالا میشه خروجی قلش داشته باشه و به فلش مرتبط هست. html5 هم چیزیه که ما نمیخواهیم تو این موقعیت از دستش بدیم، مخصوصا الان که با haxe میشه هم برای فلش هم جاوااسکریپت برنامه نویسی کرد.

والبته بدون یک مدلساز مثل سافت ایمیج نمیشد برای آینده وب محتوای سه بعدی ساخت، پس لزوم داره به اونها پرداخته بشه، حتی به صورت فرعی. و اجازه بده بگم که از یازد کتاب من در مورد برنامه نویسی 3d engine یاز ده تاشون از c++ استفاده میکنند و qute کمک میکنه به استفاده از این همه پیشرفت تکنولوژی قبل از فلش.

با شما موافقم ، ولی باید سعی شود که اگر در هر موردی کار می شود بیشتر تمرکز بر روی بخشی شود که به وب و فلش مرتبط هست.
به هر حال اگر Web Experience هدف ما باشد باید موارد دیگری را نیز وارد بخش های انجمن نماییم ...

موفق و پیروز باشید

khorzu

Member
سلام دوستان.
- در مورد انجمن با اهداف آموزشی با evt موافقم. به نظرم همین جا پتانسیل پاسخ گویی به این نیاز های که فلکسپرت واسش ساخته شده داره.
- در مورد زمینه ها با بهروز موافقم.این پراکندگی زمینه ها نشونه خوبی نیست.
- اگه دوستانی که دقدقه و تخصص این قضیه رو دارن و می خوان توی این زمینه رشد کنن، دست روی یه پروژه سنگین محل اعتنا ، می ذاشتن و یه وبلاگ توسعه تکنولوژی گروهی داشتند -که جایی برای حل گروهی مسائل بزرگ باشه- برای من جذاب تر بود.

موفق و پیروز باشید.

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
اینجا از این حد فک نکنم پیش رفت بیشتری داشته باشه ، ولی اونور می تونیم با یه سری مسایل بچه ها رو به شور و شوق بیاریم تا هر کی نشون قوی تری از خودش به جا بذاره.وگر نه دیگه می بینیم که افراد حرفه ای مثل شما دیگه رغبتی به کارای بیشتر تو این انجمن ها ندارند.
پراکندگی شاید خیلی خوب نباشه.خوب من سعی می کنم یه سری مسایل رو به تنهایی یا با بچه هایی که خواستارش هستند پیش ببرم.الباقی بچه ها هم می تونند بچسبند به دنیای فلشی که خود شما از اون نا امید شدید و رفتید سر سوداهای دیگه.
البته دقیقا به فکر پروژه دسته جمعی هم هستم تا دوستان با هم تو یه کار شرکت کنند تا خبره شند...
یه بار به خروجی های udk یا unity نگاه کنید تا فرق اونا رو با دنیای خیلی خفن فلش ببینید.اونا شهر سازی open world رو گذروندند (البته منظورم udk و xna و cry هست)و ما تازه تو فلش با مقوله استفاده از Gpu تو مولهیل روبرو شدیم و کلی ذوق کردیم.اونم آینده ای که هر کسی یه چی می پرونه و جو رو خراب می کنه.خیلی از بازاری هام که دیگه فقط می خوان همه چی رو با html 5 بزنند.در مورد آموزش های فارسی تا یه حدی باهاتون موافقم ، خوب اونا هم از نظر دانش و هم از نظر فن بیان، خیلی خوب پیش می برند و حق مطلب رو ادا می کنند و خود من هم سعی می کنم همه چی رو تو سایتای اونا دنبال کنم ولی به شخصه با نشستن و هیچ کاری نکردن به شدت مخالفم ، خوب خود مام خیلی تو این زمینه زحمت کشیدیم و خیلیام با آموزش های ما بالا اومدند و دوست عزیز وقتی شما واژه آموزش مفتی فارسی رو ادا می کنید یه کم به ما هم توهین می شه و انگاری اون روزایی که داشتیم کلی آموزش تهیه می کردیم که همونام موجب پیشرفت سریع ما و خیلیای دیگه هم شد،مفتی بوده و یه دفعه کار بی ارزش شده. عزیزم با یه سری فعالیت های نه قوی در حد خارجیا حد اقل زمینه ای رو برا پیشرفت سریع فلش مخصوصا تو ایران بوجود آوردیم.اون موقع همه اکشن 2 کار می کردند و تلاش ما هم تا حدودی تو کوچ جنبش فلش ایران به سمت اکشن 3 کمک کرد البته تا حدودی ولو کم.در کل من به فعالیت هایی مثل pc7 اعتقاد دارم و سعی می کنم به خواست خدا این کار رو انجام بدم.در ضمن شما هم اختیار کامل دارید که به این جمع بپیوندید یا نه،افراد حرفه ای زیادی جو ما رو پذیرفتند و انشاءالله به نتیجه می رسیم...با تشکر از توجه شما...

evt

Member
انشاأالله آموزش های QT خودمو از هفته آتی شروع می کنم و می خوام بیس بچه ها رو تو C++ بالا ببرم.
Qt یک کتابخانه برای C++ است . از وقتی که نوکیا کیوت را تصاحب کرد ، IDE توسعه اختصاصی آن را نیز عرضه نمود . برای آشنایی با این کتابخانه و IDE ، گام های نخست در C++ داری اهمیت است . بنده مدت هاست با کیوت مشغول هستم . به نظرم کسی که در C++ ضعف داشته باشه ، نمی تونه در کیوت هم راه به جای مناسبی ببره .
Flash & flex

unity3d

udk

html5

haxe

soft image

blender

qt
قرار نیست هر بخشی که یکی از دوستان بهش علاقه داشت و دوست داشت در اون بخش فعالیت کنه ، به انجمن اضافه بشه . شاید اون کسی که مثلا به blender علاقه مند هست ، بنا به هر دلیلی از انجمن بره ، اونوقت اون بخش عملا تعطیل می شه . به نظرم پراکندگی موضوعات بیشتر به ضرر انجمن هست تا به نفع اش .
ولی فعلا به دلیل کمبود منابع مالی و زمانی دست به این کار نزدیم و از سیستم های آماده انجمن استفاده کردیم که در مورد دسترسی ها امکانات مورد نیاز ما را مرتفع می نمود
در آینده با همکاری دوستان انشاء الله محیطی مناسب تر ایجاد خواهیم نمود
بهروز جان ، سیستم های آموزشی و وبلاگ نویسی گروهی ، به نحوی که برخی از مطالب فقط برای اعضای " پریمیوم" باشد ، به نظرم بهترین سیستم برای کار ماست . شبیه به چیزی که در سایت TutsPlus شاهد آن هستیم .
در evt سعی من بر این بوده است که همواره یک وبلاگ گروهی را به نحوی سامان بدهم که هر کس که مایل به انتشار مطلبی در حیطه وب و فلش پلتفرم است ، بتواند از این بستر استفاده کند . ( انتشار برخی از مطالب به صورت پریمیوم ، می تواند نگرانی دوستان در غیر عمومی بودن مطالبشان را مرتفع کند ) . به هر شکل نتوانستم چنین شرایطی را فراهم کنم . اما به دوستان توصیه می کنم به این سمت حرکت کنند و در مورد منافع آن خوب بیاندیشند .
با توجه به دانش شما در زمینه گرافیک از شما می خواهد در صورتی که تمایل دارید در طراحی آرم خبرگان فلش همکاری داشته باشید
بنده که چیزی از گرافیک در دستم نیست ، اما هر گونه کمکی در این ساحت از دستم بر بیاید دریغ نمی کنم .
ولی اونور می تونیم با یه سری مسایل بچه ها رو به شور و شوق بیاریم تا هر کی نشون قوی تری از خودش به جا بذاره.وگر نه دیگه می بینیم که افراد حرفه ای مثل شما دیگه رغبتی به کارای بیشتر تو این انجمن ها ندارند.
هادی جان ، بی پرده بهت بگم . تشکیل انجمن و این جور مسائل چیزی نیست که حرفه ای را سر شوق بیاورد ، طبق گفته شما بیشتر بچه ها رو به شور و شوق می یاره . اگر می خواهیم حرفه ای را سر شوق بیاریم ، باید حرفه ای بیاندیشیم و حرفه ای عمل کنیم .
------------

از زحمات همه دوستان مثل هادی و بهروز برای تشکیل انجمن خبرگان تشکر می کنم . واقعا گسترش دانش تخصصی به هر نحو به رشد فرهنگی و علمی کل کشور کمک خواهد کرد .

++Hadi++

Active Member
خوب دانش C++ رو فراهم کردم.بعد می خوام بچه ها رو هم به این دانش واقف بسازم و بعد برم سر اصل مطلب.در زمینه برنامه نویسی هر چی بلدمو از C++ دارم.و انعکاس اونو تو اکشن پیدا کردم.من الان هر چی که در زمینه کاریم می خوام رو می نویسم.از درخت ابزار و اسکرول و سرچ و غیر اینا و ... خوب چه خوبه که بچه ها رو از بنیه قوی کنیم.
در زمینه مسئله رفتن فردی که مثلا به بلندر علاقه داره،موضوعات اصلی که انتخاب کردیم رو خود من به شخصه واقعا علاقه مند بودم و فکر نمی کنم تو آینده از این انجمن برم،بالاخره ما داریم اونو بوجود می یاریم.در زمینه های دیگه ای که خود من بهشون علاقه ندارم ،خوب چه مساله ای هست.بوجود آوردنش مساوی می شه با اینکه فردی ولو یه مقاله کوچیک تو اون زمینه می زاره و اگه بره هم خوب در نظر داشه باشید که باز یه مقاله کوچیک تو اون زمینه هست.بودن ولو خیلی کم از نبودن مطلق می تونه بهتر تر باشه.
در مورد پریمیوم بودن برخی مقاله ها خوب انجمن هایی هم هستند که اصلا تمام سایتشون برا عموم بسته هست ولی باز خیلی حرفه ای هستند. در زمینه مولهیل هم یه انجمن خارجی بود که خیلی حرفه ای بود و جمع شد.تو ایران ما هم انجمن هایی از دسته pc7 همچنان موفقند.
تشکیل انجمن چیزی نیست که حرفه ای رو به شوق بیاره ولی نوشتن مقاله های حرفه ای و کمک بچه ها در تکمیل اونا می تونه یه حرفه ای رو هم به وجد بیاره که اونم نقشی رو ایفا کنه.قبول داشته باشین که تو شرایطی که تماما همه چی عمومی هست،خیلیام از یه حد بیشتر دیگه فعالیتی رو نمی کنند و اونجایی فعالیت می کنند که ببینند مقاله ها و کارای حرفه ای رو دارند.درسته فعلا خیلی هامون در اون حد نیستیم ولی فکر کنید که وارد انجمنی شدید که بزرگان جهان توش هستند و مقاله ها حرفه ای هستند و شما برای اینکه از اون گروه حذف نشید باید کاری رو انجام بدین.البته ما نمی خواهیم خیلی در این مورد (حذف افراد) با شدت پیش بریم ولی می خواهیم این زمینه رو تا حدودی تست کنیم.شاید بعدا بتونیم در پرورش افرادی که آینده رو متحول کنند ارزشمند شیم.

++Hadi++

Active Member
سوء تفاهم نشه.منظور من هیچ کدوم از دوستان نیستند ولی کلا در هر زمینه ای که کسی می خواد کاری رو کنه ،فقط سعی می کنند اونو تخریب کنند و جلوی کار رو بگیرند .به این داستان توجه کنید:

خواب دیدم قیامت شده است.
هر قومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سر هرچاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند غیر از چاله‏ی ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: "عبید! این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده ونگهبان نگمارده ‏اند؟"
گفت: "می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم درچاهیم یا چاله"
خواستم بپرسم: "اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالارفتن کند"
نپرسیده گفت: اگر کسی از ما ، فیلش یاد هندوستان کند ، خودمان بهتر از هر نگهبانی لنگش کشیم و به ته ِ چاله بازگردانیم!

yaa110

کاربر فعال
ان شاءالله با قوت گرفتن سایت ها و انجمن هایی مثل flxpert روز به روز به سطح دانش عمومی developer های کشورمون اضافه میشه. بر خودم لازم می دونم از دوستانی که برای توسعه این قبیل سایت های آموزشی تلاش می کنن تشکر کنم و براشون آرزوی سلامت و توفیقات بیشتر داشته باشم. همچنین از تمامی دوستان حرفه ای که در مجید آنلاین و flxpert دانسته های خودشون را برای دوستان ضعیف تر مثل بنده به اشتراک می ذارن تشکر ویژه می کنم. مولا یارتون

++Hadi++

Active Member
انشاءالله قرار هست دو انجمن به صورت موازی با هم پیش برند.
flashpro.ir و flxpert.com
سمت راستی وجه آشکار و دومیه وجه باطنی و نهان خواهد بود.یه سری آموزش های حرفه ای رو قصد داریم در flashpro.ir قرار بدیم تا بچه های دیگه رغبت بیشتری رو برا ورود داشته باشند تا یه کم به مساله ای که evt عزیز فرمودند هم بپردازیم.همچنین قرار هست آموزش های تصویری زیادی رو تهیه کنیم در زمینه هایی که قرار هست فعالیت کنیم.البته یه سری هاشونو تهیه کردم.و همینطور بچه های دیگه دارندشون.بعد به کمک بچه ها یه هارد اکسترنال تهیه می کنیم برای خبرگان و بعد دست به دست بین هم رد و بدل می شه و پست می شه تا همه بتونن آموزش هایی رو بزارند و آموزش ها و فایل های دیگه رو بگیرند.
برنامه ریزی هامون در این باره ست شده و به زودی انشاأالله این مساله رو هم شروع خواهیم نمود.
بعد از اینکه در برنامه هایی که قرار هست پیش بریم یه کم حرفه ای تر شدیم ، برنامه ها و بازیهای تجاری یا آموزشی رو خواهیم زد تا به صورت مشترک هر کسی قسمتی از اونو به دست بگیره و طراحی بشه و نهایتا به عنوان سمپل خروجی ،نمونه کاری برا خبرگان خواهد شد و ضمن اینکه اگر تجاری هم باشه ،با کمک گروهی از بچه ها به فروش خواهیم رسوند تا سودشو بین خبرگان به شیوه منطقی و عادلانه تقسیم کنیم.فقط دوستان خبره لطفا با من یه ارتباط بر قرار کنند تا پسوردشونو که ثبت شده در خبرگان فلش بهشون بگم.انجمن هم از نظر شمای ظاهری خیلی بهتر و قابل استفاده شده و باز داریم بهترش می کنیم البته به کمک بهروز عزیز
موفق باشید...

benyamin_pc

Well-Known Member
منم احساس می کنم موضوع های انجمن (و البته مسیر یابی انجمن) دارن یکم شخصی و از هم گسسته میشن و انجمن جدید نمیتونه فرق چندانی با مجید آنلاین داشته باشه
من خودم با تری دی مکس کار می کنم و گزینه خیلی مناسبی میدونمش و بخام بیشتر رو تری دی مانور بدم باز رو تری دی مکس خودمو قوی می کنم و دلیلی برای بلندر یا چیز دیگه زیاد ندارم
از لحاظ اطمینان حرفه ای پروژه ها و اپ های نسبتا بزرگ و بازاری هم سی شارپ رو گزینه منعطف تری میدونم

++Hadi++

Active Member
آموزش ها در کنار فلش قرار خواهند گرفت و فلش اصل و بنیان اینها خواهد بود...
شما هم به عنوان خبرگان می تونید موضوعاتی رو اضافه کنید به شرط اینکه واقعا توش فعایت کنید در غیر اینصورت چون من تو این زمینه ها می خوام واقعا فعالیت کنم اینا رو مطرح کردم.

aliamel

کاربر فعال
بنیامین جان
اون روز می رسه که با کمک بچه های FLXpert و با تلفیق فلش و وابسته هاش APP هایی بنویسیم و سی شارپ کاراش و غیره رو انگشت به دهن بذاریم .
اون روز می رسه که به عنوان اولین مرجع رسمی آموزش های موارد مذکور حرفی برای گفتن داشته باشیم !

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره .

++Hadi++

Active Member
خوب اگه پایه دات نت هم باشید انجمنش رو می زاریم ولی به شخصه هیچ علاقه ای به دات نت ندارم.چون وابسته به مایکروسافته و مایکروسافت هر روز داره خواب جدید می بینه.wpf و silverlight آره ، ولی با خود C# می شه کارای خیلی خفن گرافیکی هم کرد ،ولی خیلیا نمی تونن چون سخته .شاید هم نشه ، البته یکی از دوستانمون با C# یه برنامه بینهایت قوی پردازش تصویر و گرافیکی طراحی کرده بود.ولی ما داریم چیزایی رو دنبال می کنیم که همه چی می شه به راحتی نوشت مخصوصا کارای گرافیکی.اگه من QT رو انتخاب کردم به این خاطره که اولا C++ هست و من به شخصه مخلصشم هستم ، ثانیا وابسته به فریم ورک خاصی نیست ثالثا خروجی مک و لینوکس هم غیر از ویندوز می ده و می شه برا سیستم های نیتیو کد نوشت و حتی برا کارای رباتیک. در ضمن امکانات گرافیکی بالایی داره که اگه نصبش کنید فقط با دیدن سمپل های اولیه اش متوجه قدرت گرافیکیش می شید.دیگه اینکه فریم ورک قابل نصب نداره و مجبور به نصب چیزی نیستید، البته تو موبایل چرا ولی منظورم تو کامپیوتر و سیستم های مختلفش هست.خروجی HTML5 هم می ده .سیستم سمت وبش شنیدم بسیار قویه ، دیکشنری زبونهای مختلف رو داره ،برنامه های قابل توجهی رو باش نوشتند ، تقریبا free هست البه با قبول شرایطی و فک کنم در صدی حساب می کنند ،آموزشای خوبی در جهان داره و توابع و کامپوننتای زیادی در سطح جهان داره که دیگه مجبور به کد نویسی زیاد برا کارای پیش و پا افتاده نیستید.فقط وقتی توش دستی ببرید و یه برنامه ساده باش بنویسید متوجه می شید که می تونید برنامه های فوق حرفه ای رو با قدرت C++ به صورت نیتیو و با سرعت بسیار عالی و پرفرمنس و اشغال رم بسیار عالی رو برا ویندوز و مک و لینوکس می تونید بنویسید و دیگه لازم نیست مثل ویژوال C++ کلی بد بختی بکشید تا کم کم بعد از مدتها به خروجی های گرافیکی برسید. تو سمپلاش هم مثلا کوچکترینشون اینه که با یه برنامه می تونید تمام سیستم های بلوتوث و وایر لس اطراف رو تو نقشه ای ببینید و یا کارای دیتابیسی و چیزی شبیه به گوگل ارث و ویندوز 3 بعدی و فتوشاپ و مکعب های 3 بعدی که به صورت مستقیم با open gl در ارتباطه و ... در کل من اینو ترجیه دادم.
در ضمن دلیل انتخاب یونیتی به خاطر خروجی وب یونیتی و swf و Web Gl Html5 هست.
دلیل انتخاب udk به خاطر قدرت بالاش برا ساخت بازی و در عین حال داشتن توتوریال های زیاد و باگهای کم به خاطر تجربه طولانیش و سمپل های بسیار قوی در حد call Of Duty و Gears Of War و مجانی بودنش و مرام شرکتش و قدرت بسیار عظیمش هست.در ضمن یونیتی و یودیکی قراره خروجی swf برا فلش پلیر 11 بدند.
دلیل انتخاب سافت ایمیج هم به خاطر دوست بسیار حرفه ایم در زمینه 3 بعدی سازی هست که وقتی همه دنبال 3dmax بودن این دنبال مایا بود و وقتی همه دنبال مایا رفتند، این رفت سمت سافت ایمیج به خاطر راحتیش و بینهایت قوی بودنش در همه چیز و باگ نداشتنش و پرفرمنس عالیش و رندر های حرفه ای ران تایمش و .......... و به خاطر اینکه قبل از برنامه نویسی ،بنده علاقه زیادی به نقاشی و 3 بعدی سازی داشتم و سر نوشت منو سمت برنامه نویسی برد و الان دوست دارم به زمینه ای که قبلا دوست داشتم هم وارد شم.دوستانی که می خوان سمت برنامه های دیگه برن و تو انجمن فعالیت کنند به شرطی که واقعا فعالیت کنند ،اونا رو انشاأالله دایر می کنیم و بلندر و html5 و Haxe رو دوست عزیزمون مهرداد عزیز یا mehdadoo پیشنهاد دادند.
در ضمن قرار نیست هر کسی مجبور باشه به هر زمینه ای وارد شه .هر کسی تو هر چیزی خواست می تونه وارد شه و فعالیت بکنه.فعلا هم اصلا قرار نیست حذفیات وجود داشته باشه.شاید تا یه سال دیگه هم خبری از حذفیات نباشه چون از الان باید پایه های انجمن قدرت بگیره.شاید از تیم ها و فروم های دیگه بخواهیم بچه های فوق العاده قوی رو در زمینه هایی مثل یو دی کی و یونیتی بیاریم تو.البته همه اینها منوط به خواست و مشیت پروردگار بزرگ ماست.نیتمون هم چیزی جر خیر و برکت و رحمت نیست.هم پربارتر شدن انجمن های عمومی و هم قوی تر شدن بچه ها ،یه سری آموزش هایی رو هم قراره به صورت عمومی تو انجمن های عمومی بزاریم تا جذب گروهیمون بالا بره،قراره بیشتر تو زمینه آموزش های ویدئویی گام برداریم،چون هم برا ما نوشتن و هم برا مخاطبین دنبال کردن آموزش های مکتوب سخته، آموزش های ویدئویی زیادی رو به صورت 60 گیگ 70 گیگ دارم تهیه می کنم تا با روشهایی با بچه ها share کنیم که به دست هر کسی راحت برسه،اگه به صلاحیت بنده شک دارید،اطمینان می دم بنده اصلا هیچ شیله پیله ای تو کارم نیست،می تونین هر جور که راحتین تست کنین.در عین حال من سعی کردم کسی باشم که جرقه بزنم به استعداد های مردم تا شکوفا شند و شاید با این کار مملکت ما به جایگاه آرمانی برسه تا فارسها (ایرانی ها => ترک - فارس -عرب - لر - کرد - و ...) به قدرت عظیمی برسند ،همه عمرم هم دنبال مفید بودن و اثر گذاری مثبت در زندگی مردم بودم تا هر وقت پیر شدم ،نگاه افتخار آمیزی رو به گذشته داشته باشم و هر وقت جم حقیرم به دامن خاک و روحم به سمت خالق هستی رفت،در تنها فرصتی که خدا در پرورش دادن و یافتن به من می بخشیدند تونسته باشم کار بسیار عظیمی رو انجام بدم،آیا اینا آرزو های شما نیست ؟؟؟.تمام سعی و تلاشمم تو این یکی دو ساله مخصوصا تو مجید آنلاین چیزی نبوده جز کمک و خدمت به هموطنان خودم که امیدوارم به همتون ثابت شده باشه و هیچ انتظاری و ادعایی هم ندارم و خاک پای همه شما هم هستم.هر جور که راحتین ...در نهایت خیلی دوست دارم به جایی برسیم که هر کدوم،بتونیم نرمافزار هایی رو که استفاده می کنیم رو از شرکتشون بخریم تا کم کم به خواست خدا وارد بازار جهانی شیم و اعتبار ایرانی ما با واژه تقلب و کرک پایمال نشه...چون ما دینمونو از محمد (ص) و کشورمون رو از کوروش کبیر (ذوالقرنین ) داریم...

موفق باشید...

benyamin_pc

Well-Known Member
........من نمیدونم چی باید گفت که اومدم ی جمله گفتم که دات نت انعطاف خوبی برای دولوپ حرفه ای داره و جواب گرفتم بنیامین به زودی بچه های دات نتی انگشت به دهن میذاریم! علی جون من خودمم فلش نویسم و با توسعه اون مشکلی ندارم اما بحث چیز دیگس ... بگذریم
هادی جان اینکه به سافت ایمیج علاقه دارین خوبه اما بعضی جملاتتون اینجا اصلا نیازی نبودن , نه کسی گفته مایا از مکس قوی تره نه سافت ایمیج محصول ی کمپانی دیگه!
توی بحث روباتیک هم تا الان که حداقل در حدی رسیدم که ی mp3 player بتونم خودم بسازم هیچ نیازی به Qt ندیدم و اینو برای روبات نقاش یا پردازش تصویر هم میتونم بازم بگم(DSP .... )
برای موتورهای بازی سازی هم با unity و udk هم از لحاظ دلایل انتخابتون و هم از لحاظ گزینه هاتون موافقم
برای اهمیت نیتیو هم بحث طولانیه و فقط میتونم بگم من ترجیح میدم مایکروسافتی باشم چون آنالیزو از کد نویسی مهم تر میدونم و بیشتر هم دارم رو uml و ... کار میکنم

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
توضیحات اضافی من بیشتر برای تمامی دوستان بود و رفع شبهات و بالا رفتن انگیزه ورود دوستان و اساتید...

benyamin_pc

Well-Known Member
به نظر من بالا رفتن انگیزه برای جذب دوستان تو این جور محیطا دموکراسی بودن محیط و مدیریت اونه و نصف صحبتم همین بود , چون بالاخره کل بچه هائی که دارن اینجا باهم حرف میزنن هرکدوم حرفه ای هستن و خودشون راه یادگیریو یاد گرفتن و کافیه که اراده کنن تو چه زمینه جدیدی باز فعالیت کنن حالا میخاد یونیتی باشه یا یو دی کی یا کیوت یا ... , این دیدگاه واقع بینانس و اگه کسی خاست خلاف اینو بهتون بگه و جلوه بده که عقبینو 1000 سال دیگه به اندازه مثلا حالای روسیه تو روباتیک پیشرفت نمیکنین و الان داره اپل ipad2 میزنه حالا تو اومدی ی mp3player زدی فکر کردی چیکار کردی و این صحبتا توجه نکنین و بدونین اون فقط همونه که میخاد چون خودش از چاله نتونسته دربیاد شمارم بکشه تو چاله
بخاطر همین به نظر من این جمع اگه به این شکل پیش نره فرق چندانی با مجید آنلاین نمیکنه و افراد شاید اون انگیزه جذب شدن به این محیطو زیاد احساس نکنن

++Hadi++

Active Member
مسلما دموکراسی رو تو جمعمون باب می کنیم چون بودن به روش دیکتاتوری مخصوصا تو جمع حرفه ای ها موجب شکست می شه ،اینو خودم تو جمع هایی که بودم بارها تجربه کردم چون افرادی بودند که دیکتاتوری می کردند.حالا ما استارت می زنیم ببینیم خدا چی می خواد.از این هفته می خوام کیوت رو انشاأالله استارت بزنم.موفق باشید...

++Hadi++

Active Member
در ضمن افرادی که وارد انجمن شده و فعالیت خود رو شروع کرده اند رو در پست شماره 1 این تایپیک نوشتیم .همچنین لیست مدیران انجمن رو ...موفق باشید...

benyamin_pc

Well-Known Member
پیشنهاد میدم ی قسمت هم برای rad c++ xe2 هم باز کنین , شخصا C++ رو با این خیلی بیشتر دوست دارم و فکر کنم تو همینم بشه از کتابخونه های کیوت هم استفاده کرد و با یک تیر دو نشان میشه چون IDE این خیلی قوی تر و بهتره(مثل ویژوال استادیو هست)

++Hadi++

Active Member
می تونیم انجمن qt و شاخه های مختلف c++ رو بوجود بیاریم؟منظور آیا به خاطر ادیتورش می گی و یا اینکه می خوای در این زمینه آموزش بدی؟شابد هم یه انجمن c++ بوجود بیاد بهتر باشه .چون همرو در بر می گیره ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا