انشاأالله آموزش های QT خودمو از هفته آتی شروع می کنم و می خوام بیس بچه ها رو تو C++ بالا ببرم.
Qt یک کتابخانه برای C++ است . از وقتی که نوکیا کیوت را تصاحب کرد ، IDE توسعه اختصاصی آن را نیز عرضه نمود . برای آشنایی با این کتابخانه و IDE ، گام های نخست در C++ داری اهمیت است . بنده مدت هاست با کیوت مشغول هستم . به نظرم کسی که در C++ ضعف داشته باشه ، نمی تونه در کیوت هم راه به جای مناسبی ببره .
Flash & flex
unity3d
udk
html5
haxe
soft image
blender
qt
قرار نیست هر بخشی که یکی از دوستان بهش علاقه داشت و دوست داشت در اون بخش فعالیت کنه ، به انجمن اضافه بشه . شاید اون کسی که مثلا به blender علاقه مند هست ، بنا به هر دلیلی از انجمن بره ، اونوقت اون بخش عملا تعطیل می شه . به نظرم پراکندگی موضوعات بیشتر به ضرر انجمن هست تا به نفع اش .
ولی فعلا به دلیل کمبود منابع مالی و زمانی دست به این کار نزدیم و از سیستم های آماده انجمن استفاده کردیم که در مورد دسترسی ها امکانات مورد نیاز ما را مرتفع می نمود
در آینده با همکاری دوستان انشاء الله محیطی مناسب تر ایجاد خواهیم نمود
بهروز جان ، سیستم های آموزشی و وبلاگ نویسی گروهی ، به نحوی که برخی از مطالب فقط برای اعضای " پریمیوم" باشد ، به نظرم بهترین سیستم برای کار ماست . شبیه به چیزی که در سایت TutsPlus شاهد آن هستیم .
در evt سعی من بر این بوده است که همواره یک وبلاگ گروهی را به نحوی سامان بدهم که هر کس که مایل به انتشار مطلبی در حیطه وب و فلش پلتفرم است ، بتواند از این بستر استفاده کند . ( انتشار برخی از مطالب به صورت پریمیوم ، می تواند نگرانی دوستان در غیر عمومی بودن مطالبشان را مرتفع کند ) . به هر شکل نتوانستم چنین شرایطی را فراهم کنم . اما به دوستان توصیه می کنم به این سمت حرکت کنند و در مورد منافع آن خوب بیاندیشند .
با توجه به دانش شما در زمینه گرافیک از شما می خواهد در صورتی که تمایل دارید در طراحی آرم خبرگان فلش همکاری داشته باشید
بنده که چیزی از گرافیک در دستم نیست ، اما هر گونه کمکی در این ساحت از دستم بر بیاید دریغ نمی کنم .
ولی اونور می تونیم با یه سری مسایل بچه ها رو به شور و شوق بیاریم تا هر کی نشون قوی تری از خودش به جا بذاره.وگر نه دیگه می بینیم که افراد حرفه ای مثل شما دیگه رغبتی به کارای بیشتر تو این انجمن ها ندارند.
هادی جان ، بی پرده بهت بگم . تشکیل انجمن و این جور مسائل چیزی نیست که حرفه ای را سر شوق بیاورد ، طبق گفته شما بیشتر بچه ها رو به شور و شوق می یاره . اگر می خواهیم حرفه ای را سر شوق بیاریم ، باید حرفه ای بیاندیشیم و حرفه ای عمل کنیم .
------------
از زحمات همه دوستان مثل هادی و بهروز برای تشکیل انجمن خبرگان تشکر می کنم . واقعا گسترش دانش تخصصی به هر نحو به رشد فرهنگی و علمی کل کشور کمک خواهد کرد .