دوتا سوال

سلام
دوتا سوال داشتم

1- اگر تو سایت ها دقت کرده باشید وقتی مطالب پشت سر هم پست میشه واسه سایت بعد از این که مطالب به یک حد خاص رسید ادامه در صفحه دیگه و همچنین صفحات دیگه نمایش داده میشن!

مثل این :

حالا من یه صفحه دارم که همه مطالب را پشت سر هم نمایش میده و این باعث سنگین شدن صفحه میشه . چطور میتونم کاری کنم که بعد از رسیدن به مثلا 10 پست ادامه را در صفحه بعد بده ؟

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2- فرض کنید فرمی توسط کاربر پر میشه و فیلدی خالی میمونه...
بعد از ارسال فرم پیغام میده که فلان فیلد را پر نکرده اید و برمیگرده به فرم. ولی همه اطلاعاتی که کاربر پر کرده بود نیست و دوباره کاربر باید همه فیلد ها را پرکنه درصورتی که اطلاعاتی را که قبلا داده بود باید باشه و کاربر فقط فیلد جا مانده را پر کنه....

حالا من فرمی دارم که اینجوریه...
چجوری میتونم کاری کنم که اطلاعات قبلی را که کاربر داده بود در جای خودش باقی بمونه؟؟؟

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا اگر دوستان کد یا اسکریپتی دارن از من نیازمند دریغ نکنند:rose::green:

oldooz

Well-Known Member
1- برای کوئری از limit استفاده کن و برای اینکه تعداد صفحه رو نشون بدی بیا تعداد کل رکوردهارو به تعدادنتیجه ای که تو هر صفحه میخای باشه تقسیم کن
مثلا 100 تا رکورد داری میخای توی هرصفحه ده تا نشون بدی میشه 100/10 میشه 10 یعنی از یک تا 10 باید لینک بذاری
PHP:
SELECT * FROM `your_table` order by id desc LIMIT 0, 10
این میشه کوئری برا صفحه اول order by هم برا اینکه از آخر به اول نشون بده
2-هرچیزی که با فرم پست کردی رو بذار تو value المنتهای فرم مثلا
PHP:
<input type="text" value="<?php echo $_POST['name'] ?>" />
البته اگه متد فرمت پسته اگه هم گت هست که گت رو بذار

1- برای کوئری از limit استفاده کن و برای اینکه تعداد صفحه رو نشون بدی بیا تعداد کل رکوردهارو به تعدادنتیجه ای که تو هر صفحه میخای باشه تقسیم کن
مثلا 100 تا رکورد داری میخای توی هرصفحه ده تا نشون بدی میشه 100/10 میشه 10 یعنی از یک تا 10 باید لینک بذاری
PHP:
SELECT * FROM `your_table` order by id desc LIMIT 0, 10
این میشه کوئری برا صفحه اول order by هم برا اینکه از آخر به اول نشون بده
2-هرچیزی که با فرم پست کردی رو بذار تو value المنتهای فرم مثلا
PHP:
<input type="text" value="<?php echo $_POST['name'] ?>" />
البته اگه متد فرمت پسته اگه هم گت هست که گت رو بذار

از راهنماییت ممنون
در مورد سوال اول : اگر بخوایم خود به خود و اتوماتیک این کار انجام بشه باید چکار کرد؟ ممکنه روزی 100 تا پست داشته باشیم و بعد باید دونه دونه صفحه اضافه کنم ؟نمیشه که!!

در مورد سوال دوم : این کد را گذاشتم . کار نکرد . ! دوباره وقتی ارسال میشه و برمیگرده فیلد خالیه...
به این صورت نوشتم . ببین درسته ؟

PHP:
<form  name="Form" method="post" action="register-exec.php">
 <input name="name" type="text" id="name" value="<? echo $_POST['name']?>" />
 </form>

بجای name نام فیلد را باید بذارم دیگه ؟ نه؟

oldooz

Well-Known Member
همینی که من الان توضیح دادم اتوماتیکه دیگه.فقط یه جای اعداد باید متغیر بذارید که پویا باشه.
دوست عزیز اینجا فقط راهنمایی میکنن هیچکس کل کد رو براشما نمینویسه
.
برای سوال دوم این کد رو تو صفحه مقصد قرار بدید ببینید چی چاپ میشه.
PHP:
 <?php
 print_r($_POST);
 ?>
کل متغیرهایی که به صفحه پست شدن رو نشون میده و میتونید ببینید که اشکال کار کجاست چونکه این کدی که گذاشتیم درست کار میکنه ببینید اشکالتون کجاست
به اسم متغیرها دقت کنید

Masoud1365

مدیر انجمن
در مورد سوال اولتون لینک زیر رو مطالعه کنید.
آموزش صفحه بندی
در مورد سوال دوم اگر متغیر $_POST شما unset میشه از سشن استفاده کنید.
مثال :
PHP:
<?php
$_SESSION['POST'] = $_POST;
?>
<input name="Text1" type="text" value="<?php echo $_SESSION['POST']['Text1'] ?>" />

با تشکر
میدونم که فقط راهنمایی باید بخوام دوست خوبم
حالا...
یه مورد راجع به سوال دوم بگم که فکر میکنم مشکل من اینجاست...
وقتی که فرم پست میشه به صفحه دیگه پست میشه نه خود همون صفحه... بازخورد باید از کدوم صفحه باشه ؟
فکر کنم اول از صفحه اول پست بشه به صفحه بعد و اگر شرط برقرار نشد برگرده به صفحه اول.نه؟

هر دو فایل را پیوست کردم

پیوست ها

• register-exec.zip
    3 کیلوبایت · بازدیدها: 2
با عرض پوزش از دوستان
من هنوز کارم لنگ میزنه . بابت هر دو موضوع نمیدونم باید چکار کنم....
هنگ کردم...
لطفا مرا راهنمایی کنید..

Masoud1365

مدیر انجمن
با تشکر
میدونم که فقط راهنمایی باید بخوام دوست خوبم
حالا...
یه مورد راجع به سوال دوم بگم که فکر میکنم مشکل من اینجاست...
وقتی که فرم پست میشه به صفحه دیگه پست میشه نه خود همون صفحه... بازخورد باید از کدوم صفحه باشه ؟
فکر کنم اول از صفحه اول پست بشه به صفحه بعد و اگر شرط برقرار نشد برگرده به صفحه اول.نه؟

هر دو فایل را پیوست کردم

من هیچی نفهمیدم :دی

ببخشید که بد توضیح دادم.
منظورم این بود...
فرض کن داخل index.php یه فرم هست و کاربر پر میکنه و ارسال میکنه به user.php بعد این صفحه کنترل میکنه و اگر فیلدی خالی بود برمیگردونه به index.php و پیغام میده که فلان فیلد خالی هست...
حالا چکار کنم که تو index.php فیلدهایی که قبلا پر شده بودن پر باقی بمونن؟

Masoud1365

مدیر انجمن
مثال :
PHP:
<?php

/**
 * @author Masoud
 * @copyright 2012
 */
//File User.php
session_start();
$_SESSION['Data'] = $_POST;
?>

<!-- File index.php -->
<?php
    session_start();
?>
<input name="fieldTXT" type="text" value="<?php echo $_SESSION['Data']['fieldTXT'] ?>" />

مثال :
PHP:
<?php

/**
 * @author Masoud
 * @copyright 2012
 */
//File User.php
session_start();
$_SESSION['Data'] = $_POST;
?>

<!-- File index.php -->
<?php
    session_start();
?>
<input name="fieldTXT" type="text" value="<?php echo $_SESSION['Data']['fieldTXT'] ?>" />
ممنون مسعود جان
درست شد...:rose:

درمورد سوال اول هم یه لینک داده بودی رفتم ولی چیزی نفهمیدم
میشه کمکم کنی؟ چجوری از کدش استفاده کنم ؟ کد دیگه داری ؟

سلام
دوتا سوال داشتم

1- اگر تو سایت ها دقت کرده باشید وقتی مطالب پشت سر هم پست میشه واسه سایت بعد از این که مطالب به یک حد خاص رسید ادامه در صفحه دیگه و همچنین صفحات دیگه نمایش داده میشن!

مثل این :

حالا من یه صفحه دارم که همه مطالب را پشت سر هم نمایش میده و این باعث سنگین شدن صفحه میشه . چطور میتونم کاری کنم که بعد از رسیدن به مثلا 10 پست ادامه را در صفحه بعد بده ؟

2- فرض کنید فرمی توسط کاربر پر میشه و فیلدی خالی میمونه...
بعد از ارسال فرم پیغام میده که فلان فیلد را پر نکرده اید و برمیگرده به فرم. ولی همه اطلاعاتی که کاربر پر کرده بود نیست و دوباره کاربر باید همه فیلد ها را پرکنه درصورتی که اطلاعاتی را که قبلا داده بود باید باشه و کاربر فقط فیلد جا مانده را پر کنه....

حالا من فرمی دارم که اینجوریه...
چجوری میتونم کاری کنم که اطلاعات قبلی را که کاربر داده بود در جای خودش باقی بمونه؟؟؟

لطفا اگر دوستان کد یا اسکریپتی دارن از من نیازمند دریغ نکنند:rose::green:

راجع به سوال اول کسی کمکی نداره.

هر چی گشتم و هر کدی را استفاده کردم جواب نگرفتم...

Masoud1365

مدیر انجمن
نمیدونم الان مشکلت کجاست !؟
توی کوئریت باید از limit استفاده کنی !

Masoud1365

مدیر انجمن
این لینک ها رو ببینید
کد:
http://php.about.com/od/phpwithmysql/ss/php_pagination.htm
http://www.sitepoint.com/perfect-php-pagination/
http://phpeasystep.com/phptu/29.html
http://www.tonymarston.net/php-mysql/pagination.html