دوباره طراحی آزمون

jokhahi

Member
باباچرا به حرف من گوش نمی دید؟
لطفا این فایل رو دانلود کنید و برام درستش کنید(اگه میشه،لطفا)
بیست و چهار سواله که می خوام نتایج رو به صورت درصد نشون بده.یکی از دوستان یه نمونه نشون داد،ولی برای سه سوال بود.من از اسکریپت نویسی چیزی حالیم نیست.
یه پلاگین هم داشت که نمی دونم کارش چی بود.اصلا پلاگین چی هست؟! :shock:
چه طوری میشه استفاده کرد؟
خواهش می کنم یکی جواب بده .هر کسی که کمک کرد،لطفا خود پلاگین رو هم بزاره و طرز استفاده از اون رو هم واسم بگه.ممنون میشم.
فراموش نشه!
زود باشید

پیوست ها

• azmoon.rar
    85.5 کیلوبایت · بازدیدها: 64
آخرین ویرایش:

jokhahi

Member
چی تحت چیه؟
من الان آن هستم اگه میشه بچتید من که چیزی متوجه نشدم
الان منتظرم

اون پلاگینی که من به کار بردم برای درصد یک پلاگین برای لودینگ و یا به زبان خود ویندوز XPProgressBar هست که با یک کد نویسی براش ازش به عنوان جدول درصد استفاده کردم من الان وقت ندارم و پشت سر هم امتحان دارم یکم خودت روش کار کن موفق میشی...

soheilweb

Active Member
دوست عزیز منظورم اینه که آیا سیستم دوستمون میخواد که تحت اینترنت (وب) باشه یا تحت سیستم عامل.
منظور میخواد با ام ام بی نوشته بشه یا با پی اچ پی ؟

jokhahi

Member
نه تحت سیستم عامل باشه.
درضمن آقای پاور گیم من اصلا نمی دونم پلاگین چی هست و چه جوری کار میکنه و چه جوری استفاده می شه

jokhahi

Member
سلام منظورتون از ناصر ،آقای پاور گیم هست؟
من سوالم رو دوباره مطرح میکنم
یه آرمون بیست و چهار سوالی هست که هرسوال 4.16 درصد بهش تعلق میگیره،حالا کاربر بعداز جواب دادن به سوالات درصد رو نشون میده.
فایل هم در همون بالا موجود هست
ازآقا ناصر هم درخواست می کنم که به من کمک کنه

عزیزم اسم من مهران هست نه ناصر در ضمن سعی میکنم تا فردا برات درست کنم بگو میخوای هر سوال چند درصد داشته باشه یک جوری بگو که جمع هموشون از 100% بیشتر نشه

soheilweb

Active Member
نه ناصر یکی دیگه س.
ولی پاور گیم هم استاد هستن ...
از ایشون کمک بخوا ......

hossein_mmb

Member
ببين دوست خوب نيازي به اين كارا نيست كه مثلا 4.16 درصد بگيري .....
براي هر پاسخ صحيح تو بخش اسكريپتش بذار
tr=tr+1
tr نشون دهنده تعداد پاسخهاي صحيحه
و براي پاسخهاي غلط هم تو قسنت اسكريپتشون قرار بده :
fa=fa+1
كه fa هم تعداد غلطها رو نشون ميده.
سوالي هم كه نزده باشه تغييري نميكنه.
حالا تو صفحه نتايج كد زير روهم اضافه كن :

n=24
fa2=fa/3
fa3=INT(fa2)
last=tr-fa
X1=100*last
X2=X1/n
X=INT(X2)
DisplayValue("Text","X")

متغير X در صد نهايي بدون اعشار و X2 با اعشاره كه ميتوني از هركدومش استفاده كني .

jokhahi اگه خواستی از فرمان های hossein_mmb استفاده کنی سوالات باید 24 تا بیشتر نباشه چون اگه بیشتر بود درصد بیشتر میشه مثلا اگه 28 تا بود اگه همشون رو درست بزنه میشه 116 اون وقت یک نکته ی دیگه هم هست که باید بعد از کلیک بر روی جواب درست دیگه tr=tr+1 نشه چون اگه کاربر 24 بار بر روی یک جواب درست کلیک کرد و بقیه ی سوال ها رو جواب نداد باز هم میشه 100 پس باید جلوی این کار را با یک فرمان شرطی بگیری.

hossein_mmb

Member
به نكته خوبي اشاره كردي ! براي پاسخهاي صحح كد زير رو اضافه كن :

If (clickN=0) Then
clickN=1
tr=tr+1
qN=TRUE
Else
If (qN=TRUE) Then
Else
qN=TRUE
tr=tr+1
fa=fa-1
End
End

به جاي N هم شماره سوال رو بزار . براي پاسخهاي غلط هم :

If (clickN=0) Then
clickN=1
qN=FALSE
fa=fa+1
Else
If (qN=FALSE) Then
Else
fa=fa+1
tr=tr-1
qN=FALSE
End
End

وبازهم به جاي N شماره سوال رو بذار. qN براي هر سوال كه TRUE باشه درست زده شده و اگه False باشه غلط. مثلا q9=TRUE يعني سوال 9 درسته و q10=0 يعني به سوال 10 پاسخ داده نشده.

در ضمن براي درصدگيري هم همون كد بالا جواب ميده. اگرهم سوالات بيشتر از 24 تا بود ميتوني متغير n=24 رو به هرمقدار مثلا n=50 تغيير بدي.

jokhahi

Member
ممنون از همه شما که این قدر ماهید.ممنون از همه شما،آقا حسین،آقای پاور گیم،آقا حسین،آقامجتبی،آقا سهیل و ... خلاصه همه شما

hossein_mmb

Member
خواهش ميكنم.
منظور از دكمه هاي پاسخ جوابهاي هر سواله يعني گزينه هاي 1 تا 4 كه كاربر روشون كليك ميكنه.
موفق باشيد.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا