ده سوال از حرفه ای ها در مورد طراحی!

nancyonline

New Member
سلام به همه مجید انلاینی های عزیز:rose:
این دومین بار هست که من تو این انجمن پست میدم.
تو این پست چند تا سوال از حرفه ای های این رشته کردم که مطمئنم به درد خیلی از اماتور ها میخوره
خواهش دارم دوستان اگه میتونند سوالات رو جواب بدهند حداقل برای من که فوق العاده مهمه چون بدجوری سوالات تو مغزم داره مثل خوره عمل میکنه
سوالات
1-معمولا چند تایم روی کاری که میخواید انجام بدید فکر میکنید؟
2-چه قدر از طرحهای دیگران به صورت مستقیم استفاده میکنید؟(ایا در ابتدای کار استفاده میکردید و یا الان کمتر استفاده میکنید یا...)
3-قبل از اغاز طراحی طرح خاصی تو ذهنتون هست یا این که کارتون رو با طرح ذهنی پیش و پا افتاده اغاز مکیند؟
4-معمولا چند تایم وقت میزارید برای یه طراحی به پوستر حرفه ای تبلیغاتی یا هر چیز دیگه؟
5-چه قدر پوستر هاتون در پایان کار فرق فاحشی با پوستری که تو نیمه کار ایجاد کردید پیدا میکنه؟(منظور همون پوستر هست)
6-در ابتدای اغاز کار با فتوشاپ مثل من ناامید میشد از این که طرح خاصی به ذهنتون نمیاد؟
7-چه قدر نظرات دیگران رو مهم میدونید؟
8-به سلیقه خودتون شک دارید؟یا در ابتدای کار اینگونه بودید؟
9-ایا الان که حرفه ای شدید طرحها به سادگی به ذهنتون میاد یا نه اگه راه حلی دارید بگید؟
10-از چگونگی کار با فیلتر ها اگاهی دارید؟
اگه نکات دیگری هست خودتون اشاره کنید
تشکر مکینم از کسایی که به سوالاتم جواب میدن

Count Dracula

New Member

خوب بستگی به اندازه و سنگینی کار داره
اگه سنگین باشه بهتره یک استراکچر رو کاغذ واسه خودت رسم کنی که بفهمی چی به چی هست
2-چه قدر از طرحهای دیگران به صورت مستقیم استفاده میکنید؟(ایا در ابتدای کار استفاده میکردید و یا الان کمتر استفاده میکنید یا...)

تا الان هیچی
3-قبل از اغاز طراحی طرح خاصی تو ذهنتون هست یا این که کارتون رو با طرح ذهنی پیش و پا افتاده اغاز مکیند؟

معمولا اول طرح کلی کار میشه جزئیات بعدا اضافه میشه
4-معمولا چند تایم وقت میزارید برای یه طراحی به پوستر حرفه ای تبلیغاتی یا هر چیز دیگه؟

من خودم کم حوصله هستم بیشتر از 4 ساعت نذاشتم اما خیلی بیشتر از اینها می خواد
5-چه قدر پوستر هاتون در پایان کار فرق فاحشی با پوستری که تو نیمه کار ایجاد کردید پیدا میکنه؟(منظور همون پوستر هست)

معمولا بهتر در میاد
6-در ابتدای اغاز کار با فتوشاپ مثل من ناامید میشد از این که طرح خاصی به ذهنتون نمیاد؟

ازون جایی که تجاری کار نمی کنم مشکلی ندارم چون چیزایی که خودم دوست دارم رو کار می کنم

خوب توی مدل کاری من افراد کمی کار می کنند واسه همین معمولا نظرات افرادی که این سبک رو دوست دارند مثبت هست و نظرات باعث میشه که بدونی طرح رو به چه سمتی هدایت کنی
در ضمن من goth style یا grunge style کار می کنم

به هیچ وجه اما نظر مثبت دیگران باعث قوی تر شدن این حس میشه
9-ایا الان که حرفه ای شدید طرحها به سادگی به ذهنتون میاد یا نه اگه راه حلی دارید بگید؟

کی گفته من حرفه ای شدم ولی در کل بهتره همیشه دورو برتون رو خوب نگاه کنید و همین طور به کارهای دیگران با دقت تر نگاه کنید ترکیب ایده های دیگران کارهای جذابی میسازه اما ایده های بکر ارزش بالاتری دارند

نسبتا بله

اضافه : شیوه های کاری متفاوت هستند بعد از یک مدت شیوه خودتون رو پیدا خواهید کرد! فقط زود نا امید نشید

nima_dsnr

کاربر VIP
تقریبا همه سوالات تو یه مایه هستن.
من حرفه ای نیستم و کاملا آماتورم ولی بدم نمیاد به این سوالات جواب بدم :

1- بعضی کارا هیچی . آنلاین طرح میزنم... بعضی کارا هم که رو کم کنی ئه مثل مسابقه های مجید آنلاین 1 ماه فکر میکنم و 1 ساعت پایان مسابقه اقدام می کنم.
2- اصلا تا حالا از کار کسی استفاده نکردم ولی خیلی از کارهایی که خوشم میاد الهام می گیرم. یعنی سعی می کنم به خاطر بسپارم و تو اون مایه ها (سبک) کار کنم... هرچند هم شبیهش در نیاد.
3- به هیچ وجه... اول با یک ایده شروع می کنم ولی هیچ وقت پایان کارم اونی که اولش فک می کردم بشه نمیشه... البته قشنگتر میشه.
4- نمیتونم بگم... ولی زیاد
5- تو قسمت 3 گفتم
6- آره... ولی وقتی آخرش تحت فشار قرار میگیرم کارای قشنگی می زنم
7- خیلی زیاد
8- نه اطمینان کامل دارم
9- هنوز نشدم. طرحی هم به سادگی به ذهنم نمیاد. شاید کمی هم وسواسی هستم
10- دیوونشونم. اکثرشون رو میدونم

nancyonline

New Member
تشکر فراوان از دوستانی کهخ جوابمو دادن
برای خودم که خیلی به درد بخور بدون جوئاب دوستان
مطمئنم برای خیلی های دیگه هم همینطور هست
ولی چرا اینقدر کم؟
با سابقه های مجید انلاین کجان؟
خواهش میکنم جواب بدید منتظر جوابتون هستم

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f

1 - 20-30 دقیقه رو طرح اولیه فکر میکنم
2- استفاده نمیکینم بیشتر الهام میگیرم ( قبلاً فقط نگاه میکردم )
3-فکر میکنم نمونمه های مختلف میبینم
4-هرچی بیشتر بهتر
5-100 تا 150 %
6-اول با فوتوشاپ کار نمی کردم می ترسیدم ( با پینت کار میکردم ) :D
7- زیاد
8-...
9-نه فکر حتماً باید باش حتی اگه شده یک روز
10-زیاد استفاده نمیکنم .

:cool:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شرمنده که در حضور اساتید منم نظراتم رو میگم.

بستگی به نوع کار داره. ولی شخصا نظرم اینه که زمان اصلا مهم نیست. یا به قول معروف نباید کیفیت رو فدای کمیت کرد.
یه کاری که توی 10 دقیقه با کیفیت بالا باشه و خوب طراحی شده باشه ارزشش خیلی بیشتر از طرحی ئه که 10 روز وقت
روش گذاشته شده باشه ولی اصلا به درد نخوره!
ولی من سعی میکنم کارم رو انجام بدم و زیاد برام مهم نیست چقدر وقت صرفش میکنم.

این سوال رو بهتر بود یکمی دقیقتر میپرسیدید.
چون مثلا ابزارهایی مثل براش یا وکتورها یا اکشنها و ... هم که بصورت آماده هست و
من و بقیه ی بچه ها هم استفاده میکنیم هم جزو طرحهای دیگران محسوب میشه و ما ازشون استفاده میکنیم.
یا مثلا عکسی که خیلیامون توی کارامون استفاده میکنیم حاصل دست رنج یه عکاس هست که ما ازشون آماده استفاده میکنیم.
ولی اگر منظورتون طرح گرافیکی طراحی شده توسط شخص دیگه باشه و من استفاده کرده باشم تا الان که یادم نمیاد چنین
کاری کرده باشم چون از نظر اخلاقی هم درست نیست. مگر اینکه با ذکر منبع باشه.

خوب باید قبل از طراحی یه ذهنیتی از طرح تو ذهن مجسم بشه. البته منظورم این نیست که شما قبل از شروع کار
پایان کار رو تو ذهنت مجسم کنی چون تقریبا این ممکن نیست! چون توی مراحلی که آدم طی میکنه مدام طرح عوض
میشه و تغییر میکنه و نمیشه از همون اول به طرح پایانی فکر کرد.
ولی نه تنها توی گرافیک که توی هر کاری که آدم میخواد شروع کنه باید قبلا فکر کنه و یه طرح کلی تو ذهنش داشته باشه.
بعد میتونه به وسیله ی نرم افزار به اون طرح کلی شاخ و برگ بده و جزئیاتش رو ایجاد کنه.

سوال اولتون هم همین بود. جواب این سوال هم مثل همون میشه.

خوب اگر تجاری کار کنید ممکن ئه صاحب طرح بخواد طرحش رو عوض کنه و جزئیاتش رو کم و زیاد کنه.
ولی اگر منظورتون از نظر ایده های شخصی هست باید بگم 100% باید پایان کار زیباتر از نیمه ی کار بشه
وگرنه این همه زحمت برای کامل کردن طرح معنی نداره و اگر طرح پایانی بهتر از طرح نیمه کاره نباشه مطمئنا
اون طراح طرح موفقی رو اجرا نکرده.

اگر مشکل شما اینه که طرح خاصی به ذهنتون نمیاد نباید مشکل رو گردن فتوشاپ بندازید!! :دی
منظورم اینه که نباید احساس کنید فتوشاپ بلد نیستید. فتوشاپ دقیقا عین یه ابزاره. مثل یه مداد.
شما اگر یه مداد رو دست یه فرد عادی بدید ممکنه بتونه باهاش بنویسه و ازش استفاده کنه ولی
نمیتونه باهاش یه طرح گرافیکی خوب طراخی کنه. اینجا اون شخص مشکلی از لحاظ استفاده از مداد نداره
بلکه فکرش برای ایجاد طرح گرافیکی آماده نیست و باید روی فکر و ذهنیتش کار کنه.
بهترین روش هم برای کار کردن روی ذهن و ایده پردازی و ایجاد خلاقیت اینه که همیشه خوب نگاه کنید.
یعنی تا میتونید به سایتهای مختلف گرافیکی سر بزنید و طرحهای جدید رو ببینید.
توی خیابون که راه میرید همیشه تابلوها رو ببینید. در و دیوار رو خوب نگاه کنید و ...
و سعی کنید خودتون هم طرحی مشابه اونا پیاده کنید. این باعث میشه کم کم در شما خلاقیت ایجاد بشه.

بازم بستگی داره کار تجاری باشه یا شخصی.
اگر شخصی باشه سعی میکنم پیشنهادهای خوب و با منطق درست رو قبول کنم
ولی بهونه گیری های بی جهت رو گوش نمیکنم.
ولی اگر طرح تجاری باشه باید قبول کرد که طراح داره طرح رو برای عامه ی مردم طراحی میکنه.
پس باید سلیقه ها و نظرات اونا رو هم دخیل کنه. و اگر کسی از طرحش ایراد گرفت بدونه که اگر این طرح
رو برای عموم هم بذاره ممکنه بقیه هم همین ایراد رو بگیرن.
ولی سعی کنید فرق بین انتقاد سازنده و منطقی رو با بهونه گیری های الکی و غیر حرفه ای تشخیص بدید.

چون طراح در هنگام طراحی مدام طرح خودش رو میبینه ممکنه چشمش بعد از یه مدتی به طرح عادت کنه
و بعد از یه مدت طرح براش تکراری بشه و اون جذابیت کافی رو نداشته باشه.
بهتون پیشنهاد میکنم همیشه وقتی این حس بهتون دست داد دیگه دست از طراحی بردارید
و بذارید یه مقداری بگذره و ذهنتون تخلیه بشه. بعد از اون اگر بشینید و دوباره طراحی رو ادامه بدید دیگه
طرح خودتون براتون اون حس عادی شدن رو نداره.
سعی نکنید به خودتون تلقین کنید که سلیقه تون خوب نیست و ... چون بعد از یه مدت برای خودتون هم
یه حس درونی میشه که من بد سلیقه ام! و این خیلی بده.

والا من که حرفه ای نمیدونم خودم رو. ولی اساتیدی مثل استاد فرشچیان هم وقتی میخوان طرح
ضریح امام رضا رو کار کنن صبح از خواب بیدار نمیشن و بگن خوب کاغذ بیارید میخوام طرح ضریح رو بکشم!!!
حداقل برای اون طرح ماه ها تلاش میکنن و هزاران ایده عوض میکنن تا به اون چیزی که میخوان برسن.
یا پوسترهای جشنواره های بزرگ که توسط افرادی بزرگی مثل استاد ممیز طراحی میشه در عرض 2-3 ساعت
طراحی نشدن بلکه چندین و چند روز وقت طرفشون شده و ایده های مختلفی رو امتحان کردن.

بازم میگم فیلتر و فتوشاپ و همگی اینا فقط و فقط ابزار هستن. شما نحوه ی کار با فیلترها رو میتونید با خوندن
100 تا آموزش و امتحان کردن و کم و زیاد کردن و ... یاد بگیرید. اصل اینه که شما بتونید خلاقیت و ایده پردازی رو
توی ذهنتون ایجاد کنید و اون رو بوسیله ی ابزاری مثل فتوشاپ یا فیلترهاش یا ... اجرا کنید.

موفق باشید دوست من و ببخشید که طولانی شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا