دنیای php :: فـقـط کـف نـکنـیـد!!

Y.P.Y

Well-Known Member
فـقـط کـف نـکنـیـد

PHP:
# 1
defined(define('AAA', !define('BBB', define('CCC', !!!!!!!!!!!!NULL . !define('DDD', define('EEE', !!!!!!!!!!!!NULL . !define('FFF', define('GGG', !define('HHH', define('III', !define('JJJ', define('KKK', !define('LLL', define('MMM', !define('NNN', !print(5 +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- 2))))))))))))))));
# 2
echo ('First define: ' . (int)AAA); # ?!
echo '<br/>';
echo ('Last define: ' . (int)NNN . !!!!!!NULL); # ?!

# 3
echo '<br/>';
echo ('Last define: ' . print !!!!!NULL . !print NULL . print !!!!!NULL . !print print 'DAMNED BACK-OFF -----> '); # ECHO?!

# 4
echo '<br/>';
print_r (array(array( print !print !print !print !print define(54321 . NULL, 'WOW!')))); # DEFINE 54321!
echo '<br/>';
# 5
echo 54321; # IS INTEGER?
echo '<br/>';
# 6
echo (int)defined(54321); # IS DEFINED!

# 7
echo '<br/>';
echo (exit(is_null(!defined(!print('Test!' . !!!!!NULL . NULL . !!!!!NULL . NULL . NULL))))); # ?!

تعریف ثابت بصورت تو در تو: همراه با دستور print همراه با عملگر ! همراه با داده NULL همراه با تعداد زیادی عملگر +- همرا با داده NULL نقیض

چاپ ثابت AAA با خروجی 0 چاپ ثابت NNN با خروجی 0 همراه با نقیض NULL و چاپ خروجی دستور !print نقیض با خروجی 3

چاپ خروجی echo همراه با تعدادی نقیض NULL و نقیض دستور print و چاپ متن پشت دستور echo

چاپ آرایه تودر تو همراه با نقیض !print در حین تعریف ثابت با نام عدد با مقدار همان نام در این دستور

چاپ ثابت مقدار 54321 با خروجی عدد

چاپ تعریف شده ثابت عدد 54321

و آخر چاپ Exit متن Test همراه با چک تعریف شده دستور نقیض !print و نقیض NULL با خروجی 1 و چاپ یا EXIT

آخرین ویرایش:

freemagic

New Member
ببخشید
من نگرفتم این کد چی کار کرد:shock:
کپی پیست کردم ولی چیزی از خروجی متوجه نشدم:-?
یکی زیر دیپلم توضیح بده این کد چی کرد؟

mtchabok

Member
واسم اون +-+-+-+-+-.... جالب بود تا الان نمی دونستم که آخرین عملگر رو میگره و محاسبه میکنه .
در مورد اون تعریف ثابت عددی هم جالب بود ولی مشکلش اینه که به صورت مستقیم نمیشه ازش استفاده کرد .

Y.P.Y

Well-Known Member
من نگرفتم این کد چی کار کرد
کپی پیست کردم ولی چیزی از خروجی متوجه نشدم
یکی زیر دیپلم توضیح بده این کد چی کرد؟

منظور قدرت و انعطاف پذیری زبان هستش.

freemagic

New Member
منظور قدرت و انعطاف پذیری زبان هستش.
راستش اصلا چیزی از کد متوجه نشدم.
در حدی متوجه شدم که به صورت تو در تو ثابت تعریف شده
ولی اینکه این نوع تعریف ثوابت کجا به درد میخوره و اینکه خروجی ها بر چه اساسی چاپ شدن رو اصلا متوجه نشدم:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا