دنبال يه پورتال رايگان براي سايت تبليغاتي ميگردم

دوستان کسی یه سیستم خوب برای آگهی که رایگان باشه سراغ داره یه چیزی مثل این سایت http://www.darvazeh.com یا مثل این http://www.7gardoon.com این سایت دوم نمیدونم از چه سیستمی هست بضی جاهاش مثل نیوک میمونه دوستان اگه راهنمایی کنن یا اگه سراغ دارن ممنون میشم

S4DEGH

Well-Known Member
عنوان تاپيك چي نوشته ؟

پس خواهشن ديگه حرف پول و .. رو پيش نياندازيد ! از طرفي انجمن نيازمندي ها رو براي همين جور چيزا زدن .
دفعه بد مشاهده بشه كاري كه نبايد انجام بدم رو انجام ميدم كه از 100 تا حذف پست هم بدتره !

اينجا يك سايت آموزشي هست نه بازار !

من اينهمه تابحال سفارش و .. انجام دادم تابحال شده يك بار بيام چيزي معرفي يا بفروشم !؟ حتي توي آفاق هم كه مال خودمه اينكارو نميكنم چون سيستم آفاق رايگان هست !

farhadgreat

Member
به این جور اسکریتها میگن classified تو گوگل سرچ کن ÷یدا می کنی اینم از آموزش

عنوان تاپيك چي نوشته ؟

ديگه نمي گردم
4.gif

www.iranwebshop.com

Active Member
sadeghkhafan
مدير انجمن
حالا که پستهای منو حذف کردی پس

چرا iman_kh333 رو حذف نکردی که میگه

سلام دوستان
هر کی این سیستم رو خواست من میتونم براش با قیمت کمتر راه اندازی کنم.

S4DEGH

Well-Known Member
چشم اونم پاك ميكنم .. چون بنظرم چيز خواصي نگفته !

نه تبليغاتي نه آدرس ايميلي و ...

Patris Net

Member
اگه پیداش کزدی واسه منم بفرست
هم خودم منصرف شدم هم مشتريم چون تا چشم به هم زديم اينترنت پر شد از ايستگاه و مشابه ايستگاه ها
الان دنبال ايده هاي جديد ترم
هميشه ايده هاي جديد بهتر جواب ميده
سايت ايستگاه 4 سال پيش ايده نويي بود كه الان به ثمر نشسته الانم بايد دنبال ايده نويي بود كه چند وقت ديگه به ثمر بشينه

awt

Member
هم خودم منصرف شدم هم مشتريم چون تا چشم به هم زديم اينترنت پر شد از ايستگاه و مشابه ايستگاه ها
سايت ايستگاه 4 سال پيش ايده نويي بود كه الان به ثمر نشسته الانم بايد دنبال ايده نويي بود كه چند وقت ديگه به ثمر بشينه

كاملا حق با شماست !

دوست گرانقدر تاپيك قديمي رو بالا نياريد لطفا... اونم با تبليغ سايت خودتون!!!!!!!!

regal765

New Member
با سلام.برای راه اندازی فروشگاه آنلاین خودتون به صورت نامحدود و کاملا حرفه ای یک سیستم جدید راه اندازی شده.دیگه لازم نیست 400 500 هزار تومن بابتش خرج کنید.یعنی دقیقا همونیه که همه جا میفروشنش.هر کس خواست خودش یه سری به parsp.com بزنه.سیستم حراجی آنلاین رو هم اگه خواستید من دارم فقط 40 تومن!
عابدینی 09111426003

regal765

New Member
فروشگاه آنلاین خودتون رو با اعتبار چندین سال و تعداد کالا نا محدود و تمام امکانات حرفه ای فقط با 40 هزار تومن راه اندازی کنید.

قیمت های ما غیر قابل رقابت www.parsp.com

فروشگاه ساز آنلاین پارس پی www.parsp.com

farhadgreat

Member
parsp.com که صفحه سفید میاره
آقا یکی این تاپیک رو قفل کنه دیگه خیلی تبلیغاتی شد!!!

Patris Net

Member

بهت حق ميدم !

جدیدترین ارسال ها

بالا