" " " دنبال يه شركت معتبر واسه ارائه vps هستم " " "

parsa_l

New Member
با سلام خدمت دوستان محترم.
من دنبال يه شركت پر قدرت و معتبر هستم واسه گرفتن ريسلر و يا vps ( دقت كنيد - شركت معتبر و پر قدرت )
من فضايي كه احتياج دارم چيزي معادل 5_10 گيگ هست . ( لينوكس )
خودم يه سايت دارم و يك ريسلر با 7_8 تا مشتري كه مي خوام انيارو انتقال بدم ( اگه شركت زحمتشو بكشه ممنون ميشم)

چندتا نكته هست كه بايد بگم

اول اينكه من سايتم جزو سايت هاي پر بازديد هست ( با آمار روزانه + 15000) كه اگه شركت ها بتونن اسپانسر بشن كه خيلي عاليه.
دوم اگه اسپانسر نمي شن قيمت رو مناسب بدن كه واقعا من قيمت واسم مهمه در عين حال كيفيت.
و اين اطمينان رو بدن كه سي پنلشون تحريم نميشه.
سوم اينكه ميخوام سايتم و رسيلرم پر قدرت و پويا باشه.

با تشكر

عزيزان من بايد بگم كه اكثر شركت ها رو با هاشون آشنايي دارم پس لطفا دوستاني كه مثل خودم تازه كارن بي خيال بشن و پاسخ هاي تبليغاتي ندين و فقط اگه قصد كمك و نيت خير دارين پاسخ بدين

من منتظر پاسخ هستم. ( قيمت در عين حال كيفيت واسم مهمه و نيز اعتبار شركت)
ممنونم از همتون

سلام دوست عزیز و گرامی شرکت ما ثبت شده هست و می تونیم این سرویس ها رو بهتون ارائه بدیم آپتایم سرور ها هم 100% هستش و قیمت عادلانه هم داریم
برای مشاهده تعرفه سرور های مجازی به لینک زیر مراجعه نمایید
http://www.server4ir.com/vps.php

و برای مشاهده تعرفه های نمایندگی فروش به لینک زیر مراجعه نمایید

http://www.server4ir.com/reseller.php
پشتیبانی ما بصورت 24 ساعته از طریق میل تیکت یاهو 5 خط ثابت و 2 خط همراه است و دوستان بصورت کیشیکی کار می کنند!
در مورد سی پنل هم اگر باطل کردن ما دوباره واستون رایگان نصب می کنیم و مشکلی واسه این نداره!

شما می تونید مقایسه کنید سرویس ها رو بعد بخرید!
موفق باشید

آخرین ویرایش:

nimafire

find / -name Support > u
با سلام خدمت شما دوست عزیز.
ما اولین دیتا سنتر ایرانی هستیم.
بهتون از ایران وکانادا سرویس میتونیم بدیم که با شرایط شکا سرویس های کاادا بهتر هست.
Cpanel که بهتون میدیم بسته نمیشه.
جدیدا هم امکانی گزاشتیم که شما خودتون مشخصات مورد نیاز مانند رم هارد و ... رو از لیست انتخاب میکنید و ما با مشخصات شما براتون سرویس رو فعال میکنیم.
هزینه cpanel 14 هزار تومان علاوه بر هزینه vps هست.

http://www.afaghhosting.net/portal/cart.php?gid=0000000001

وی پی اس پایه هست که میتونید در صورت نیاز با کلیک روی هر سرویس در صفحه بعدی مشخصات را افزایش دهید.

البته دیگر دوستان هم در انجمن هستند.

موفق باشید.

PadinaWebGroup

Active Member
گروه اينترنتي پادينا با 3سال سابقه فعاليت و پهناي باند و .. نامحدود با سرور پرقدرت در انگليس با سي پنل بدون مشكل تحريم..
اسپانسرم ميشم...
اي دي من در ياهو :‌ designer977
ايميل : info @ Padina.ir

www.Padina.ir

موفق باشيد.
ارادتمند . شمشاد

Mr.Steres

Active Member
و خداوند مجید انلاین را برای تبلیغات افرید .... بهتره پیغام خصوصی بدین

parsa_l

New Member
سوالي كه اينجا پيش مياد.
من اگه بخوام vps 10 گيگ بگيرم . با اين خصوصياتي كه از نظر تقسيم سخت افزاري داره مي تونه از سايت من و سايت مشتريام با قدرت و پويايي ميزباني كنه. ( خدمت شما عرض شده بود كه كيفيت ميزباني بسيار واسه من مهمه )

بعد همين قيمت هايي كه زده شده قيمت نهايي هست؟ يا هزينه اضافي ديگه هم داره ( vps منظورمه)
من چون با vps كار نكردم احتياج هست كه اطلاعات خاصي داشته باشم؟
امكان ريسلر دادن و همچنين ميزباني سايت هاي ديگه هم هست؟ ( هر دو امكان اگه بشه عاليه )
همجور كه گفتم من سايتم الان + 15000 بازديد داره از شركت هاي پر قدرت كسي هست اسپانسر بشه؟

با تشكر

PadinaWebGroup

Active Member
هم براي اسپانسر و هم وي پي اس و ريسلر با ما تماس بگيريد.
سرور بسيار قدرت..

parsa_l

New Member
با سلام.
خيلي ممنون از اساتيدي كه لطف داشتن و حمايت كردن.
من جواب سوال آخرم رو نگرفتم.

من اگه بخوام vps 10 گيگ بگيرم . با اين خصوصياتي كه از نظر تقسيم سخت افزاري داره مي تونه از سايت من و سايت مشتريام با قدرت و پويايي ميزباني كنه. ( خدمت شما عرض شده بود كه كيفيت ميزباني بسيار واسه من مهمه )

بعد همين قيمت هايي كه زده شده قيمت نهايي هست؟ يا هزينه اضافي ديگه هم داره ( vps منظورمه)
من چون با vps كار نكردم احتياج هست كه اطلاعات خاصي داشته باشم؟
امكان ريسلر دادن و همچنين ميزباني سايت هاي ديگه هم هست؟ ( هر دو امكان اگه بشه عاليه در vps ) و هزينه اضافي داره؟

جدیدترین ارسال ها

بالا