علمی تخیلی دموی انیمیشن سرزمین خواب !

E-power

کاربر متخصص
جالب بود

مگه پویا نما هنوز زنده است :green: قبلاً که خیابون میر بودند الان هم همونجا هستند ؟

ممنون دوست عزیز.
.
.
بله هنوز زنده است :green:
.
.
بله هنوز تو خیابون میر . اما ظاهرا قراره به جای بزرگتری تو خیابون چهارباغ بالا منتقل بشه.
.
موفق باشید.
:rose:

arminAnim

کاربر متخصص
http://forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=214
آقا بخش انیمیشن که داریم ... منظورتون اینه یا چیزی فراتر از این؟
فرشیدجان منظورم در دسته بندی های پیشفرض ِ گالری هست، مثل کاراکتر، رندر ِ استودیویی ِ اشیا و ...، انیمیشن نداره که به نظرم خیلی کم لطفیه. چون تمام ِ کتگوری ها فقط مربوط به رندر و مدلینگه انگار انیمیشن هیچی! یکی دوبار توی پست ها گفتم پاسخی نگرفتم ، حتی به مدیران پیغام خصوصی دادم و پاسخی نگرفتم. اشکال نداره ما هم خدایی داریم و خدای ما اول انیماتور بود بعد شد معمار هستی ;)

آخرین ویرایش:

maya_22

Well-Known Member
کار خوبی شد هرچند کارکترا بهترم میشد در آورد اول محیط بعد حرکاتش را بیشتر دوست داشتم
در کل کار خوبی شده موفق باشید

E-power

کاربر متخصص
احسان جان به گروهتون و خودت تبریک میگم کار بسیار خوبی بود.....

فقط حرکات خیلی سریع بود ....

ممنون مجید جان :rose:

کار خوبی شد هرچند کارکترا بهترم میشد در آورد اول محیط بعد حرکاتش را بیشتر دوست داشتم
در کل کار خوبی شده موفق باشید

مرسی دوست عزیز :rose:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
خیلی خوب بود، بنده هم تبریک می گم و خسته نباشید، هم به خودتون و هم به همکاراتون.
فقط چند تا مشکل این وسط توی کارتون بود که خیلی توی ذوق می زد.
یکیش تکسچرای توی کاره. بعضی جاها خیلی بی کیفیت و بد تکسچر شدن مدلاتون، مثلا پل چوبیه توی ثانیه 35 تا 40. خیلی حیف بوده که روش وقت نذاشتید، چون از لحاظ مدلینگ که کارتون خیلی خوبه. انیمه ها هم مناسبن، اگه زمان بیشتری روی تکسچرها و متریال ها و رندر می ذاشتید عالی میشد کارتون.
راستی اون پل طنابی هم چرا وقتی اون پسره و الاغش دارن روش راه می رن هیچ تاثیری نداره روی پل؟؟

E-power

کاربر متخصص
خیلی خوب بود، بنده هم تبریک می گم و خسته نباشید، هم به خودتون و هم به همکاراتون.
فقط چند تا مشکل این وسط توی کارتون بود که خیلی توی ذوق می زد.
یکیش تکسچرای توی کاره. بعضی جاها خیلی بی کیفیت و بد تکسچر شدن مدلاتون، مثلا پل چوبیه توی ثانیه 35 تا 40. خیلی حیف بوده که روش وقت نذاشتید، چون از لحاظ مدلینگ که کارتون خیلی خوبه. انیمه ها هم مناسبن، اگه زمان بیشتری روی تکسچرها و متریال ها و رندر می ذاشتید عالی میشد کارتون.
راستی اون پل طنابی هم چرا وقتی اون پسره و الاغش دارن روش راه می رن هیچ تاثیری نداره روی پل؟؟

سلام امین جان.
.
درسته یه جاهایی ایراد داره. متاسفانه بیش از این فرصت نبود تا به جزییات پرداخته بشه. زمان انیمیشن خیلی زیاد بود و نیروها تقریبا محدود.
.
.
:rose:

Farrokh

Active Member
طراحی صحنه هاشو واقعا دوست داشتم . جالب بود

داستانه به نظرم یه داستان معمولی با اقتباسی از داستان هایی مثل جک و لوبیای سحر آمیز باشه
ولی این پیش داوری من نمی تونه از ارزش های این کار گروهی و زیبا کم کنه

براتون آرزوی موفقیت می کنم و کار رو می فرستم به تاپ گالری :rose:

E-power

کاربر متخصص
طراحی صحنه هاشو واقعا دوست داشتم . جالب بود

داستانه به نظرم یه داستان معمولی با اقتباسی از داستان هایی مثل جک و لوبیای سحر آمیز باشه
ولی این پیش داوری من نمی تونه از ارزش های این کار گروهی و زیبا کم کنه

براتون آرزوی موفقیت می کنم و کار رو می فرستم به تاپ گالری :rose:

مرسی فرخ جان همیشه لطف داشتی :rose:

3DTotal

Well-Known Member
سلام بر دوستان

ایول .

جا داره یک خسته نباشید به کل تیم گفت که با این امکانات خیلی کم چنین کار بزرگی را انجام داده .

یا علی مدد //.

.:BehzAd:.

Active Member
سلام احسان جان خوبی گل پسر.
به به چی کردین عالی تبریک به خودت و شرکتتون ایشا الله نسخه کامل ترش رو ببینم و بعد بیام کامنت بزنیم.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
تبريك ميگم
شما هم اصفهان تشريف داريد؟ دقت نكرده بودم :دي

فضا سازيه كار خيلي خوبه دوسمش داشتم تبريك ويجه ميگم E-power عزيز

جدیدترین ارسال ها

بالا