سلام بر همگی
بنده پس از سه بار تلاش نا موفق برای دانلود فایل بالاخره تونستم از لینک هایی که بچه ها توی سایت قرار دادند کار رو دانلود کنم
خود من وقتی خیلی برام مهم باشه که تاپیک هام فید بک خوبی رو بگیرند سعی می کنم توی چند تا آپلود سنتر کارم رو آپلود کنم و یا حتی مستقیمش کنم که همه بتونن ببینند
به جرات می تونم بگم که این بازتاب کم توی این مدت به دلیل این بود که کسی نمی تونست کار رو دانلود کنه
خود من چند روز پیش به تاپیکتون سر زدم و تعجب کردم که دیدم کامنت نخورده
ولی خوب با توجه به خراب بودن لینک ها جای تعجبی نمی گذاره
در مورد اینکه میگید تاپیک های بچه های معماری بازتاب بهتری می گیره :
ما هر از گاهی این مساله رو داریم
انگار اینکه کار های سه بعدی توی ذهن یوزر ها به دودسته ی معماری و غیر معماری تقسیم شده
هر از گاهی معماری ها اعتراض می کنن که کارای انیمیشن خیلی فید بک می گیره و هر از گاهی هم بچه های غیر معماری اعتراض می کنند که کار های معماری فید بک می گیره و این رو اصلا نمی شه کنترل کرد
خود من به عنوان یک یوزر که کارم معماری هست خوب کامنت های بهتری رو می تونم توی تاپیک های معماری بزنم و به بچه ها ایده بدم تا کار های انیمیشن . پس سعی می کنم حرفی نزنم و بذارم بچه های حرفه ای تر توی این زمینه نظراتشونو ابراز کنند
خطاب به بچه های دیگه هم که به تاپ گالری رفتن و یا نرفتن کار ها اعتراض داشتند باید بگم که
عزیزان من اگر فکر می کنید کاری لایق تاپ گالری هست یا اون رو ریپورت کنید (دکمه ی گزارش به مدیر ) و یا اینکه به من پیغام خصوصی بزنید .
حتی اگر فکر می کنید کاری لایق تاپ گالری نبوده نقطه نظراتتون رو به من بگید . هرچند که این کار اون اثر رو از توی تاپ گالری بیرون نمی کشه اما می تونه روی قضاوت های آینده تاثیر گزار باشه . کما اینکه چند تا از بچه ها توی مسنجر دیدگاه هاشون رو برای چند تا اثر توی تاپ گالری اعلام کردند و من هم دیدم منطقی هست و پذیرفتم
جامعه ی مجازی متعلق به خود شماست و خودتون هم می تونید توی مدیریتش نقش سازنده داشته باشید
باور کنید اینقدر کار روی سر من و فرشید ریخته (بیشتر هم فرشید ) که اگه خودمو بخوام مثال بزنم صبح ساعت 8 یا 9 که میام دفتر تا ساعت 11.30 تا 12 دارم کارای اینترنتی سایت رو می کنم . به همین راحتی نصف روز کاری تموم می شه پس اگر بتونید ذره ای کمک به ما بکنید واقعا استقبال می کنیم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد خود کار :
در ابتدای انیمیشن افکت عمق میدان فوق العاده جواب داده و خیلی تونسته کار رو تعریف کنه
به نظرم جای یه لایه ی امبینت آکولوژن واقعا خالی هست
توجه به جزئیات خیلی عالی بود . من از ریخته شدن سنگ ریزه ها روی پله خیلی خوشم اومد
از ریگ صورت اون خروسه خیلی خوشم نیومد و به نظرم اجزای صورت رو سر جای خودشنو حرکت نمی ده و اون ها رو کش میاره
ضمن اینکه وقتی روی زمین افتاده جاذبه هم روی اجزای آویزون از صورتش تاثیر نمی گذاره
تکسچرینگ نسبتا خوب اجرا شده
ولی یه جاهایی از انیمیشن افکت عمق میدان زیادی هست . که فکر می کنم برای جمع کردن کادر این کار رو کردید
خوب خیلی راحت می تونستید به جای این کار یه مقدار آبجکت به کار اضافه کنید در دور دست ها
پرش ماهی هم جالب بود اما ای کاش با پارتیکل سیستم ها کمی آب می پاشیدید توی هوا
کارگردانی دوربین هم خیلی زحمت براش کشیده بودید ولی زیادی حرکت می کرد . نظر شخصیم اینه که جالب نبود ولی خوب شاید هدف خاصی براش داشتید
در مورد موسیقی دمو هم بگم که اصلا به کار نمی خورد
فکر کنم از روی دموی یه کار ریگینگ برداشتید که اگه اون رو نگاه کنید می بینید چقدر قشنگ با ریتم موسیقی هماهنگ شده
این کار یه کار کودکانه هست و این موسیقی خیلی براش سنگینه
از درخت ها هم خیلی خوشم اومد
فکر می کنم که پروژه ی سنگینی بوده و خیلی براش زحمت کشیدید
نتیجه ی خوبی رو هم تونستید از کار بگیرید
اینکه انتظار تاپ گالری رو هم داشتید کاملا به جا بوده
اگر زود تر می تونستم کار رو دانلود کنم زود تر می فرستامش به تاپ گالری
عجالتا
با اجازتون کار رو می فرستم به تاپ گالری