دماي بالاي Athlon 2600 xp

drritalin

Member
سلام به شما.
من دو روز پيش يه سيستم خريدم با پردازنده Athlon 2600 xp كه مادربوردش هم اينه:
Giga 7VAXP Ultra ولي همين اول كار دماي سيستم 58 و دماي سي پي يو هم57 البته در حالت عادي كه هيچ كار خاصي هم نمي كنم.آيا اين طبيعيه؟البته مي دونم كه سي پي يو هاي Athlon كلا بيشتر از پنتيوم گرم مي شن ولي آيا تا اين حد؟
ممنوم ميشم راهنماييم كنين.

saman_sweden

Active Member
drritalin گفت:
سلام به شما.
من دو روز پيش يه سيستم خريدم با پردازنده Athlon 2600 xp كه مادربوردش هم اينه:
Giga 7VAXP Ultra ولي همين اول كار دماي سيستم 58 و دماي سي پي يو هم57 البته در حالت عادي كه هيچ كار خاصي هم نمي كنم.آيا اين طبيعيه؟البته مي دونم كه سي پي يو هاي Athlon كلا بيشتر از پنتيوم گرم مي شن ولي آيا تا اين حد؟
ممنوم ميشم راهنماييم كنين.
سلام
مشكلي نداره كاملا نرماله
شايد به 80 هم برسه اكر ار خنك كننده آبي استفاده كني خوبه

drritalin

Member
سلام.
آخه اگه از همين اول كار بايد از فن آبي استفاده كنم كه فاتحه كار خوندس :? ببينم بهتر نيست يه فن سيستم روش ببندم.اصلا ببينم سي پي يوش مشكل نداره؟ :?:

saman_sweden

Active Member
drritalin گفت:
سلام.
آخه اگه از همين اول كار بايد از فن آبي استفاده كنم كه فاتحه كار خوندس :? ببينم بهتر نيست يه فن سيستم روش ببندم.اصلا ببينم سي پي يوش مشكل نداره؟ :?:
گفتم كه مشكلي نداره كاملا نرماله

bagher

Member
جواب

به نظر من در كيس همچنين سيستمي را بايد باز گذاشت كه هواي خنك در اون جريان داشته باشد. آقا ضمنا مي توانيد مشكل خودتون را به سايت آواژنگ ارسال كنيد تا به صورت تخصصي بحث وبررسي شود.
www.avajang.com

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا شايد فني كه گذاتي مناسب نيستش!! دور فن چند هستش؟!

مجيد

drritalin

Member
گرماي سي پي يو

سلام.
من يه فن سيستم روش نصب كردم ديگه گرما بيشتر از 45 درجه نشد(فعلا).دور فن سي پي يو حدود 4300 بود.
فعلا كه مشكلي نيست.ممنوم از توجهتون :)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا فكر كنم فنت يكم ضعيف باشه!!! آخه دور 4600 واسه 2600 فكر كنم كم باشه..
مال من كه 1800 هستش الان 6000 دور داره و دماش حدوداي 30 ~ 40 هستش

مجيد

drritalin

Member
فن

سلام.
آقا اين فن اوريژينال خود سي پي يو بود. :? بايد يه فن جدا مي خريدم :?:

Ali_chi

Member
شما كارتون درست بوده بايد يه فن سيستم هم داخل كيس نصب كنيد تا هواي داخل كيس رو سريعتر عوض كنه ولي يكي از دوستان گفتند كه در كيس باز باشه اين كار اشتباهه چون كيس به صورتي طراحي شده كه جريان هوا داخل اون روند حاصي رو طي ميكنه مثلا اگه هارد زياد خنك بشه سرعتش مياد پايين ولي پروسسور بر عكسه پس هميشه در كيستون رو ببنديد
:lol: البته الان در كيس خودم بازه

alireza-metal

Active Member
مطمئن باش سیستم تهویه کیست مشکل داره --- یعنی یه فنی رو باید جاشو برعکس کنی --- ممکنه همه فنها هوا رو به داخل میدن و فنی نیست که هوا رو به بیرون کیس هدایت کنه --- یه چکی کنی بد نیست

Hwt

Active Member
اينكه يه فن خوبه يا بد به دور فن زياد مربوط نميشه .
مشكل شما مشكلي نسبتا طبيعي و بهتر بگم اصلا مشكلي نيست .
نكته اينه كه تهويه كيس خيلي مهم هست .
در كيس رو به هيچ وجه باز نذاريد چون سيستم تهويه كيس دچار مشكل ميشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا