دفتر دکوراسیون داخلی

Farrokh

Active Member
این حرفی که می زنم حرف خودم نیست
حرف مارک دنکو هست (اوتو دسک مستر 2007)

هر چقدر وقت صرف یک کار سه بعدی می شه به همون اندازه باید صرف post production بشه
مارک می گه که هیچوقت برای بدست آوردن رنگ و نور مناسب بارها و بارها کارهاش رو رندر نمی کنه و بخش اعظم اون رو در پست اجام می ده

با این وجود برای آموزش خیلی خوبه که رندر های زیاد بگیری

---------------------------------------
یه ایراد معماری بگیرم
برای اینکه دو وجه از یک اتاق از سقف آویزون باشن نیاز به سازه ی بسیار محکم و حساب شده داره که به یقین اصلا مقرون به صرفه نیست
-----------------------------------------

من فکر می کنم منضور سروش جان سایز سایه ها هست نه اپاسیتی اونها
------------------------------------------------------------------------

راستی لبه ها رو یه پخی بزن چون هرگز در واقعیت زاویه ی 90 درجه ی تمیز وجود نداره

موفق باشی

milad_k

Member
شما لطف دارید دوست عزیزم.
اهان طراحیت خیلی بهتر شده.
این رندر آخرت به پای رندر قبلیش نمیرسه توی رندره قبلیت فضا سایه های بهتری داشت.
علیرضا جان من توی وایر اولی دیدم که یه Plane کامل گذاشتی برای نور مخفیهای سقفت.این اشتباه .برای هر لاین مستقیم نور مخفی هات یه Light Plane بزار.
هنوز نور سقفت یک دسته در صورتی که شما یه لوستر وسط فضا داری و یسری نور مخفی بالا پس نمیتونه چنین نور یک دستی بوجود بیاره .

اون کاری که گفتم رو انجام بدی نورت تا حدودی از یک دست بودن بیرون میاد.

آخرین ویرایش:

milad_k

Member
اوه اوه آقا اصلا حواسم نبود. چه زود خوندیش سروش.اجازه ندادی من edit کنم

Alireza MH

Member
بچه ها ممنون ازتون

یه ایراد معماری بگیرم
برای اینکه دو وجه از یک اتاق از سقف آویزون باشن نیاز به سازه ی بسیار محکم و حساب شده داره که به یقین اصلا مقرون به صرفه نیست
فرخ جان، ایراده شما سازه ای بود! نه معماری. بعدشم قرار نیست این دیواره ها با آجر ساخته بشه که! با محاسباته من خیلی کمتر از اونی که فکر میکنی در کنج اتاق به سقف آویزان میشه. ثانیا اگه هزینه ساخت این دکورو حدودی هم تخمین بزنی اون کار توش گم هست. :cool:

حالا اگه بگم برآورد من برای اجرای این کار با متریالاش ، نور و ... کمتر از 700 تومن میشه چی!!!:neutral:
من فکر می کنم منضور سروش جان سایز سایه ها هست نه اپاسیتی اونها
آره دیشب موقع خواب تازه دوزاریم افتاد سوتی دادم. ممنون ازت

علیرضا جان من توی وایر اولی دیدم که یه Plane کامل گذاشتی برای نور مخفیهای سقفت.این اشتباه .برای هر لاین مستقیم نور مخفی هات یه Light Plane بزار.
حق میدم به شما از وایرم چیزه زیادی معلوم نیست، نه تمام نورهای مخفی Line هستند. اون نوره که شما میگی ماله وقتی بوده که از یه جایه دیگه رندر میگرفتم ، مخلفاته اونور Hide بود واسه همین یه نور اونجا گذاشتم.
ممنون از شما

ببخشید این پستم یه کمی چیز شد ...
ماکه نفهمیدیم چی شد!:-?ولی راحت باشید ، چیز و اینا نشد !!!!!:wink:

دم شما گرم ، یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا